../images/Emo14.gifמה אני מרגיש../images/Emo58.gif
למי שלא מכיר/לא זוכר, אני אבא של ילד בן 4+, וזה לא ה(+) היחידי שלו
בדר"כ ילדים בגיל זה, (ב-cf) , לא נדרשים להתמודד עם בעיות השתלה. ואנו מקווים, שלא נצטרך להתמודד עם הנושא בעתיד, בעזרת התמדה בטיפולים, ובעזרת המחקר הרפואי, וגם בעזרת המזל, שיש לו חלק לא מבוטל. לגופו של ענין. אני פוגש ושומע משפחות אחרות, אדות התמודדותם היום יומית, ולמד, שבינתיים שפר גורלינו, ויכול להיות יותר גרוע. אז מה הברירה שלי: 1. לנתק מגע, עדיף שלא אדע, או 2. להתעניין , לפחות ברמה הבסיסית. אני בחרתי באופציה השניה, עם כל הקושי בדבר ,ובהחלט יש קושי,כאב וצער. ולפעמים יש גם פירגון וקבלת כוחות מסיפורי התמודדות של אחרים.
יתכן שאם היינו (רעיתי ואני) ערים לסכנות וסיכונים אפשריים, היה בכוחנו למנוע הריון עם CF. יש אנשים שלא צופים בטלוויזיה, בגלל החדשות הנוראות בזמן האחרון. כל אחד עושה את הבחירה שלו לטוב ולרע, ואין אופציה מושלמת. עוד משהו?
למה יש פורום של cf? בכדי להתחלק בהתמודדות עם ה-cf , על כל מה שנובע מכך. ללמוד איש מרעהו, על דרכי התמודדות, ואולי עצות שימושיות. תחליף לקבוצת תמיכה. עצות וטיפים על ההתמודדות במצבים מסויימים ומנסיונם של אחרים (כך זה קורה בקשר להתשלות) עצות וטיפים על ההתמודדות גם מול הרשויות. וודאי תמצאו סיבות נוספות. להתראות בעיקר בשמחות