אצל הליטאים חושבים כך, אבל בחב"ד זה גם נכון..
ה הלליסט ירושלים New member 20/1/12 #25 אצלנו היו אומרים שכל החסידים חושבים שהרבי שלהם הוא המשיח. רק שחב"ד אומרים את זה בקול. והנ"ל יכול להיאמר על ליטאים ורה"י שלהם
אצלנו היו אומרים שכל החסידים חושבים שהרבי שלהם הוא המשיח. רק שחב"ד אומרים את זה בקול. והנ"ל יכול להיאמר על ליטאים ורה"י שלהם
מ מבולבלונת New member 20/1/12 #21 בחב"ד, אלוהים והרבי חד הם הם יודעים יפה מאוד להסביר שזו לא עבודת אלילים... אם יש עוד עבודת אלילים במגזר החרדי (חוץ מפאות) זה לגמרי שם...
בחב"ד, אלוהים והרבי חד הם הם יודעים יפה מאוד להסביר שזו לא עבודת אלילים... אם יש עוד עבודת אלילים במגזר החרדי (חוץ מפאות) זה לגמרי שם...
א אדמת נביעה New member 21/1/12 #27 לי העניין הזה השתחרר לי העניין הזה השתחרר לפני כשנה,לא נעים להודות אבל... לגבי חילונים. (לא עלינו) ברור שהם נחותים,רדודים,בלי נשמה וכ"ו... כ"כ הרבה זמן למדתי להבחין מה ההבדל בין נשמה, לנשמה מלאה. וגם זה לא מספיק.
לי העניין הזה השתחרר לי העניין הזה השתחרר לפני כשנה,לא נעים להודות אבל... לגבי חילונים. (לא עלינו) ברור שהם נחותים,רדודים,בלי נשמה וכ"ו... כ"כ הרבה זמן למדתי להבחין מה ההבדל בין נשמה, לנשמה מלאה. וגם זה לא מספיק.