השתלבות

ronarav

New member
השתלבות

הי. רציתי לשמוע אם יש ילד שאובחן בגיל צעיר פי די די נוס וכיום לומד ומשתלב בגן רגיל או ב"הס.

yos9

New member
אחנו ומכירה גם כמה

ילדים נוספים אנחנו אובחנו בגיל שנתיים וחצי

האר

New member
הבן שלנו

אובחן בגיל 2.5. למד בגן תקשורתי, ועם השנים התקדם יפה. לומד כיום (בגיל 11) בכתה ה' רגילה ומצליח מאד. כמובן שהכל תלוי במספר פרמטרים, ולא כל ילד זוכה להגיע לכך (- ראה /י ערך בני השני...), אבל - יש תקוה !

LeonardoDV

New member
הבן שלנו בכיתה ב' רגילה

לאחר שהיה בגן טיפולי במשך שנתיים עלה לכיתה א' רגילה בליווי סייעת והיום הוא בכיתה ב' רגילה+סייעת. ומאוד מצליח בלימודיו.

אמא של 56

New member
גם אנחנו

אובחנו בגיל שנתיים ותשע, היינו שנה וחצי בגן תקשורת, אחר כך עברנו לחנוך הרגיל, ואנחנו עכשיו בכתה א' רגילה עם סייעת.

גאמי

New member
כן בני!

עברנו דירה עבור זה משולב בכיתה רגילה, בית ספר קהילתי בהצלחה בשל תפקוד יוצא מן הכלל והשקעה של צוות בית הספר. משולב יחידנית פלוס סייעת. אם תרצי לשמוע יותר פרטים פני אלי במסר.

נונינה1

New member
גם אנחנו.........

ואנחנו עדיין פפד נוס, ויש קשיים, ויש שונות, אבל יש גם אינטליגנציה גבוהה, יכולות רגשיות רבות, והתמודדות מדהימה לצד הקושי,

קרן ט

New member
גם אנחנו....

עידן פשוט עושה חייל.... ואטנחנו נהנים מכל רגע

shirkoosh1

New member
גם אצלנו

בתי אובחנה בגיל שלוש. היום היא לומדת בכיתה א' רגילה.

ריקי 04

New member
איבחנו בשנה ותשע, היום בכיתה א'

למעשה אמרנו "אוטיזם" כבר בשנה וארבע. לא נעים לומר, אבל מה שקובע זה לא גיל האיבחון, אלא רמת התיפקוד. והרבה ילדים "בתפקוד גבוה" מאובחנים גם בגילאי שנה וחצי - שנתיים. במקרים רבים, את רמת התיפקוד ניתן לדעת רק אחרי כמה חודשים של עבודה אינטנסיבית עם הילד. לנו לקח 3 חודשים להבין שהקטן "בתפקוד גבוה".

אני מכירה כמה

אני מכירה כמה ילדים כאלו, עם עבודה קשה, לעיתים מגוונת, עם הרבה הכללה ועבודה משותפת של ההורים, הדברים זזים והשילוב משגשג. גילי

yonitbrk

New member
כן אנחנו

עומר מאובחן מגיל 4 לערך, בגן למד בגן שפתי וכיום בכיתה תקשורתית, בבית ספר רגיל, והשנה החל שילוב בכיתה רגילה, לגמרי לבד בלי סייעת , אך בצהריים חוזר לכיתת האם.

NADM

New member
גם אנחנו

הבן שלי אובחן בגיל 3 והיום הוא נמצא בכיתה א ' רגילה.

rot301

New member
../images/Emo92.gif הורים משלבים יקרים

האם אוכל לשאול בהזדמנות זו -איך הגעתם לשילוב?מלכתחילה שילבתם?הילד/ה היה בגן מיוחד והצוות המליץ/לא המליץ לשלב בחינוך הרגיל? מאוד מעניין אותי...אצלנו נועה משולבת יומיים בחינוך הרגיל על דעתינו,ואילו הצוות בגן התקשורתי ממליץ על גן טיפולי .הצוות בבית תומך בשילוב ,בשל תיפקודה הגבוה.

למעלה