השתדלות...

touti

New member
השתדלות...../images/Emo41.gif

אתם עושים כדי למצוא פרטנר לפרק ב? שדכנית מוכרת? רבנים? או דרך חברים ומכרים או הנט? מתפללים 40 יום פרק שירה? עושים משהו? אני , אישית, לא יכולה להגיד שעשיתי השתדלות ממש. לא התפללתי כי פחדתי שהתפילה תתקבל... ולא נרשמתי אצל שדכנית כי לא סגרתי עם עצמי אם אני רצינית או לא... כל הזמן אומרת שאני מחכה לרגע יציב בחיי, ועונים לי שאני מתרצת את הפחדנות שלי... פעמיים עמדתי לפני אפשרות של חתונה וחטפתי רגליים קרות עד דמעות.. איך זה אצלכם?

אני...

רשומה באתר הכרויות- לא יצא מזה גדולות ונצורות בינתיים... רגליים קרות?הרבה פעמים חשבתי לעצמי - אני כ"כ רוצה להיות בזוגיות אבל כנראה שבאיזשהו מקום מפחדת ולראיה עולה השאלה מדוע הקשרים האחרונים שהיו לי היו מסוג הקשרים שאת יודעת מלכתחילה ובוודאות שאת מכניסה ראש בריא למיטה חולה? האם משהו בי מפחד והולך על קשרים שרוב הסיכויים שהם לא יתממשו? או שאני סתם אוהבת לשחק באש?

touti

New member
אם כבר את מזכירה אתר הכרויות...

קיבלתי הודעה מיהודי, מעלעול בכרטיס שלו לא מוצאת הרבה התאמה , במיוחד שהדגיש את הסדר בבית ועבודה עצמאית מחוץ לבית... למרות שהבהרתי לו את ההבדלים ולמה זה לא מתאים, הוא בכל זאת רוצה מס טלפון.. ןשאלת המליון $ למה????

תותי זו שאלת מליון הדולר?...

זו שאלה בשקל וחצי , במבצע בשוק רמלה לוד
ואני לא חושב שצריך לפרט :)

הכרויות...

אז גם אני ניסיתי אתרי הכרויות...ופגשתי וראיתי ..[בואו נעשה תחרות הדייטים ההזויים................] ובסוף מצאתי אהבה.היא אמנם החזיקה מעמד שנה ונפרדנו[פרידה קשה וכואבת] אני היום חצי שנה אחרי ורק עכשיו הרגשתי שאני מוכנה לנסות שוב.ושוב חזרתי לאתריי ההכרויות ולצערי האנשים שאז ראיתי גם היום שם...אך אני שוב לא מסוגלת לצאת לדייטים..מין מחסום כזה.לא בא לי להפגע שוב.. לצאת לדייטים הזויים... אך מצד שני מה באמת הדרך להכיר???? שדכנים..חברים.. ונקודה נוספת ככל שעובר הזמן הצורך לזוגיות גוגל אך מצד שני מתרגלים ללבד........מה עושים.?

אהובה את כ"כ מזכירה לי אותי - אותו סיפור + -

גם אני ניסיתי אתרי היכרויות ופגשתי, לא הרבה ובסוף הכרתי מישהו וכמו שציינת מצאתי אהבה. גם החזיקה מעמד שנה ונפרדנו - אך לא פרידה קשה וכואבת אלא פרידה מאוסה ופרידה שכבר ידעתי היכן שהוא בלב שזה בדרך. אני היום 8 חודשים אחרי ואני לפני מס' חודשים הרגשתי שאני מוכנה לנסות שוב ואכן הכירו לי כולם כל מיני ואחד אפילו מחזר אחרי ללא הפסקה ואתמול הוא אמר לי בשיחת טלפון שאם הייתי רוצה מבחינתו כבר הייתי מקבלת את הטבעת, אבל מה לעשות אני נרתעת ולא מחפשת חתונה כרגע למרות שזה משהו שחשבתי שארצה. אני מרגישה שאני לא ממש רצינית, מכירים לי ואני יוצאת ומחפשת תירוצים וחסרונות כדי לא להתקדם הלאה וכמו שציינת אולי בגלל שלא בא לי לתת מעצמי לאחד שבסוף לא ידע להעריך או לא בא לי להפגע שוב. עם גברים הגעתי למסקנה שכשאת לא רוצה הם רוצים אותך עוד יותר, פשוט לא מוסבר אבל מוכח לנוכח הדייטים האחרונים שהיו לי שאני לא רוצה ואני מוצאת אותם מנסים לשכנע אותי לנסות. אז מצד אחד אני רוצה אבל מצד שני טוב לי עם הלבד הזה ועם הילדים, גם כך אין לי דקה אחת של שקט בחיי ובשלב הזה לא רע לי עם זה. אז הגעתי למסקנה שכל דבר בזמנו וכשבורא עולם יחליט להכיר לי האחד הוא יכיר לי אותו כמו שהכרתי עד היום, בדרך לא דרך. את בעלי בכלל הכרתי באילת, מי חשב ומי תאר לעצמו ששם בחופשה של מספר ימים נכיר. אז אני משאירה את העבודה הנ"ל לבורא עולם שכשהוא ידע שאני מוכנה הוא ישלח את המושלם בשבילי ובשביל משפחתי הקטנה.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

touti

New member
מתרגלים ללבד זה הפחד שלי

שככל שהזמן יעבור יהיה לי קשה יותר להשתלב חזרה בזוגיות. מאידך, אני מכירה את עצמי ויודעת שאני טיפוס ביתי, אז אולי זה רק נדמה לי:) אני חושבת שמי שרוצה ממש להתחתן, אז רק דרך שדכנים. וכשאני אחליט זה מה שאעשה, ארשם ותוך חצי שנה חתונה.

מה אני עושה כדי למצוא פרטנרית לפרק ב'?

מעולם לא נעזרתי באחרים כדי למצוא פרטנרית ולא מתכוון להסתייע באחרים.באופן אישי, לא מאמין שאשים את תמונתי או פרטיי האישיים באתרי הכרויות ואם הברירה תהיה בין אתרי הכרויות או להישאר לבד, אעדיף להישאר לבד.

touti

New member
שמה את 2הם וגם את הגיל האמיתי../images/Emo13.gif

כאילו מה יש לי להסתיר? את הפולקע ממילא לא רואים בתמונה:)

למעלה