השרשור לפרק 10 THE-4400

liraz z

New member
שאלה טובה האמת..

אבל יש כתוביות באנגלית גם טוב!

אפשר בבקשה גם עברי?

תודה

unfaithfull

New member
תוכל לשלוח לי את התרגום העיברי?

זה ממש יעזור לי! תודה מראש.

zeev2007

New member
כשיהיה כתוביות בעברית תפרסמו פה... בבקשה....

...............................................................................

liraz z

New member
ראיתי כעת תפרק נחמד לא היסטרי../images/Emo58.gif

טוב נתחיל בגברת לילי היא חזרה לחיק המשפחה אל איזבל ,ריצארד .. אבל רק לזמן קצר בתור "רוח" או איך שתיקראו לזה , לאחר מכאן היא פשוט התפוגגה לה נעלמה ..וזהו זה! זה היה ברור הרי . בכל אופן טום חולם כל מיני חלומות מוזרים . לא משהו מעניין כל כך ! ריצארד מבין שהוא טעה שניסה להחזיר את איזבל להיות תינוקת , אז הוא פונה לקורה(זאת עם היכולת שלה) ומבקש ממנה להחזיר חזרה את איזבל להיות גדולה כרגיל , ואכן היא מצליחה ואיזבל חוזרת למצבה הנוכחי "גדולה" . טום מקבל מידע היכן נמצא ריצארד ומגיע לשם עם דיאנה , ריצארד תוקף את דיאנה ,אבל טום יורה עליו חץ מרדים וכנ"ל לקורה. איזבל לפתע מתעוררת איפה OMGG במיטה בבית של טום , טום אומר לה שהוא לקח אותה והרדים אותה ,טום מספר לאיזבל שאביה נמצא בכלא והוא יכול לשחרר אותו רק ש... יש לו משימה .. עבורה שהיא תחזיר לעצמה את היכולת שלה , שתוכל ללכוד את קולייר . (מעניין איך היא תחזיר לעצמה תיכולת שלה??) עוד פרק חלש יחסית לעונה ה-4 .. נראה לי שהעונה לא מספקת את הסחורה שלה , פשוט זוחלת לאט לאט .. מי שרוצה יש לי כתוביות אנגלי/עיברי מצאתי , תבחרו לכם יש אפשרות לפנות אלי תהנו!

zeev2007

New member
גם אני השגתי את הכתוביות בעברית... אם מישהו

רוצה שיפנה אלי במסר אישי...............

dino_din

New member
פרק מעצבן

מצטער על הקיטורים אבל מרגיז אותי שהסידרה הידרדרה כל כך. היכולת של קורה די שטותית. החזירה את איזבל להיות תינוקת בלי שום זיכרונות ואחר בחזרה להיות מבוגרת כאשר כל הזיכרונות שלה נשמרו... אפילו לאור היכולות המוזרות האחרות זה נראה גרוע. ועוד משהו. עד כמה דיאנה מטומטמת? היא הולכת עם טום לתפוס את ריצ'רד כשהיא עם אקדח? מה בדיוק היא חשבה לעשות עם זה מולו? הרי יום קודם הייתה שם מחלקה שלמה של סוכני NTAC והוא התרסקו כולם מול ריצ'ארד אז מה בדיוק עבר לה בראש כשהיא כיוונה אליו אקדח? היא באמת חשבה שיש לה סיכוי מולו? הקטע עם טום דווקא מסקרן מאוד. אני מקווה שהבוסית (היפייפיה) שלו לא מפגרת ושהיא תבין שיש איתו בעיה.

necky

New member
לא הבנתי משהו../images/Emo58.gif

למה ריצ'ארד אחרי שהתעורר בכלא לא השתמש בכוח שלו כדי לברוח?

למעלה