השרשור כבר לא קופץ...

fliperit

New member
השרשור כבר לא קופץ...

איך נראה לכם הרעיון של מפגש פורום עם הסוסים (או חלקם לפחות) בבריכות של חוף ניצנים? אז נכון שצריך לחכות עוד כמה חודשים שיהיה חם יותר...אבל באופן כללי- מי בעד?

jgut

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

רק ש כבר דיברנו על זה שאין לי איך להביא את הסוסים ואת לא מוכנה לגרור לי אותם

fliperit

New member
הי...אני כן מוכנה...

רק אין לי רכב...וכבר שנים שאני בנסיונות לשכנע את ההורים לקנות רכב שמסוגל לגרור...אבל הם בשלהם..

jgut

New member
אני מנסה לשכנע את עצמי

לקנות רכב גורר... בנתיים ללא הצלחה

תםטםOHIO

New member
בעד.

תלוי בכמות הסוסים והמשתתפים אולי כדאי לארגן ג'יפ מלווה עם ציוד.

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

נשמע נהדר! רק הבעיה זה איך להביא את הסוסים...

fliperit

New member
יש אנשים (לא כולל אותי...חח)

שיש להם קרון ורכב. אני מניחה שאני אוכל לארגן קרון...אבל רכב אין לי.

איליוס

New member
אחלה רעיון מותר להצטרף רגלית?

במידה ועד אז לא אצליח לארגן יכולת לרכב וסוס לרכב עליו? בכול אופן מוכנה לנדב את הבית של ההורים שלי באשקלון לארוחת צהריים....רק לא יודעת איפה נשים את הסוסים...

fliperit

New member
קודם כל, כמובן

דבר שני..לא חייבים להיות סוסים כמספר האנשים...אם נצא לכמה "נגלות" של טיוליפ, או אם נשאר עם הסוסים בבריכות קרוב למקום הישבה שלנו...מניסון- בבריכות הרבה יותר כיף מבים...

../images/Emo41.gifנקודה למחשבה:

אני לא יודעת אם מדובר במסלול שהוא חלק מהשמורה בניצנים או לא. כך או כך, בעיני צריך לטייל בעיקר על דרכי עפר כבושות ממילא, ולהשתדל לא לרדת לטבע לא נגוע. בוודאי שלא בשמורה בה יש ערכי טבע מוגנים או מיוחדים. מעבר לאלמנטים בטיחותיים (יותר בנוף מסולע מאשר בתוואי חופי) צריך גם לשמור על הטבע. הסוסים רומסים צמחיה וסביבות חיים של בע"ח קטנים, ומשאירים גללים שמזהמים סביבות מחיה. סתם, משהו לחשוב עליו.

fliperit

New member
הבריכות הן לא שמורה...

או לפחות ככה זה נראה. כל פעם שאני מגיעה לשם במסגרת החווה, אנחנו מבלים חצי שעה ראשונה בניקוי האזור משאריות של ארוחות ובאנגים שמטיילים השאירו אחריהם. גללים לא מזהמים כלום...הם חומר אורגאני 100%

אני יודעת שזה חומר אורגאני ../images/Emo13.gif

העובדה שהוא אורגאני אינה מעידה כלום על רעילותו, למשל. העניין הוא לא בהיותם של גללים "טבעיים" או לא, אלא בהיותם חומר זר ולא שייך לסביבת המחיה, ובכך מזהמים (נגיד, אני לא יודעת איך סרטני חולות מגיבים לערימת גללים על פתח המחילה. או בסביבתם בכלל). כל הכבוד על מבצעי הניקוי. באמת. אני רואה את הזוהמה שאנשים משאירים ופשוט נתפסת לייאוש. זה כל כך אנושי, וכל כך מכוער, שזה פשוט מדכא אותי.

תםטםOHIO

New member
זה נכון

ואני משערת שהגללים הם חומר מתעכל בסביבה שלהם, לעומת זאת לא יודעת אם כמה סוסים ביחד באמת יכולים לגרום לנזק בסביבה, כשעברתי לגור כאן רכבתי לסביבת ניצנים והפסקתי כשהיה פינוי לשם, שהעדות לזיהום שלו על הסביבה היתה מאד ברורה. זאת הערה בונה מאד בעיני לרכב בשבילים, אולם אני באמת חושבת שאיכשהו תמיד צריך לעשות יותר ממה שאנחנו עושים לגבי מה שמדכא אותנו, ולצערי אני מרגישה שאני לא עושה מספיק בכלל.

cowgirl Ms

New member
אני מאוד אשמח!!

ויש לי קרון, אבל אין לי מי שיגרור אותו.. וגם אני בעד לחכות לקיץ.. איכ על החורף.

fliperit

New member
ברור שנחכה לקיץ...

וגם נראה לי שנצטרך לחכות שמישהו יקנה רכב גורר!!!

למעלה