השרת עובייד

yadiday

New member
השרת עובייד ../images/Emo99.gif

אותה כתובת
yadi.no-ip.info חכו - יש לי עוד לעשות אתר WEBי

yadiday

New member
גירסה 1.04.08 - מה שהיה במדריך

זה נראה יפה - יש ארנבונים במקום עכבישים ב HS של לורנסיה D:

סבבה...

פששש הגירסא הכי חדישה!! המשימה השלישית היא מלאה או שמקלידים פקודה ואתה סיימתה תמשימה השלישית? מתי השרת יהיה פתוח? ואני יישמח לקבל ג'יאם והכל ואחרי שהוא ייפתח אני יפרסם אותו

yadiday

New member
ויש גם קליינט להורדה ../images/Emo13.gif

Full 1.04h client: http://files.filefront.com/illuzone+cliente+104hexe/;8874665;/fileinfo.html

סבבה!

סבבה!! זה כבר מוכן עם הפאטצ'? ותיפתח לי מישתמש בבקשה ותשים אותו ג'יאם :) תגיד לי בפרטי תפרטים ששמתה לי יעני ID וסיסמא

כנס

אחי בהורדה אני ניכנס למישחק דרך המיין? כי אין לאנצ'ר וההרשמה באתר לא עובדת!

אבל ההורדה של הפאטצ'ים לא עובדת...

הורדתי תקליאנט אבל צריך תפאטצ' של האינגליש ואת הפאטצ' של הסרבר שלך וההורדה שלהם לא עובדת

yadiday

New member
אין לי - כרגע - את הפאטצ'ים

לכשיהיה לי - אפרסם - בינתיים אפשר לשחק גם עם הגירסה הזו רק אל תשכח - לאחר ההורדה : 1. ערוך את ה MAIN INI - שים שם ב IP yadi.no-ip.info 2. שנה את ה PUERTO מ 44406 ל 44405 3. שמור - והפעל את ה MAIN EXE

סבבה

סבבה... פתחתי מישתמש קוראים לו omri557 שים לי שם ביקי שיהיה ג'יאם :) ומתי תדליק תשרת?

yadiday

New member
O_O

הוא - כנראה - כרגע למטה - לכשאגיע אליו היום (בערך ב 21:00) אבדוק אותו

Ultra Spidey

New member
בינתיים נרשמתי לשרת אחר,

שהיה רשום בו SEASON 3 עם 3D CAMERA וכל הקלאסים החדשים, הורדתי קליינט (אני אצטרך להוריד את הILLUZONE בכל זאת?), והיו שם 3 "שרתים". ל-2 הראשונים לא יכלתי להכנס כי היה כתוב שאני צריך להיות מעל גיל 15, וכמה שחרשתי את האתר שלהם לא מצאתי איפה כותבים גיל. לאחד האחרון הצלחתי להכנס, אבל מלבד כמה חפצים חדשים (ולא מובנים בכלל), לא היה שום דבר ממה שהבטיחו

למעלה