השתיקה

ניקו 45

New member
השתיקה ../images/Emo79.gif

השתיקה . עם חלוף הסערה , השתיקה השתררה , אין קול , אין צליל , מן שקט קצת מבהיל . ואת ישובה באפלה , שותקת ללא מילה . לחלוחית מבצבצת , בזוית עינך נוצצת . מביטה בי בציפיה , מבטך אומר תהיה . אין לי מענה , אולי במעט אשנה , בצליל ניגוני , מימי יגוני , כשהרוח בעורפי נשבה , ולחשה באוזני אהבה .

ניקו יפה השתיקה שלך../images/Emo140.gif

כמו תמיד כתיבה יפה לכולנו ניקו יש את השתיקות שלו דווקא כעת כשרוצה אתה לדבר אני מתחפרת בשתיקתי כשרוצה אתה להביט אני מפנה את גבי יודעת... מחר ישתנה המשחק מחר זה יהיה אחרת ...ארצה אני לדבר ואתה תתחפר בשתיקתך. שם המשחק...חתול ועכבר. אולי... נשנה את שם המשחק נביט זה לזו בעיניים נפסע זה אל זו צעד צעד נושיט זה לזו הידיים? נדע... כי עשינו הכל, לא הותרנו דבר ליד הגורל אם לא נדע לשחק המשחק נאמר זה לזו... שלום בעינים!

ניקו 45

New member
פרשת דרכים ../images/Emo79.gif

פרשת דרכים . לא אל תחרישי עכשיו , כשהרוח נושבת בעורפיו . אל תפני לו גבך , דוקא כשזקוק לליבך . הביטי בו אשה , אל תהיי מקשה . הערפל התפוגג , אלייך משתוקק . אל תעמידיני במבחנים , דרכנו אנו בוחנים . על פרשת דרכים אנו , והאושר עוד לפנינו . הושיטי ידך לעברי , אניח לעברי , לו תוסיפי בדד להיות , איתך ואותך לחיות . נפלאה , איכותית ומעוררת כתיבתך פנינת החן והיופי .

פרשת דרכים../images/Emo140.gif לא מעמידה אותך למבחן

המילים שלך נהדרות ניקו עומדת בוהה לא מבינה במקום תוגה נכנסה אהבה -------------------- אובדת עצות מאת עדינה .ו אובדת עצות, לא יודעת לאן לפנות האר דרכי לכוד אותי בשבי, אובדת עצות לא יודעת לאן לפנות נתב כהלכה דרכי או שחרר אותי משבי. ואללה ניקו לאן לקחת אותי עם מילותיך היפות

גל ים..

New member
שתיקתך מפרה תוגת יומי../images/Emo141.gif

אחזתי בידך רק עוד קצת לחוש - לנשום ריח כאבך ידעתי בליבי שתיקתך צורבת מעיקה על חזי אהבתי בשקט בצינעה אהבתי לקום כל בוקר להתעורר אל הולם לבבך.. שתיקתך ממיסה ליבי זועמת - כועסת הנפתי שמיכתי מעל ראשי לו רק ניתן לדקה אחת להפר את הדממה ידעת - ידעתי שנפשי שוב שקטה - רגועה. שתיקתך מהורהרת מעט כבדה אך לחשתי בלי קול בלי מילה הבט אל האור המפציע על חדרנו חייך מעט - הגיעה השעה להשיל העצב התוגה. גל

ניקו 45

New member
פנים מול פנים .

פנים מול פנים . אל תשתקי ילדה , לא תהיי חרדה . אימרי בקול גדול , טרם תוסיפי לגדול . אינני אביך מולידך , תמיד אתהלך לצידך , לא תוסיפי למעוד , על המשמר אעמוד , אסיר מעלייך כל פגע , אמנע בידי ממך הנגע . כף ידך הקטנה , אחזי בי בביטחה , לבגרותך הובילך , בידי לאושרך אשאך .

or1

New member
שותקת לך ../images/Emo79.gif

קשרתי כתרים שיבצתי מילים נתתי כל שיכולתי ברוך בעדנה הייתי שלך אתה לא שבעת אמרתי די שוזרת מילותיי כורכת בסרט נוצרת למזכרת עוטה כסות דקיקה כבוּעה רכה ומחרישה. 08.10.03

אתם נהדרים גל ים,ניקו ואור1

איזה מילים כתבתםם נהדרר!!!
קשירת כתרים מאת עדינה .ו אל תקשור לי כתרים אהובי היקר אל תחרוז מילים של פנינים בכל צבעי הקשת אמור:אהבתיך ואני... כמלכה לרגליך. אל תקשור לי כתרים אל תחרוז לי פנינים אמור: אהבתיך כימי קדם וכל אשר לי הוא שלך אהובי רק אמור : אהבתיך כימי קדם

גל ים..

