השתלות בבלינסון באחור של כמה ימים אבל לפני דקות קבלתי מידע מעניין. מוזמנים לקרוא בקישור המצורף.
ר ריקי מכלין2 New member 4/1/06 #1 השתלות בבלינסון באחור של כמה ימים אבל לפני דקות קבלתי מידע מעניין. מוזמנים לקרוא בקישור המצורף.
ר ראשגדול New member 5/1/06 #2 הצלחה הצלחה .. אבל לפני כמה שעות נודע לי שאבא של מישהו שאני מכיר שעבר השתלת לב בבלינסון לפני כמה חודשים נפטר .. לשמוח על ההצלחות אבל לא לשכוח שיש גם כישלונות
הצלחה הצלחה .. אבל לפני כמה שעות נודע לי שאבא של מישהו שאני מכיר שעבר השתלת לב בבלינסון לפני כמה חודשים נפטר .. לשמוח על ההצלחות אבל לא לשכוח שיש גם כישלונות
ר ריקי מכלין2 New member 5/1/06 #3 מסכימה איתך ומי כמוך יודע שבגלל זה השתלה היא פתרון אחרון ולא ראשון בסדר העדיפות. ולכן גם מדברים על "חלון ההזדמנויות" - ביטוי שמנסה להגדיר את המצב האידיאלי: לבצע השתלה לפני שיהיה מאוחר מידי ולא מוקדם מידי".
מסכימה איתך ומי כמוך יודע שבגלל זה השתלה היא פתרון אחרון ולא ראשון בסדר העדיפות. ולכן גם מדברים על "חלון ההזדמנויות" - ביטוי שמנסה להגדיר את המצב האידיאלי: לבצע השתלה לפני שיהיה מאוחר מידי ולא מוקדם מידי".