../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifמצעד האהבה 2004../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif
אז ככה
בסקירה של המצעד הנוכחי לבדו, אפשר להגיד שהיה ממש מוצלח.
גם היה מזג אוויר סבבה לפעמים קצת חם אבל בסך הכל בסדר.
המוזיקה הייתה ממש יפה למרות שחלק מהקטעים היו ישנים קצת.
הרחבה הזאת בסוף שבא כולם התאספו השנה הייתה טובה עם הגברה טובה.
ולסיכום היה מהנה לגמרי
אבל
בהשוואה למצעד של שנה שעברה, ובכלל על המצעד לפני שנתיים
אין מה לדבר
איפה כל העיצובים המטורפים וההשקעה במשאיות
הרקדנים והרקדניות עם התחפושות והבחורות שמתפשטות חח(סתם עכשיו ברצינות)
בלחץ המשאית של הFFF והמשאית של הדום הצליחו להרים משהו נורמלי וגם בזכות מי שתקלט והייתרון שלהן על שאר המשאיות. אני זוכר שלפני שנתיים על המשאית של הFFF התנוסס לו בחור מנופח ושרירי והייתה הפקה מ-ט-ו-ר-פ-ת
ההפקה העלובה יחסית של סמסונג שנתנה חסות
(ותקציב) איכזבה קשות
כל החלוקה של הדברים המעניינים ברחבי הטיילת (משקאות חדשים, כובעים, חולצות וקונדומים למשל) שהייתה עושה את האווירה הרבה יותר ישראלית ומהנה נעלמה לגמרי...כל מה שראיתי זה פליירים שנזרקו מהמשאיות שכמעט חתכו לי את הפנים
הבעיות בהגברה ברוב המשאיות ובמיוחד בסוף שהמוזיקה הייתה נכבית כל שניה עיצבנו קצת...
הסט המעפן שעופר ניסים נתן בסוף של 5 דקות ואז בא אסטריקס(לא שהוא לא היה פצצה) והחליף אותו.
ובכללי היה מצעד חמוד אבל בשוואה לקודמים שלו היה עלוב לגמרי. עדיין זה השאיר טעם של עוד במיוחד בגלל שקיצרו אותו ואני מחכה לשנה הבאה
אגב, למי שנכנס למתחם הויאיפי VIP יכול גם לצדד בי שנה שעברה חילקו בריזרים, סמירנוף אייס, ונקניקיות חופשי
השנה היה רק רדבול, מים ובירות חופשי שגם נגמרו אחרי כמה שעות. ונקניקיות היו עם פתקים שחולקו אחד לכל ויפ אז ניפגש בשנה הבאה