השרת הישראלי .

xxx RAANAN xxx

New member
השרת הישראלי .

שלום , כמו שכולם ראו השרת הישראלי נסגר , הוא יפתח להרשמה היום , והמשחק יתחיל בעוד שלושה ימים .. לידעה , עד היום היה לכם את הזמן ללמוד איך לשחק , השרת היה ללא פיקוח וללא תחזוקה , מה שזה אומר שלא היה מי שיעצור את הרמאויות ( כפרים כפולים , שליחת משאבים , חוקים בסיסיים ) .. בשרת שיעלה ביום ראשון שני , יהיה פיקוח , משמע אתם לא יכולים לשחק ביותר מכפר 1 בלבד .. אתם לא יכולים לשלוח לכפר שלכם יותר מייצור של שעה 1 משאבים , אתם לא יכולים לעשות המון דברים שהייתם עושים עד עכשיו ... במשך הזמן אתם תבינו שלהיות עם חשבון אחד זה גם ככה כבד .. שמרו על החוקים , כי הם נוקשים בטרביאן , מי ששיחק איתי בשרת US יודע מה זה חוקים .. מי ששיחק בשרת הישראלי ולא היה מול פיקוח לא יודע .. לכן שמרו על החוקים המלצה חמה שלי .. בכל אופן , אני אשחק איתכם גם בשרת הישראלי , הכפר שלי ימוקם בדרום מזרח . את השם שלו אני לא אומר בכדיי שיהיה תחרות נחמדה .. בהצלחה רבה לכולם ..

xxx RAANAN xxx

New member
לא ולא חחחח

הפעם אני יעשה לכם משהו יצירתי יותר .. אגב מה שלומינו נשמה ?

pierre the bear

New member
the israeli server

the Israeli server sucks in my point of view its a load of bullshit to play only in one language me- you will never see set my foot in to a load of crap like that sorry my language but that is how i feel but good luck to all of you playing it

XXXaviramXXX

New member
בגלל זה תמיד עדיף שרת בינלאומי

האפשרויות של ההנהה מהמשחק יותר גדולה וכמובן מפתחת את היכולות לתקשר בשפות זרות

efraim11

New member
מניסיון

אני אומר שהשרת הבין לאומי שאני משחק בו עכשיו הרבה יותר כייף מהישראלי. הישראלי לא משתווה אפילו לעשירית מההנאה בבינלאומי

באסטר1

New member
זה בגלל שאתם לא מסתדרים עם ישראלים

הרי שרת בינלאומי תמיד יפתח ברית של ישראלים..שבסופו של דבר תתחבר עם האלה מחו''ל לדעתי כל מי שמתחיל במשחק צקיך לשחק בשרת ישראלי מאשר באנגלי..אתם עשיתם מעצמכם אלופי עולם לא למדת לקח לא להתמכר למשחקים שגוזלים את כל הזמן? תחילת גינדיס הייתה תקופה של לבזבז 5-6 שעות ביום על זה..לא חבל שוב? מה אפי נגמרו העצורים? תמצא כמה שמחבאים פה גראס שם גראס

efraim11

New member
כנס...הפעם התשובה באמת בוגרת

חזרת להיות אותו טמבל מקודם? תקרא את ההודעה שלי, תראה לי משהו ממה שכתבת שקשור למה שאני כתבתי. ואם נגמרו העצורים או לא, זה לא עניינך ולא עניינו של אף אחד מה אני עושה בזמני הפנוי, כשאני בעבודה, אני עובד כשאני בחיי הפרטיים אני משחק, אני לא חושב שלמישהו צריכה להיות בעיה עם זה. בקשר לגראס, אני חושב שאתה צריך להתסכל בארון.

XXXaviramXXX

New member
אלופים?

אני אחד הנובים על מה אתה מדבר אני אומר שיש מזה יותר הנהה, כמובן שאתה לא חיים להסכים איתי

אל דאגה, תקבל שוב בראש מעלי-בבה ומחברים שלהם

ותוכל שוב להתלונן ולהתבכיין על נקמות שלעולם לא יתממשו :)

dealex

New member
מבטיח שלך שעכשיו יהיה פייט טוב לעלי בבה ..

עכישו מתחילים באותו זמן ונראה מי יהיה הפראם שלי מי

למעלה