פתחת את ההודעה?
S Slow Cheetah New member 17/11/08 #9 ../images/Emo4.gif אין לי בעיה לתת שעות לארץ בכאלה דברים, אבל למה נותנים לנו הגבלת זמן של שנה (זאת אומרת: עד פסח)?
../images/Emo4.gif אין לי בעיה לתת שעות לארץ בכאלה דברים, אבל למה נותנים לנו הגבלת זמן של שנה (זאת אומרת: עד פסח)?
ד דנטארתורדנט New member 18/11/08 #30 1. דווקא היה מעניינ. 2. מה שלא מעניינ אותכ לאו דווקא לא מעניינ אותי. בגלל זה אני מנהלת את הפורומ הזה. 3. זה משהו שמאוד מעניינ אותי ושאני מאוד טובה בו, ובתפקידי בצבא אני מנהלת ומעצבת ארבעה אתרימ ברשת הצה``לית.
1. דווקא היה מעניינ. 2. מה שלא מעניינ אותכ לאו דווקא לא מעניינ אותי. בגלל זה אני מנהלת את הפורומ הזה. 3. זה משהו שמאוד מעניינ אותי ושאני מאוד טובה בו, ובתפקידי בצבא אני מנהלת ומעצבת ארבעה אתרימ ברשת הצה``לית.
S Slow Cheetah New member 18/11/08 #31 1. זה אתר בית-ספר, איך זה יכול להיות מעניין? 2. בניית אתרים ואחזקתם מאוד מעניינת אותי, אבל לא מתי שהם קשורים לבתי-ספר. 3. גם אני דיי טובה בבניית אתרים וכו'. אבל לעזאזל, אתר בית-ספר!!
1. זה אתר בית-ספר, איך זה יכול להיות מעניין? 2. בניית אתרים ואחזקתם מאוד מעניינת אותי, אבל לא מתי שהם קשורים לבתי-ספר. 3. גם אני דיי טובה בבניית אתרים וכו'. אבל לעזאזל, אתר בית-ספר!!
ד דנטארתורדנט New member 18/11/08 #32 מה קשור הנושא? זה לא שמכריחימ אותכ לעשות שיעורי בית כשאת עובדת על האתר.
י יצרהאדם רע מנעוריו New member 17/11/08 #14 מחר יש פרק של גיבורים.... ../images/Emo13.gif../images/Emo2.gif משום מה... תמיד ימי שני בערב גורמים לי להתרגשות....
מחר יש פרק של גיבורים.... ../images/Emo13.gif../images/Emo2.gif משום מה... תמיד ימי שני בערב גורמים לי להתרגשות....
י יצרהאדם רע מנעוריו New member 18/11/08 #22 עוד שעתיים נשארו .... ../images/Emo13.gif הלכתי לישון...
S Slow Cheetah New member 18/11/08 #24 זה המשפט של גארפילד../images/Emo3.gif אלון גנב מגארפילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S Slow Cheetah New member 18/11/08 #29 גנבת ../images/Emo11.gif אסור לגנוב מגארפילד. הוא מצוייר לי כל יום על היד!!!!!! (טוב, זה באמת )