השתלטות החרדים

השתלטות החרדים

לאחרונה קיבלתי מכתב על כל מיני הרצאות. ואת ההרצאות זה על מצבינו לאחר כשני עשורים. בנושא של חרדים וכיוצ"ב. על הדמוגריפה. כמובן שאני לא מתכוונת להביא יותר ילדים כדי שהחרדים לא השתלטו. אני רוצה מעט ילדים,כי ילד צריך השקעה ואני רוצה פנאי ויכולת כלכלית להגשים את חלומותיי. אך אני אדאג שיהיה לי תמיד דרכון בתוקף. אני לא מוכנה לחיות באירן. יש לי חלומות שמגשימה אותם אחד אחד. ולא מתכוונת לבזבז את זמני בכל מיני דברים. אני אינדבידואליסטית נהנתנית ואני גאה בכך ומאוד. הערכים המנחים אותי כיום הם ערכים אינדבידואליסטיים נהנתניים. מטרתי בחיים היא כאמור ליהנות ולעשות מה שאוהבת. ואגב,אותם אנשים מהדת ניסו ועדיין מנסים "לחנך" אותי לקולקטביזים. דבר שאני מתנגדת אליו ביותר. מטרתי בחיים היא ליהנות ולעשות מה שאוהבת. ואני לא מוכנה לוותר על הגשמת חלומותיי למען איזשהו כלל וכיוצ"ב. בכל אופן,אני אתמוך בארגונים,מפלגות וכיוצ"ב הדואגים לעיניין זה. וארגון חופש הוא המתאים ביותר לדעתי.

ובוודאי שאני תורמת גם לכלל

התרומה שלי לכלל באה מתוך הדברים אותם אני אוהבת ונהנת ומה שאני חושבת שחשוב לדאוג לו במדינה. אי לכך,אני שמחה ביותר לעזור לקידומם של הבלט הקלאסי והמוסיקה הקלאסית בארץ.

אני לא רוצה לפרט

אך מאיזשהו ארגון המנסה "לחנך" אותי לקולקטביזים וויתור על רצונותיו של הפרט למען הכלל. וזה לא רק העיניין הזה,אלא שכמעט כל מה שכתוב במה ששלחו לי קשור לקולקטביזים ולמה שדתיים קיצוניים מסויימים השייכים לציונות הדתית ניסו "לחנך" אותי ולהגדיר אותי כל הזמן.טיפלתי בארגון זה היטב כבר וכן בדבר עצמו. כמובן שלויתור על רצונותיו ושאיפותיו של הפרט למען הכלל אני מתנגדת ביותר. זאת איננה דרכי ואלו אינם ערכיי.

למעלה