השרשור על

Tsuyoshi

New member
השרשור על

Converting Vegetarians אמנם כבר עבר אבל אני חייב להגיד שמבחינתי הקטע של הפריסטייל חזק!!!! מהדיסק של הטראנס לא התלהבתי משו (כמו הרוב פה נידמה לי), אבל אם אנשים פתחו ק-צ-ת את הראש למוסיקה בדיסק השני אז אני בטוח שהם אהבו... אין עוד אומן טראנס שאני שמעתי שהלך רחוק ככה, וזה טוב למה זה מביא את הטראנס לכיוונים שונים ומפתח את המוסיקה...במקום להישאר כל הזמן על אותם תבניות וחריטות (סטייל GMS)....

MidNight Flame

New member
הפריסטייל ענקקקק! זה דווקא ה...

טראנס סייד שגרע מהרמה של הדיסק! בעיני הטראנס סייד פשוט גרוע! כאמור - אץ הפריסטייל אני לא מפסיק לשמוע...

Invisibility

New member
יש אפשרות

לקנות רק את הפריסטייל? חבל להשקיע הרבה ולקבל דיסק אחד טוב במקום שניים... משהוא יודע על מקום שמוכר רק דיסק אחד?

TRiPLe L

New member
לא אי אפשר לקנות רק אחד

מה זה מכולת? תקנה את שתי הדיסקים אם יש לך כסף כמובן ותהנה משתיהן... גם הטראנס סייד הוא טוב, סתם התעצבנו פה על אינפקטד בגלל שהם הלכו לכיוון אחר..(יענו התמסחרו-שיעשו קצת כסף מה הבעיה? הם עושים מוסיקה מצויינת ו2 הדיסקים האלו מעולים והלוואי שכל הדברים הממוסחרים היו כל כך טובים כמו מה שהם יצרו בדיסקים האלה..)

TRiPLe L

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלכם

שנים הם יוצרים מוסיקה ולא מרוויחים מזה כמו שהם צריכים.... הם יוצאים טובים ואומנים ממש מעולים ואם הם היו רוצים רק להרוויח כסף, הם מזמן היו עושים מוסיקה ממוסחרת ונהיים מליונרים.. אבל הם שנים עושים מוסיקה לא ממוסחרת כמו שאתם אוהבים. ואז שבא להם טיפה לעשות כסף כי זה מגיע להם אחרי כל כך הרבה שנים של יצירת מוסיקה איכותית אתם קופצים.. הדיסק הזה מעולה ושוב אני אומר אם זה ממוסחר אז הלוואי שכל הדברים הממוסחרים היו ככה... ונראה אותך עם כישרון כזה עושה מוסיקה לא ממוסחרת ולא מתפרנס כמו שצריך.... שתהיה לך אפשרות להרוויח כל כך הרבה כסף אתה תשים ז*ן על מוסיקה...

gpeles

New member
דבר ראשון אתה לא מכיר אותי

כככה שאתה לא יכול לדעת מה אני ישים ומה לא על המוזיקה.. דבר שני... אומנים טובים הם אומנים שהמוסיקה היא במקום הראשון אצלם ולא הכסף.. חלק מלהיות אומן זה לא רק להיות מלחין מעולה וטכנאי סאונד ענק זה גם האהבה למוסיקה ומי שמוכן לוותר על האיכות שלה בשביל שיותר אנשים יקנו דיסקים שלהם או יעריצו אותם אז לא נחשב בעיני אומן כזה טוב.. ואל תדאג להם הם התפרנסו מצוין גם לפני Converting Vegeterians...

spiritusss

New member
אלבום ענק, אין מה להגיד.

גפ הטראנס וגם הפריסטייל הדהימו אותי. אלבום אדיר.

MidNight Flame

New member
איזה שטויות! כל אחד שמכיר אפילו...

טיפה את אינפקטד יגיד לך שהטראנס סייד חרא!

spiritusss

New member
על טעם וריח....

אבל עזוב את זה. אני יגיד לך את האמת. בפעם הראשונה שאני שמעתי את הטראנס זה לא נישמע לי משהו. אבל בפעם השנייה והשלישית שהתחלתי להיתרגל לסגנון זה התחיל להישמע ממש טוב, לא כל הטראקים, אבל רובם. מה שאני לא מבין זה למה לעזאזל הם הכניסו את Deeply Disturb לאלבום?!! הריי הם הוציאו אותו כבר בשתיי סינגלים.

Sputer

New member
מה יש לך אתה

"הם עושים בשביל הכסף, לא אכפת להם ממזויקה" מה אתה אבא שלהם מאיפה אתה יודע את זה אתה לא אוהב את הדיסק אל תשמע אותו אל תרשום סתם דברים !

gpeles

New member
חחח לא רשמתי דבר אחד סתם

בינתיים מי שרשם משהו סתם זה אתה.. הוא שאל מה רע בזה שהם מתסחרים קצת.. ואני הסברתי לו שקשה מסתמחרים זה בא אל חשבון הכסף. ולא אמרתי לרגע שלא אכפת להם מהמוסיקה.. ככה שאפילו הציטוט שהבאת לא לקוח משום הודעה שלי פה..

Akuma

New member
אני דווקא חושב ההיפך...

כי אם הם מוציאים דיסק טוב אז כולם יקנו אותו כי זה שווה את הכסף ואם הם מוציאים דיסק לא משהו כמו עכשיו, אז לא יקנו אותו ואז הם מפסידים מזה חוץ מזה בשביל כסף יש להם את ההופעות אל תשכח את זה

gpeles

New member
דיסק לא טוב לאנשים שאוהבים טראנס

יכול להיות דיסק מעולה לאנשים שלא אוהבים.. ומה לעשות שרוב האנשים בעולמינו הקט לא ממש אוהבים טראנס ושזהו סך הכל ז'אנר די מצומצם מבחינת קהל

sub6

New member
אינפקטד לא ממש התמסחרו

לדעתי אינפקטד בסך הכל פתחו את הראש ליותר כיוונים ונכון שזה נשמע כאילו הם התמסחרו בגלל הסגנון של המוזיקה והטראק i wish שנשמע כאילו הוא בא מהאמ טי וי.. אבל נראה לי שהם בסך הכל רצו להציג כמה שיותר סגנונות בצד של הפריסטייל ולדעתי הדיסק הזה הוא הדיסק הכי טוב שלהם [חוץ מהקלאסיקל משרום שכמוהו לא היה ולא יהיה].

למעלה