השתיקה שלי......

A GIFT OF LOVE

New member
השתיקה שלי......

השתיקה שלי- זו הצרחה הכי גדולה שבי. השתיקה שלי- זה הכאב הכי כואב אצלי. וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע. אני רציתי לבכות אבל... פחדתי שזה יפריע. הדמעות קפאו על ריסי והכאב עדיין מפלח את כל גופי. ואיש לא יודע, ואיש לא ידע, איש לא יבין איך אותה ילדה קרה ומתנשאת יכולה לבכות?! וגם היא לא מבינה, מדוע לבכות? לבכות על עצמה?! היא כבר גדולה,גדולים לא בוכים... ואני מחפשת אותה, את הילדה הקטנה שבי, את הילדה התמימה, לו הייתי יכולה להשאיר אותה, את התמימות והילדותיות שבה, להקפיא את הזמן לנצח... העיניים התמימות והילדותיות רק הן נשארו לי ואני מחפשת בהן את הילדה הקטנה, את הלב הקטן הפועם בחוזקה, את התמימות והאהבה, אך היא כבר מזמן המשיכה הלאה, רצתה ושאפה ליותר. וכעת היא נעלמה לה. והיא נמצאת עמוק באחד מניבכי ליבי, מביטה בי בעיניה הגדולות, רואה את ידיי המושטות, אך ידה קצרה מדי, רחוקה אלפי מיילים, ימים, חודשים ושנים. ואני יודעת שהתמימות הזו לא תחזור יותר. היא נשארה שם בליבי הפועם. גלמודה אך עדיין תמימה וחושבת שתצליח אי פעם להדביק עימי פערים. אך אני יודעת שהיא לעולם: לא תצליח להדביק את הפערים, ליפול אל זרועותי הקרות, להתחכך בהן, ולחמם אותן בתמימות המתוקה. ``להביט בשתי עינייך. לחבק אותך אלי. ולנשום את התמימות המתוקה.... את הילדה שביקשתי. שעליה תמיד חלמתי. זאת אני שמחייכת בקטן. בחיי אגן עלייך ואשמור את צעדייך שתמיד תהיי בטוחה כל הזמן``....(סטאלוס ואורן חן) כן ילדה קטנה, אני משתדלת להגן עלייך, לשמר ולשמור אותך, תשארי שם, אותה ילדה עם לחיים אדמדמות וחיוך מתוק שהעולם כולו מחייך אליה ושומר עליה. ילדה, העולם ניסה לשמור עלייך אך זמן הוא זמן והעולם לא אחראי עליו. אז אני מנסה לשמור, מנסה בכל כוחי, רוצה שתשארי בי. ואני זועקת בכאב, זועקת ללא מילים,זועקת בשתיקה: `` חכי ילדה שבי לפני שתגדלי``... השתיקה שלי- זו הצרחה הכי גדולה שלי. השתיקה שלי- זה הכאב הכי כואב אצלי. וכשהשקט יפול כמו חול קולי לאיש לא יגיע. אני רציתי לבכות אבל... פחדתי שזה יפריע! (אביב גפן)

Darkmatter

New member
../images/Emo24.gif

אני מבינה אותך, מותק... או שמא אני אגיד- קוצ'י... או אולי בוביק?!?!
ציטטת שירים גדולים. במיוחד שירו של אביב גפן- "השתיקה". אני גם מזדהה איתו מאוד. גם אני פחדתי להביע את עצמי כי פחדתי שזה יכאיב יותר מדי לאחרים במצב שגם ככה לא היה מזהיר יותר מדי... אוהבת ואיתך תמיד.

Darkmatter

New member
אני התחברתי בתקופה..

שהדיסק יצא... בכלל, אני אוהבת את הדיסקים של אביב גפן.

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

כשהלב בוכה רק אלוהים שומע. הכאב עולה מתוך הנשמה. האדם נופל לפני שהוא שוקע. בתפילה קטנה חותך את הדממה- שמע ישראל אלוהי אתה הכל יכול. נתת לי את חיי נתת לי הכל. בעיני דימעה הלב בוכה בשקט. וכשהלב שותק הנשמה זועקת- שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד, חזק אותי אלוהי עשה שלא אפחד. הכאב גדול ואין לאן לברוח. עשה שיגמר כי לא נותר בי כוח... כשהלב בוכה הזמן עומד מלכת, האדם רואה את כל חייו פתאום. אל הלא נודע הוא לא רוצה ללכת לאלוהיו קורא על סף תהום- שמע ישראל... שמע ישראל אלוהי עכשיו אני לבד. חבק אותי אלוהי עשה שלא אפחד בעיניי דימעה הלב בוכה בשקט וכשהלב בוכה הנשמה זועקת... והלב בוכה...בבעיניי דימעה ואני שותקת... זה משהו משהו לא מובן בלב..
.. לכן גם התחברתי לשתיקה...

למעלה