השרשור יומי 2.7

Eowyn of Rohan

New member
איזה פרק מעולה היה :|

זהו.. את כל שאר הפרקים יש לידיד שלי על DVD אז מחר אני אעשה מרתון
. יוו איזה מתח!

onix 88

New member
הDVD עדיין לא הגיע אלי

גילי
אחרי המועד ב' יתפנה לי זמן ואני אעשה מרתון כדי לסיים גם את העונה הראשונה וגם את השנייה. עכשיו אני סקרן לגבי הפרק הבא! מעניין מה יהיה עם קלייר (לא לגלות!).

onix 88

New member
לא מורידים, לוקחים ממך../images/Emo3.gif

אממ אני פרק 13 אני חושב, לא דנה?

gilgula

New member
אז תקח כבר..

בסוף אני אצטרך להחזיר את זה למור חחח.. כבר שכחתי מה הולך שם ראיתי את הפרק האחרון של העונה ה2 לפני כמה חודשים טובים חחח

onix 88

New member
לא יוצא לי

חבל שלא הבאת לי במסיבת סיום הזאת שהייתה עם כל הכיתה. צריכים להפגש מתישהו, אחרי הבגרות במתמטיקה אני רוצה לראות את הכל!

היי שאלום שאלום שאלום

יום קליל...בבוקר איחרתי לעבודה בשעה בגלל שהשעון המעורר לא צווח ואז לא הגעתי לעבודה השנייה כי אמורים להתקשר אלי לפני ולהגיד לי אם לבוא או לא ומשום מה לא שמעתי את השיחה ולא ראיתי את זה אח"כ.. אז עכשיו אני אחרי שווארמה טעימה אחושילינגגג ואחרי מקלחת קרה אחווווושילינגגג...נשאר לשטוף היום את האוטו וללכת למד"א כי לא הייתי שם מזמן

לומינגו

New member
יומוווווווווופלא ../images/Emo13.gif

קמתי בבוקר אחרי שעה וחצי שינה בלילה. לא טוף. באתי לביצפר, הבוחן איחר, ובסוף יצא שכמעט הקאתי עליו מרוב עצבים. כן...די פיכסה
בקיצור, יש לי 100 בפרוייקט. גם קיבלתי אחלה ציון ב-G. וזה אומר- אין יותר בגרויות, סיימתי י"ב!!!! והכי הכי חשוב- נדב יהלומי שלח לי מייל. ולכם לא! (אל תגידו שאתם לא מקנאים בשיער שלו. NOT) חוצמזה, תמיד תזכרו שהכל לטובה. שיהיה לכם יומווווופלא

לומינגו

New member
תוווווווווווווווווווווודע ../images/Emo140.gif

עכשיו הולכים לים לראות את השקיעה, ובלילה יציאת החופש הראשונה הרישמית שלי. יאיייייייייייי! I feel good!

Feehilys Girl

New member
אוי נדב.....הוא כזה חמוד!

לא יודעת למה אבל גברים ששרים יפה ממש עושים לי את זה!

לומינגו

New member
הוא לגמרי חמוד ../images/Emo13.gif

חוצמזה, זאת עליית מדרגה בשבילי! להדלק על שביעיסט ולא על מישהו מכיתה ח'. (כן,כן, כיתה ח'....סיפור ארווווך)

ממממור

New member
נפלה עלי המוזה ../images/Emo204.gif

אני מסדרת את החדר והארון סופסוף (לאחר שהם פיתחו חיים משל עצמם והתחילו לאיים על יושבי הבית) מודדדת את כל הבגדים ומעיפה מה שלא טוב אבל הכחל הכי כיף זה לגזור ולתפור מחדש חלק מהבגדים!! יאי- אני אוהבת את זה
אה - כן - וגם לגלות בגדים ממש יפים ששכחתי מקיומם....

../images/Emo6.gif../images/Emo180.gif

יאאאא תהני בובה..
גמאני אוהבת לעשות את זה.. אבל הארון שלי כבר מסודר ואמא לא נתנה אופציות לבגדים משופצרים
אגב, מה שלום התחבורה

shiran™

New member
היום שלי...

עבדתי מ6 עד 5.. 11 שעות למי שלא יכול לחשב. עייפים.. אבל סבבה. אל תשאלו. הפנטזיה שלי התנפצה. התקשרתי כדי לברר פרטים על הספינה, כי רציתי לשוט עם חברה.. ומה מסתבר? שאני לא יכולה לשוט. אני עדיין לא בת 18 ולא מרשים בכלל. אולי זה רק במנו ספנות? בחברות אחרות אפשר? אוף.. מה אני אעשה? טיול בארץ? אטוס לאנשהו? רציתי אוניה!

s h u g i t

New member
ומה קורה במצב שאת נוסעת עם ../images/Emo15.gif

חברות שהן כבר בנות 18? לא נראה לי שיעשו בעיות.

shiran™

New member
אמא שלי שאלה גן על חברה שלי

ובגלל שהיא בת 18 וכמה חודשים מותר לה.. אבל אני לא יכולה.. כאילו אפילו שהיא נוסעת איתי אני לא יכולה.. אולי בחברה אחרת אפשר.. לא יודעת או שכנראה אני אטוס למרות שרציתי לשוט.. זו החוויה שרציתי..

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gif3 דברים חשובים

1. למנו ספנות אין משגיח כשרות על הסיפון [נראה לי רק בסופ"שים] 2. חברות שלי סגרו שם, 2 מתוך ה4 ששטות מתחת ל18 ולא הייתה להן בעיה. 3. בואי איתי ועם חברות שלי דרך כספי ספנות! יהיה לנו שיא הכיף כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה