השרשור השבועי:

השרשור השבועי:

כל שבוע אני אסקר לכם את השבוע בפורום ונתחיל:
מה קרה השבוע
מילי סוף סוף הצליחה להעביר את אוסקר לבית האבות וגם ליאן השכנע להחזיר את סער הבייתה בעוד מיטל גילתה שטובה לא יודעת עלום אך סער גילה הכל העניינים נרגעים בין ג'וזף ומיטל וטובה לוחצת על סמדר להכיר את אדי וגם התגלה לנו סוף סוף כיצד מתו הוריו של תום
קטעים
הקטע הכי קורע או לפחות בין הקורעים: היה נראה שמילי יודעת לחכות טוב מאוד מאוד את סיגי ברחשים אך גם היא הוכיחה שהיא יכולה לחכות את מילי דיאמנט - גמזו! אחד מהקטעים העצובים ביותר: גילינו את סיפורו המרגש של הילדות של תום שלייפר וגם ראינו את סיגי "תומכת בו" בעיקיפין הטוויסט של השבוע:בשבוע הקודם כמובן שזה היה הנשיקה הסוערת של תום וסער אך הפעם זה שסער גילה את זהותה האימתית של מיטל ואומנם הלכה חלק מהפואנטה אך ללא ספק נשארנו עוד פאורי פה!
חדר הלבשה
והפעם לירון ויסמן: הוצא מהקשרו:זה עצוב להיות אם מישהו שאתה לא אוהב רק בגלל שאתה פוחד להיות לבד ולירון נשאלה מילי או ליה והיא החזירה תירוץ והשאירה אותנו בספק!
בואו נעזוב את התוכנית ונעבור לפורום:
חדשים:
ספיר002
חולת תשוקות
galolly ברוכה הבאה לכולם
העדכונים החמים: והפעם יהיה לנו במקום אחד שתיים 1)האלופה 2 יוצא לדרך ויש כתבה ב-alufa.co.il על זה וזה הדבר הבא! 2)סוף סוף אחרי ימים רבים חזר לעידכון גם עיתון האלופה המצליח אם תחרות בשיתוף דרור נובלמן וגם אתר מעריצים לאלופה alufa.co.il סוף סוף עודכן בחדשות חמות עם מירב גרובר והאלופה 2 שווה מאוד מאוד לראות
סליחה שאני קצת מציף פשוט זה היה או לפרסם או לא והשקעתי בזה המון מחשבה פשוט לא מחקתי כי אני השקעתי מאוד עכשיו אז מקווה שלא יחסמו אותי בר
.

moton

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

כל עוד אתה עושה דברים בטוב טעם ולא בהצפה זה בסדר.

למעלה