השר לבטחון פנים...

magy

New member
לא חשבתי שאנחנו

עומדים בפני כיליון......... אני יודעת שזו הטרדה של ג´וקים ולא של לוויתנים......... אבל מי סובל ג´וקים????????????? לא חשבתי על על מצב אפוקליפטי.... אבל אני רוצה את טרה נותן את "האני מאמין" שלו...... נניח, אילו...........עמדנו במצב של יהודי אירופה טרום מלחמה..... אני רוצה שהאיש שמעולם לא טעה........ייתן לי הצהרה....... מה היה עושה כדי לא לטעות שוב........ וזאת, ללא כל קשר למציאות פה .......... רק תיזה............. הרי אין גורל........רק קוגניטיביות......... אתה יודע...."גורלנו בידינו"..........{טרה בדק} ואת השואה הוא ביטל בגלל שהייתה אירוע נדיר בהסטוריה... וגם השמדת הצוענים, היא מקרה חריג והשמדת הארמנים, חריג ורצח עם ביוגוסלביה.....נדיר ועוד כמה אירועים נדירים...... כמו הרעב החוזר על עצמו באפריקה.........בגלל בצורת....... אני מנסה להבין את קו מחשבתו........... והרי הכל אצלו [בדוק]

טרה10

New member
זה עתה הבנת..שאם לא..אני קובע את

גורלי..לשבט או לחסד..! להערכתי..מה שיקרה זה שבגלל 200 אלף מתנחלים..אם ואני חוזר...אם...הפלשתינים ימשיכו בשלהם..הם יהיו בעזה..ודרומה..הבעיה ששם מצרים..! אבל ביו"ש הם לא יהיו..אלא אם כן להפתעתי פתאום יהיה שקט ל-40 שנה..בינתיים אין שקט ארבעים שעות.! היום שמעתי את עמוס עוז..מה היום כעת לפני עשר דקות הוא אמר..שבסוף יהיו שתי מדינות לשני עמים..! הוא טוען שינה הבנה מלאה בין העמים ואין חילוקי דעות..בכלל..וזה אחרי שהוא הרצה ברמאללה לפני שנה..! אבל לדעתי- מה שהיה הוא שיהיה..ודי לחכימא..! אבל מה את באמת חושבת שנכונה לנו כאן..שואה שניה..? נא תשובתך.!!! [נבדק]

אשור

New member
גם אני הייתי החוף כפר ויתקין!

אבל בשבת האחרונה והגעתי למסקנה שעמית עינבר הוא ממש מקצוען,אפילו יותר ממני!

טרה10

New member
תראה- אפשר להציג את התמונה גם

אחרת.. 1. ישראל היתה צריכה לפי הסכמי אוסלו להיות במקום אחר.! וחיים בר לב אמר על זה שאם מישהו חטף כדור אז הוא לא היה צריך להיות שם. 2. בנוגע לפיגוע של היום.. יש משהו [שנאמר..אם יש עוד מה להגיד.!] ב29 בנובמבר 47´ אנחנו, וגם אני כילד בחפצי בה..היינו בין הרוקדים ספונטנית..והם הכינו את המלחמה נגדנו..כי לא הסכימו..לשתי מדינות ´החלוקה´. ירושלים היתה אז במוקד המלחמה... כאז כן עתה.!...? וכאן בא סימן השאלה במקום סימן הקריאה שלפניו..האם.. ..כאז כן עתה.? כי אם התשובה חיובית...אז מה יכול לעשות השר לבטחון פנים,שהפגין בצומת רעננה..עם הארון ההוא..נגד אוסלו.בגלל שחשב אחרת..מאשר הצגת הדברים על ידך.? הוא במקרה עכשיו השר לבטחון פנים..ואילו הערבים הם אותם ערבים והים אותו הים..! וזה אמר יצחק שמיר..! ראש הממשלה..מזמן.! רוצה לאמר יש כאן מצב בסיסי..שההיסטוריה שלו כאורך ימי היהודים כאן..ולאו דוקא כפי שאתה הצגת את זה.! חושב שהנסיון שלי להציג את זה אחרת הצליח..? ז"א לפסוח על השר ולקשר את הפיגוע בירושלים ב-2002 לימי מלחמת השחרור..!! כי לא חשוב מה עושים היהודים..אלא מה חושבים הערבים ..! [נבדק]

למעלה