New member
פנינה'לה תודה רבה מה אומר ומרגשת

את אותי במילותייך תמיד..והנה רק לך כתשורה שיר סיפור במתנה... ואני רק רציתי לשיר לכתוב לזמר לספר לי וגם לך כמה יפים הימים כאן על אדמת אלוהים.. ואני רק רציתי לשיר לספר לתאר נדודים שעות יפות - קשות אך הנה הנר כבר דולק בחדרי מפזר על קירותיי הצללים ואט אט ריסיי נופלים ושם בין חלום למציאות בין שחוק נערות וילדות שם מסתתרים הסיפורים השירים שם נעלמות חששות - כאבים מסע נדודים חדש מתחיל ומה יפה הוא ומה נעים .. ואולי יום אחד אקחך עימי לשם אל עולם קסום מופלא שכף רגל אדם לא דרכה שם ותראי נפלאות נצורות על קוסמים ופיות.. ואולי גם את מטיילת לך שם ומעולם לא נפגשנו לנו כך סתם .. אז אולי נקבע לנו פגישה בשעה לא ממש חשובה מתחת לעץ ששמו ידוע רק לנסיכה האבודה אך אל תחששי גשי אליה יקירתי סמני לה בשקט בלי מבוכה שרוצה את להגיע לפגישה חשובה... ואם תיתני לה גם שושנה אדומה סימכי עליי שהיא תעשה כל העולה על רוחך... ואף תעניק לך כוכב קטן כמתנה. גל

or1

New member
../images/Emo51.gif פנינת החן ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ניקו 45

New member
עטרת ראשי ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עטרת ראשי . שיבצת לי מילים , כאלף יהלומים . מנצנצים וזוהרים , כרקיע מלא כוכבים . קשרת לעטרתי כתרים , מפרחי גנך זרים . ביופים כה מרהיבים , וריחם ריח בשמים . הכיצד מזה העונג אשבע ? לא די לי זאת אדע , שפתי גופך אגע , במילותי שתיקתך אבקע , אוהב אותך אני נשבע !

ניקו 45

New member
עטרת ראשי / משופץ ../images/Emo79.gif

תודה לך אורצ'וק בגין ההשראה שמילותייך הנפלאות הביאו לי עטרת ראשי . שיבצת לי מילים , כאלף יהלומים . מנצנצים וזוהרים , כרקיע מלא כוכבים . קשרת לעטרתי כתרים , מפרחי גנך שזרת זרים . ביופים כה מרהיבים , וריחם ניחוח בשמים . הכיצד מזה העונג אשבע ? לא די לי זאת אדע , ידי בחלומך אגע , מילותי שתיקתך אבקע , אוהב אותך אני נשבע .

or1

New member
שרשרת אהבתנו ../images/Emo79.gif

כסותי הדקה אפשוט סבך שתיקתי אתיר מחרוזת תווים ארקום לשרשרת אהבתנו האינסופית

ניקו 45

New member

שרשרת אהבתנו . כסותך הדקיקה , מסתירה בשתיקה , קורא לך בשקיקה , עם כמיהה לתשוקה . שרשרת אהבתנו , בלהט נתירנו , כל חוליה שהסרנו , חלום רקמנו . אלבישך כסות ואדרת , נישמתי אלייך בוערת , לנצח תהיי זוכרת , מלבדך אין לי אחרת .

ניקוווו ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

איזו שרשרת של שירים. והכל התחיל משתיקה? מה היה קורה אם היית מדבר?
פרץ יצירתיות מרנין. אהבתי!

or1

New member

מעטה שתיקתי התפזר כנוצות התעופף לקולך הענוג שוב אינני נודדת מצאתי מקום לוחשת אוהבת ועונדת חלום. נפלאה כתיבתך ניקו

למעלה