השתלבות בענף

mintzerit

New member
השתלבות בענף

שלום לכולם, אני מתנצלת מראש בפני הותיקים מבניכם שוודאי מאסתם כבר בהודעות מסוג זה, אך לצערי לא הצלחתי להעלות בחכתי תובנות בחיפוש הודעות קודמות בפורום. אז ככה... תחום המרקום מרתק אותי ואני מעוניינת להשתלב בו בעתיד. הבנתי שעבודת "המתחילים" היא כתקציבאי לרוב. יש לציין שאין לי נסיון קודם, אך בכוונתי להתחיל לימודי תואר ראשון בתקשורת השנה או שנה הבאה. אני מחפשת מקום (משרד פרסום/קד"מ/יח"צ) כדי לעבוד, ללמוד ולהתקדם בו בעתיד. בשלב זה הכסף לא לחוץ לי ויש לי זמן כך שאני מוכנה לעבוד אפילו כמזכירה אם זה מה שיידרש ויפתח לי אפשרויות קידום בעתיד. הבנתי שהמצב בענף הפרסום כרגע לא "מזהיר" ושיש פיטורים רציניים כך שזה עלול מאוד להקשות עלי... כרגע ניסיתי לשלוח קורות חיים לכל מיני חברות, אך מי כמוכם בוודאי יודעים את כמויות קורות החיים המגיעים ונבלעים בתוך הניירת המשרדית... אשמח לקבל מכם כל סוג של עצה לאן לפנות? איך למצוא עבודה? יש לי מעט רקע בתור גרפיקאית ואני גם שולטת היטב בתוכנות הגרפיקה (אני לא מעוניינת להשתלב בקריאייטיב...). תודה רבה
מיכל.

Noa Angel

New member
להתחיל בלי רקע בכלל זה קשה

כלומר בלי ניסיון תעסוקתי רלוונטי ובלי לימודים שקשורים לזה, אפילו ברמת הקורס המקוצר. עם זאת יש הרבה מקומות שמחפשים ביצועיסטים ומזכירות לסוגיהן, תנסי במשרדים קטנים, סטודיואים קטנים, משרדים מגזריים, אפילו בהתנדבות במלכ"רים, כל דבר שיוכל לתת לך ניסיון. אולג'ובס ודומיהם מלאים במודעות דרושים כאלה. במקביל יש כל מיני הכשרות ומסלולים רשמיים לתפקידים של פלנרים, תקציבאים וכו', למשל ב"בצפר". לא זול אבל כן יכול לתת לך יתרון בקבלה למקום אחד, ואחריו כבר יהיה קל יותר להשתלב במקומות אחרים.

עם תואר בתקשורת וזה עדיין לא עוזר

אני חייבת לציין שגם תואר בתקשורת לא מהווה יתרון. פניתי לעשרות מקומות שכלל לא טרחו להראות סימני חיים. ואלה שכן טרחו טענו שללא ניסיון הם אפילו לא מזמנים לראיון. השאלה הנשאלת איך מקבלים את הניסיון? איפה הצדיקים שנותנים לצעירים את האפשרות להוכיח?

doral600

New member
אפשר ללמוד המון באינטרנט

אפשר ללמוד המון המון אודות כל תחום הפרסום ישנם מלא אתרים וכמות המידע כמעט אין סופית בעיקר בשפה האנגלית למרות שאני לא שולל בכלל לימודים ב"בצפר" שהינו מוסד המהווה מקפצה לעולם הפרסום IDI המפרסמים www.hamefarsemim.com

למעלה