השתגעתם!!!!

השתגעתם!!!!

את מי אתם מייצגים??? בטח שלא אותי ועוד כמה עשרות אלפים אוהדי הפועל, אנחנו הצבא האדום האמיתי, אנחנו בנים למשפחות ניצולי שואה, אנחנו שירתנו 20 שנה ביחידות קרביות. בושו ותכלמו,אתם מייצגים את המיעוט המושתן, חבורת ילדי נמושות, לבית"ר יש חרא של קהל, זה נכון,חארות מסוג הכי גרוע, הרב לא עברו את גבולות שנלר והם לא מיעוט מבוטל, אבל בטח אינם הרב. רב אוהדי הכדורגל באים לראות כדורגל, קצת לעודד,קצת לקלל,קצת לפרוק את הלחץ והלאה. הקללות כמו שמעון מזרחי נאצי(ואני אינני אוהב את שמעון מזרחי כלל), גובלות בטירוף,קללות על רצח,זריקת חזיזים ומטענים שונים גובלות בטימטום, תאומים צדק אתם משוגעים,שהורסים כל חלקה טובה. ולעיניין גור שלף,עונש הוא לא יקבל וזאת בושה, רון קופמן חלאה והוציא את דמינו הפקר, פגע בשמם הטוב של אלפים,טובים ונפלאים. הוא קיבל ממני מייל ובוא הובעו דבריי בבירור, דבריו ממש גבלו בהסתה. קללות בכדורגל הם דבר לגיטימי,אבל תירגעו. אל תיהיו אוהדי מכבי ת"א/חיפה,טועמה מחבל אנחנו אותך נחסל, אל תיהיו ברברי י"ם איפה האבא ואין יציאה. אנחנו הטובים ביותר,החמים ביותר והיפים ביותר. אני במו ידי חילצתי אוהדי בית"ר מפוגרום בבלומפילד, בואו נחזור לשפיות,גם ככה יש מספיק חרא בארץ. אל תשכחו השנאה היא רק בתחומי הכדורגל, לכולנו יש חברים ורעים,אוהדי קבוצות אחרות. תנו לכדורגל לנצח,תנו לאדומים לשמוח. יאללה הפועל לאליפות.
 
ושוב למען יזכרו ולא ישכחו

שירי מכבי את בית"ר או בקיצור שירי הצהוב, טועמה אתה מחבל,אהה שכחתי אנחנו יהירים, שמעון גרשון בן זונה,אההה סליחה על השחצנות, אין יציאה אין יציאה,,,אהה בטח אנחנו אלימים. סליחה אדון זאב,בדרבי האחרון היית,מקווה מאד שכן, על כל שמעון גרשון בן זונה,מחיאות כפיים שלנו. אז כן אתה נאווי,גם אני נגד אלימות מכל סוג שהוא, אבל מגרש כדורגל הוא לא ,היכל התרבות. אז ברור שאנחנו שחצנים,מכיוון שלנו יש את הרפרטואר הכי יפה של שירי עידוד. אבל,,,לשחק ביום הזיכרון,את זה מותר,זה לא שחצני,זה לאומי, תשאל את שמעון מזרחי,תשאל את הקבוצה של המדינה. רק סליחה אחת קטנה,,איזו מדינה בדיוק,ומי מייצג אותה. בריסקר שמפצח לאישתו את הפרצוף,,או שארפ שהתחתן עם מריים בישביל האזרחות, או אולי כל השחורים והאמריקאים שגויירו לצורך המשימה הלאומית. שהיא,,היום אין ליגה שווה בכדורסל. אז זהוא אנחנו לא הקבוצה של המדינה,אנחנו הפועל ת"א, שמחים בהצלחות ולא נוטשים בכשלונות, גם אוהדים אין לנו כלל. הרי 18 אלף במשחק האליפות זה לא אוהדים, 14 אלף מול צלסי זה לא נחשב, 15 אלף מול לוקמוטיב זה אפס.... אז בהצלחה לך אדומה נפלאה,,הלאה הלאה אל האושר. מי שרוצה שיפרגן,מי שרוצה שישנא,,העיקר הפועל ת"א את הקבוצה שלנו שלכם זקן 7 אדום.
 
אז מה???

כשהוא עשה את מה שעשה הוא היה צהוב ואיש לא פצה פה, שמעון מזרחי המשתיק הלאומי(חברה חברה רגע רגע,אז מה אם יום הזיכרון היום),אגן על הברוז המכה במלוא הכנף.
 

XSuperKi11erX

New member
סיפור די מעניין../images/Emo47.gif

במשחק שלנו נג דשטורם גראץ,ישבתי בשער 2 עם אבא שלי. לידנו ישבו אוהדי מכבי שאמרו לנו שם רק באו לעודד קבצוה ישראלית באירופה,כי באירופה הם ישראל,בישראל הם מכבי. הם גם סיפרו שהיה משחק של *כבי ת"א בצרפת ביום םהזיכרון הם עצרו את האוטו באמצע הכביש,יצאו עם דגל ישראל,ועמדו דקת דומייה,כמו הצרפתית,ליום הזיכרון של ישראל.
 

glihi

New member
גרשון

אתה אוהד הפועל? על תקרא אף פעם לגרשון כמו שקרתה לו ב- ח- י- י- ם
 
אגדה אדומה אני מקווה שזה יעזור../images/Emo140.gif

תארת בכל כך כאב את השנאה ואת האלימות שיש במגרשים. הייתי כמה פעמים במשחקים נגד קבוצות אחרות . והם לא מבינים שזה רק ספורט . שהאלימות לא תפתור בעיות. אני בעד עצומה הקוראת לכולם שיהיה רק ספורט נקי בארצינו הקטנה . הלואי הלואי וזה יתגשם. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין
 

redron

New member
כן אבל נורא מצחיק אותך המילה נאצים.

נכון כינרת?? ואח"כ תדברי נגד האלימות, אני מתבייש שיש אוהדי הפועל ברמה כל כך נמוכה.. כל איזכור של המילה נאצי כלפי יהודי זה גועל נפש ותת רמה!!
 

danistar

New member
סוף סוף קול שפוי ...

מצטרף לאגד לכל מילה . ואגב כבר כתבתי על זה כאן בפורום בעבר .
 
למעלה