השרשור לפרק: The.4400.S04E11

liraz z

New member
השרשור לפרק: The.4400.S04E11

לסמן ספויילר בכותרת תהנו הפרק כבר פה
....

dino_din

New member
../images/Emo58.gif פרק 11

פרק טוב. לשם שינוי, אחרי 10 פרקים הם הצליחו להוציא פרק ברמה. הכרנו דמות חדשה בצוות הקונספירציה. מעניין אם יפתחו אותה או שהיא תישאר בילתי נראית. לדעתי היא ומרקוס הולכים חזק ביחד (אגב, יפה לחנון הזה לנסוע בוולוו :) קצת הצחיק הקטע עם איזבל. היא הולכת להיות היצור הכי חזק בעולם שמסוגל לעשות הכל והם שולטים בה בעזרת תג מסתורי שמותקן בתוכה? מה מונע ממנה לחסל את כולם וזהו או לנטרל את המתג? אחרי הכל, היא האדם הכי חזק בעולם. מעניין אם המסומנים יצליחו להשתלט על ג'ורדון כמו שהם מתכננים. מעניין גם מה יהיה עם שון ואיך הוא יחלץ את דק' בירקוף. מאיה התחילה לבקר באופן קבוע את ההורים. מעניין מי מאגן את זה ומה המטרה. אגב, איזה קטע יהיה אם יגלו שלקייל אין באמת יכולת והבחורה שהוא רואה זו השפעה של מישהו אחר מה- 4400 שמשפיע עליו. והערה לסיום: אם יהיה קטע פלצני שבו דיאנה עומדת מול טום ומנסה לשכנע אותו להתגבר בכוח המחשבה על מה שהשתילו בו אני נשבע שאני נוסע לאיפה שזה לא יהיה ונותן לכותבים מכות.

מצטרף לבקשה

אם למישהו יש תירגום באנגלית או בעברית (עם עדיפות לעברית) שישלח לי במסר בבקשה. תודה

liraz z

New member
התרגום האנגלי נמצא פה כנסו!

טוב לאור כל הבקשות שלכם אז העלתי לאתר חינמי פשוט תורידו וזהו ! במקום שאני אשלח לכל אחד ממכם , תהנו ! The.4400.S04E11

necky

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל זה לא בעל התאגיד זה מישהו מהעתיד ששולט בו והם אמרו לו להתאבד כדי שהאיש מהעתיד יצא ממנו כדי שהם יוכלו להכניס את האיש הזה לג'ורדון אז בגלל זה תום אמר לאיזבל להביא אליו את ג'ורדון כדי שיצרפו אותו אליהם

Onkia

New member
למישהו יש תרגום עיברי?

למי שיש יכול לשלוח לי מסר בבקשה? תודה רבה!

dexsus

New member
../images/Emo58.gifבקשר לקייל..

נקודה למחשבה. יש מצב שבעונות הראשונות הוא היה אחד המסומנים?? אני מדבר על הבלאק-האוט שהיו לו שהוא תיכנן ורצח את ג'ורדן קולייר. אם כן, אז שון יכול להוציא את כל המסומנים מהגוף שהם נימצאים. כמו שהוא עשה לקייל.

necky

New member
../images/Emo58.gif

באמת זאת נקודה למחשבה וגם אם הוא לא היה מהמסומנים אז בכל זאת שון יכול להוציא את זה מהגוף שלהם

למעלה