../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifשימו לב, שימו לב!../images/Emo179.gif
עדכון!
נתחיל בזה שזה היה אחד הימים המעייפים, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה ביום ספורט שיבוא
קמתי בערך בשבע [!] כדי להגיע בזמן [רושם של מדריכה
]. היה מגניב כי ראיתי אנשים שלא ראיתי כמה שנים בערך.. חבר'ה שלמדו איתי ביסודי אפילו
[ולא, זה לא שהם גרים מרחק שעתיים ממני, הם גרים בול במושב אחר
] היה משחק הכרות, אז המדריכה ההיא [פלצנית יש לציין], שעמדה להירדם לנו שם בערך, באה "נו, הכרתם?"
[למה זה לא מצחיק ככה?
] ואז הזמן סתם נמרח. די עיצבנו אותנו כי קיוינו ליותר כסף, ופתאום פחות
פתאום כמה חבר'ה צועקים על הרכז "אבל אנחנו צריכים את הכסף הזה!" אח"כ הביאו איזו מדריכה, עצבנית משהו. היא דיברה איתנו 3 [!!!] שעות על בטיחות בקייטנה, פעילות וכו'.. מה לקחתי על עצמי
אח"כ היא שאלה מה אנחנו לוקחים איתנו מהיום הזה [
], היא ציפתה לתשובות סיכום-פלצניות אבל כולם רק אמרו לה ש"היה מעייף. את עצבנית ושתלטנית!
"
ואז סתם שיחת סיכום כזו. איזו כיתה אנחנו רוצים להדריך וכו'.. הרכז "אל תבחרו כיתה ו'! רק ילד אחד נרשם לקייטנה מכיתה ו'! טוב, שני ילדים. אבל אל תבחרו!" אז כולם בחרו כיתה ו'
ואז עברנו על התוכנית של הקייטנה. מדריכים כאלו מוגבלים לא ראיתי בחיים.. "למה למדריכים זה גם ארטיק ולא טילון?", "ותמיד יש שוקו ולחמניה?"
ואז נסעתי לב"ש. האמת התכוונתי לחפש קצת בגדים, אבל היה לי כאב ראש רציני שהעדפתי ללכת ישר למשרד הרישוי שם. בתחנה המרכזית היה חפץ חשוד. קצת לא מובן לי הקטע שמאבטחים מרחיקים אנשים והם מתקרבים עוד יותר
הא, אני חייבת לציין! נתיבות היא בין הערים המפותחות בארץ. יותר מב"ש ויותר מתל אביב. הרמזורים שלנו הכי שווים! בכל הערים אין לחצנים לזירוז האור הירוק ברמזור, ובנתיבות זה קיים! כבר בכל הימים שהייתי בת"א שמתי לב לזה!
הגעתי לשם. רק כשחזרתי לבית אמא הסבירה לי שיכולתי ללכת בדרך יותר קצרה..
חזרתי לתחנה המרכזית. בדיוק הייתה מונית לנתיבות. באתי לבית, אבא אסף אותי. אכלתי ויצאתי עם המיול לסיבוב בשטחים! [החלטתי שהגיע הזמן לנהוג! אחי בן 7 וחצי נוהג חופשי ואני לא?! לא יהיה!
] היה כיף כיף כיף כיף. אבל בכביש אני אזהר יותר..
עכשיו לישון קצת
"אמא, למה איין סלט?" -"כי אף אחד לא פה, וחשבתי שאת כרגיל לא תרצי.." -"אבל אני אישה עובדת!"
אח"כ ללמוד למת' קצת, חייבים
מחר לקום בשבע שוב
. אבל מחר יהיה יותר מעניין. נקשט את הכיתות, נחבר סמלים, הימנונים.. נבחר שם לקבוצה!|התלהבות| [NOT
] יומעולה