השרת קיים.

Eyal ST

New member
השרת קיים.

חי ובועט, סיימתי לקנפג אותו... אז מחר הבגרות שלי בביוכימיה, והאחרונה. מי שרוצה ממני פרטים==> החללית תנחת לקראת סופהשבוע, בזמן לאפשר לכל מי שירצה לפנות אליי חופשי מעבודה ומלימודים

Eyal ST

New member
הודעה

מי מכם שירצה חלוקת קבצים כזו או אחרת...תיכנסו~*~שווה!

P0P

New member
איך זה בדיוק עובד?

כבר אמרתי שאני מוכן לשתף בכל מקרה אבל מה ההבדל בין השרת שלך ושיטת השיתוף שלך מאשר ב-ICQ ? אפשר שזה יהיה כמו קאזה? להוריד מכמה משתמשים אותו קובץ ושזה יהיה מהיר?

Eyal ST

New member
תלוי במידת השיתוף |איש חושב|

כלומר: שאני אתחבר בראשונה עם השרת הזה ואראה אם זה ניתן לשליחה כמו כל התוכנות האחרותp2p אתה מתחבר אליי מוריד ממני איזה קובץ פצפון כדי שהמחשב שלי לא יהיה שרת לבדו ובזמן שאתה מוריד אותו אני מעלה עוד איזה מאה אפשרויות כל אחד שנבחר לשתף...יהיה עוד שרת, עוד משתמש, וככל שיעבור הזמן, יהיו יותר אנשים=קבצים=קבצים להורדה ולהעלאה=מהירות קסמים רק שהקצ' הוא שרצינו מעט אנשים בשביל שתהיה פחות תחרות...אז איך נחליט את מי לשתף?

P0P

New member
אני חושב שלא משנה כמה אנשים יהיו

כל עוד כולם יעלו לכולם תוך כדי הורדה ובלי הבולשיט של לחכות בתור כמו באימול. כמה אנשים יש פה בפורום? תחליט על שם לסרבר ותחלק בפרטי למי שאתה רוצה.

Eyal ST

New member
השרת יכול להיות יעיל אך ורק...

אם יהיו בו איזה 20 לפחות בקאזה אתה לא יכול להוריד מפחות מ-20 אנשים כשעשרה אחרים מורידים ממך. כלומר שחצי מורידים בכל רגע נתון. כלומר שאנחנו צריכים 20 איש..מחוברים באותו הרגע. יש הענות, יש שרת. איל שמח!

למעלה