השתחררתי!!!!

../images/Emo24.gif תרגישי טוב

רק בריאות!!!!!

b a b y s

New member
תרגישי טוב מתוקה../images/Emo24.gif

אפשר להציע לך קפה
עוגה
משהו

b a b y s

New member
היי.... אתה...

בוא הנה
תביא
מה קורה
איזה כיף לראות אותך פה

בת מלכה

New member
תודה../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif תודה../images/Emo70.gif

אז לנוח אני לא בדיוק אצליח... הייתי אמורה לעבור דירה בשבת שעברה, א6ך זה נדחה בשבוע. אני אארוז לאיטי, עם אחותי (כפרעליה!) שבאה לעזור לי. אז מה היה לנו שם? באמצע היומולדת הפתיעו אותי כאבי בטן, שחשבתי שאני מתפוצצת עוד שניה. לקח לרופאים 24 שעות למצוא מה יש לי (כשבאמצע הכינו אותי פעמיים (!) לניתוח בטן). בסוף גילו, במקרה, שיש לי דלקת חריפה מאוד. מיד התחילו אנטיביוטיקה. הרבה ומהרבה סוגים... כל היום היו נכנסים לי חומרים משונים לוריד (או סתם נוזלים, כי לא ממש יכולתי לאכול). אז מה יצא לנו טוב מזה? (הרי לכל דבר יש צד טוב): 1. יש לי חברות חדשות 2. ירדתי איזה 5 ק"ג 3. הפסקתי לעשן ו... אני עוברת השבוע לת"א!!!!

Barvazoom

New member
../images/Emo24.gif

אז ככה: שיהיה לך מזל טוב על המעבר לתל אביב. תרגישי טוב ושלא יהיו לך עוד הפתעות כאלו בתור מתנת יומולדת... ותמיד כיף לשמוע על הכרות עם אנשים חדשים!

כל הכבוד לך

שאתה מסתכלת על הצד החיובי. מקווה מאד שלעולם לא יהיו לך עוד הפתעות כאלו גם אם את מוצאת חברות חדשות או יורדת במשקל ושלא תחזרי לעשן מותק! בריאות בריאות בריאות

exterior

New member
...מה שנקרא "כל עכבה לטובה". שתהיה

לך רפואה שלמה בת מלכה, וכל הכבוד לך (!!!) על החשיבה החיובית:) "....always look at the bright side of life"

למעלה