השרשור על MC מתיתיהו

FunkyGiraffe

New member
חברים!!!

זוכרים ששמעתם [אם שמעתם] שבניו יורק התארח באופן ספונטני ראפר אמריקאי יהודי חרדי בשם MC מתיתיהו? מצאתי קליפ שלו במקרה לגמרי, והוא די מפורסם... הוציא זה עתה אלבום ראשון, ועושה היפהופ-רגאיי בסטייל חסידי משהו אדיררר הנה לייב קצר שלו להתענג על זה!!!

bobmanman

New member
יו יו יו

אנשים שמעו יש אחד זמר ראגיי חרדי אומרים שהוא טוב אני אישית לא שמעתי אותו עדיין הוא מקמבן מוזיקה של בוב מארלי עם דברים אחרים! קוראים לו Matisyahu אם מישהו מכיר אותו אני אשמח לקבל עליו תגובות

Dana Gerrard

New member
נכון

הוא הופיע איתם בניו יורק. הוא מוזר, אבל די טוב. בהתחלה לא הבנתי מה הדוס הזה רוצה, כי הוא היה בקהל, ואז פתאום הוא עלה לבמה ונתן איזה כמה קטעים. קוראים לו מתיתיהו. זהו.

FunkyGiraffe

New member
ת'בסדר אחי?

רק אתמול הרצנו פה עליו שרשור שלם תעיין שמתי פה לינק לייב שלו ואתר וסגול כתב עליו קצת

סגול59

New member
16 הטרנדים היהודיים המובילים ב 2004

הירחון JEWSWEEK בחר את 16 האנשים, האירועים, הטרנדים והתופעות היהודיות הבולטות בעולם בשנת 2004. חפשו כאן מכרים ותיקים... (וגם את מתיסיהו)

FunkyGiraffe

New member
תגיד רגע סגול אחי

איך קוראים לשיר שהוא מבצע לייב אצל ג'ימי קימל?? הורדתי את כל הדיסק [זבל שכמותי, חח - במטרה לתת חוות דעת נוספת --> ואז לקנות אם אני אוהב] ואני לא מזהה אותו..

טיפקסית

New member
יהמאן תודה סגול

אתם יודעים במי נזכרתי? בסילברדון! ואיפה ימי הבויאקה? העיקר שיש אותך חן וכמובן את דגי ומוקי! היפ הופ ישראלי זו הבשורה

FunkyGiraffe

New member
אתם חייבים לראות את זה

אני לא אתן לזה לשקוע למטהההההההההההה

RESTO

New member
דוסים ש-ל-י-ט-ה

ענק!!!!! פשוט אהבתי!!! וגם יש לו קול טוב!!!!

וווואי עידו תודה על ההשמעה המאוחרת

=] הוא כזה שוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווה!!!!! אין מילים זה מדהים הלוואי שיהיו עוד הרבה כמוהו....

חח ההוא ששמו קטע שלו

בפורום מוזיקה שחורה
חחח

moshe alfasi

New member
הבנאדם מ-ל-ך! איזה יופי!!

איזה יופי של ביטבוקס בהופעה לייב... והביצוע ללא ספק אחד החזקים... האלבום מגוון בטירוף וכל כך יפה... שווה להקשיב... ומי שרוצה שייכנס לסולסיק לmoshe_alfasi ויבקש ממני ואני ישתף בכיף...:)) אבל תקנו אחרי זה...=)))

עננננננננננננננק!!!! ../images/Emo3.gif

גם ממש אהבתי את זה שהוא לא מנצל ת'גימיק הענננק שהוא יכול להוציא מזה שהוא דוס... איכות! ריספקטעעעעע!!

למעלה