השתגעתי כבר

rnan

New member
השתגעתי כבר

משיהוא יכול לתת לי בבקשה איך אני עושה VISIBLE ל TEXTBOX ב ASP ??? אני רוצה שבעת EVENT מסויים הוא יהיה VISIBLE HIDE חיפשתי בכל פורום תפוז ותמיד אומרים JS וכשיש תשובות זה בכלל לא ברור איך אני משלב את זה יחד עם ה ASP מישהוא יכול פעם אחת ולתמיד דוגמא הן של ה C# והן של ה JS הכי חשוב השילוב ????? הגיע הזמן !! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

asp123

New member
תכתוב בפונקציה שמטפלת בEvent

הזה שלך שאותו הTextbox יהיה בלתי נראה, מה הבעיה הגדולה ? נגיד יש לך אירוע של לחיצה על כפתור אז הפונקציה שמתבצעת כתוצאה מלחיצת הכפתור שיהיה בה :
Txt.Visible = false;​
מה מסובך כל כך. אם אתה רוצןה צד לקוח(יענו JS) אז תדאג להוסיף לפונקציה שנוצרת של הJS על ידי הקומפיילר פקודה בJavaScript שתערוך את הvisibility של הטקסטבוקס שלך.

rnan

New member
אני חושב שהייתי מאוד ברור

אני ידוע ברוך השם מה זה VISIBLE ולשנות אותו ל FALSE הבעיה שכשאני משנה אותו ל FALSE אני עדיין רואה את ה TEXTBOX ( אני רוצה להעלים TEXTBOX) אני רוצה שכאשר אני אלחץ נגיד על כפתור A אז TEXTBOX יעלם ( חבוי) ואני בטוח שיש פה שימוש ב JS ( כי כשאני משנה אותו ל HIDE , אני עדיין רואה אותו) שאלתי מלחתכילה הייתה איך אני פותר את זה והבנתי שבאמצתעות JS הבעיה זה שאני לא יודע לקשר בין השניים אני יותר בצד ה APPLICATION ועכשיו עברתי ל ASP מילים לא יעזרו לי פה כי חיפשתי אם אפשר דוגמא פשוטה ומעפנה של חיבור בין C# ל JS אודה מאוד מאוד

rnan

New member
יותר מזה

אני לא ידוע בכלל מה לרשום ב JS בשביל להעלימו...

rnan

New member
היי שרון , איפה הקוד ?

זה מה שאני רוצה אבל איפה הקוד ?? של ה JS ושל ה C# ???

ציפי81

New member
בשביל זה יש view source

ככה לומדים! כך, דרך אגב, אני למדתי את השיטה הזו - מאתרים שאחרים כתבו.

למעלה