השרשור של megahertz

megahertz

New member
לא יודע..עניין של הרגשה לדעתי.

שלא תבין אותי לא נכון, אני מת עליו, אבל יכול להיות שמצאתי פדאל אחר שעושה לי את זה יותר. אני בעצמי עוד לא סגור על העניין.
 

DRMUC

New member
ויש מצב שאני אמכור אותו בקרוב

אני מתעניין תן פרטים אפשר סמס 0544951308
 

megahertz

New member
כשאני אדע אם אני מוכר אני אפרסם פה בפורום אל

תדאג אחי.
 

Adrums

New member
לאא אני קונה אותו

אני חייב דבל טוב ו יש לי כסף ליקנות אותו יש לי משכורת ב 10 ככה שיש יהיה לי איזה 12 אלף רק ל תופים לא תיאה בעיה
 

dw drum

New member
הוא עדיין לא הציע אותו למכירה וכבר אתה קופץ?!

חח מכות על האקסיס המנצח קונה!
 

megahertz

New member
אני יודע אני יודע..זה היה חלק מהתוכנית שלי..

לקנות אחד תוך כדי השיפוץ. לא ממש הלך. אבל מה אני אעשה שאני לא סובל עגולים? אני רוצה Motorcycle..ואין כאלה כמעט (פרל לא מייצרת יותר ונגמר הD220 בחלילית, של DW לא נוחים לי..לא מת על האלה של פרימייר..ולא יצא לי לשבת על טאמה..פיספסתי משהו?) אולי אני אקנה איזה Roc N' Sock חמוד מחו"ל..הבעייה היא שאין לי איך לשבת על אחד בשביל לדעת אם הם שווים את זה. אבל עזוב אותך כיסא (כאילו, תגיב על מה שכתבתי ואז עזוב אותך..חחח), מה אתה אומר חוץ מזה?
 

tb 181

New member
חוץ מזה הכל נראה מעולה.

אבל אם לחזור רגע לעניין הכיסא- קודם כל יכול להיות שפיספסת את טאמה, יש להם כסאות אופנוע לא רעים בכלל. אבל אין לי מושג לגבי המחיר. ואם עוד תהיה מעוניין בD220, יש סיכוי ששלי יעמוד למכירה בעוד חודש חודשיים. מה עם צבא? לאן ומתי?
 

megahertz

New member
תודה גבר, ואני אבדוק את עניין טאמה.

בקשר לכיסא שלך, אני לא יודע אם כיסא זה משהו שכדאי לקנות משומש. אבל אשקול את העניין
צבא? באוקטובר הקרוב יש לי גיבוש טיס, אם ילך טוב אז לשם ובינואר, ואם לא אז כרגע יש לי תאריך גיוס לנובמבר, ולא יודע לאן
מקווה להגיע לטיס
 

GhostDrummer

New member
../images/Emo45.gif בהצלחה. אני שם לב שהרבה מתופפים מתקבלים

למיוני טייס חחח.
 

dw drum

New member
רמי האן כתב במאמרים על חנות בשם ישראמיוסיק

"אני ממליץ לפנות ל-"ישראמוסיק" - חנות קטנה ומטריפה ברחוב שלום עליכם בתל-אביב. בעל הבית, סמי, הוא יהודי חרדי חביב ומבין עניין (אתה יכול לומר לו שרמי האן שלח אותך). בשנים האחרונות הוא מייבא ומחזיק המון מוצרים נלווים (אביזרים, חלקי חילוף, מקלות, כלי הקשה וכו´), רובם זולים מאוד וחלקם אפילו באיכות טובה. שאל אותו על כיסא עם משענת של Thunder. היה לי כיסא כזה, והוא היה מעולה. מומלץ בהחלט להשקיע בכיסא עם משענת - זה ממש עוזר לבריאות הגב. לחברי הפורום - אני ממליץ לכולם להכיר את סמי ואת "ישראמוסיק". כשמתחילים לחפש חלקי חילוף ספציפיים שאף אחד אחר לא טורח להחזיק במלאי, בדרך כלל מוצאים אותם רק אצל סמי!"
 

brass monkey

New member
אתה יכול לפרט יותר על המקום?

אני גר בת"א, אין לי מושג איפה הרחוב הזה...
 

megahertz

New member
קראתי את המאמר מזמן ודי שכחתי ממנו, אז תודה.

אבל עם כל הכבוד לרמי (ותאמין לי שיש לי המון כבוד אליו, כמתופף וכבן אדם), אני מעדיף כיסא של חברה גדולה ומוכרת. יכול להיות שאני טועה בעניין הזה, ומפספס משהו גדול, אבל אני פשוט סומך יותר על כיסא בעל שם טוב.
 

dw drum

New member
אחי אולי בארץ הם לא מוכרים אבל

בארה"ב הם נחשבים לכסאות מצוינים במיוחד שאתה מתאים אותם לפי איך שאתה רוצה. ובכסאות אין עניין של מותגים כמו במערכות תופים ומצילות אם זה נוח לך זה השיקול שעושים. הנה תמונה שתבין במה מדובר
 

Vdrums

New member
אני לא ראיתי כסא כזה בחנויות פה

ואת המותג בכלל...
 
למעלה