השתזפתי! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
ייאי לי.
מסתבר שבצפון השתזפתי קצת, גם בפנים! זה כל כך נדיר. ואני שמחה. לא להיות קיר זה כיף. והייתי עכשיו בחתונה כל כך יפה! האולם היה מדהים, והיה מרגש
והחתן היה חמוד. מסתבר שזה אחד שדיברתי איתו פעם באיזה אירוע משפחתי. הוא רק בן 24! וחילקו נרות, אז לקחתי כמה, ומסתבר שגם אמא שלי לקחה לי כמה וגם אבא שלי, ובסוף יצא שלקחנו משם 9 נרות
באד אס. הגעתי למסקנה שגם החופש הזה עשה לי רע. כאילו, לא רע, כי יש גם צדדים טובים, אבל שינה אותי... לפעמים יש קטעים שאני מרגישה שאני לא מכירה את עצמי. למשל נהייתי היפראקטיבית
(כן! יותר מפעם!) ו... לודעת. השתניתי, ואת חלק מהשינויים אני לא כל כך אוהבת. טוב, נראה. אולי אני אחזור לעצמי כשיתחיל בצפר. אוי לא! בצפר! לאאאאאאאאאאא! אני לא רוצה לחזור לבצפר! השנה יש בגרויות! וסדנאות! ו... אגגגגגגג! *מייללת* יש לי שתי עבודות ומבחן ענקיים! ואפילו לא התחלתי... כלום. OMG *נלחצת* אוקיי, אין לי שום מושג למה אני כותבת את כל זה
זה לא שאני מצפה שמישהו יקרא, פשוט הייתי חייבת לשחרר קצת. היי, אולי אני אפתח בלוג? יש לי מלא מלא מה להגיד בזמן האחרון, אני חייבת להוציא קצת דברים החוצה! ויי, רעיון מעולה. *נאנחת*
ייאי לי.