השרשור השבועי...

Smilmeli

New member
תנקיו:) נכון שזה אחד המרגשים?!

---> מה העונה האהובה עליכם??? (בטח כבר עניתם על זה מאה פעם.. סורי.. איים ניו:) )

כל העונות מופלאות..

עונה ראשונה ושנייה נורא מרגשות אותי. עונה שלישית פשוט גאונית. עונה רביעית ממש ממש מעולה.. פרקים מעולים, אם לא עלילה. עונה חמישית מושלמת. עונה שישית מדהימה. עונה שביעית סוגרת מעגל וממש מופלאה. הממ.. כען.. זה היה רגע קיטצ'י עם עידו..

מה העונה האהובה עליי?

זה ממש קשה, אני הכי אוהבת את ה-2, ה-5, וה-6. אבל זה מעצבן שאני לא יכולה לבחור. חשבתי שאני הכי אוהבת את ה-6, אבל אז קניתי את הדיוידי של עונה5(תודה עידו!!), וגיליתי איזו עונה מדהימה זו. ואני אפילו לא אתחיל על עונה2 המופלאה בעיניי. אבל בסופו של דבר, ו-כן, אני יודעת ש-Becoming המדהים זה בעונה2, אבל אני חושבת שהעונה ה-6 עדיין הכי טובה. עונה עם כל כך הרבה פסיכולוגיה, התמודדויות עם החיים, והרבה הרבה באפי וספייק.

BleedingDeath

New member
אניי ../images/Emo9.gif

מה הפרק השבועי שלכם?
המממ לא ראיתי השבוע באפי, אבל חשבתי המון על הפרק same time same place פרק גאוני
מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם? Full of Grace
הדמות שהזדהיתם איתה השבוע.. המממ ווילו
דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע.. דון
ציטוט השבוע! "The library, you know where the books live" ביליתי בספריית בצפר הרבה השבוע
הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם את כל העונות על דיוידי
תמונה להאנתנו - אין אני לא על המחשב שלי

c o n n o r

New member
ME

מה הפרק השבועי שלכם? "Storyteller" אנדרו משחק מצויין
מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם? "BLUE"
הדמות שהזדהיתם איתה השבוע.. באפי בעונה 7 מצפים ממנה לכל כך הרבה
דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע..איימי שתרד מווילו כבר
ציטוט השבוע! "?I'm insane what's his excuse"
בעוד שבועיים יהיו לי עונה 6 ו 7

אני../images/Emo9.gif

מה הפרק השבועי שלכם? enemies (אני לא בטוחה שככה כותבים...) מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם? we are the lucky ones הדמות שהזדהיתם איתה השבוע.. לא נראה לי שיש כזאת...
דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע.. ג'ויס... שונאת אותה
ציטוט השבוע! "did you jest ugh my name?!" אני דבוקה אליו כבר שבועות! הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם: הכל
תמונה להאנתנו: רארררר

תורי

מה הפרק השבועי שלכם?lies my parents told me מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם?blue של angie hart הדמות שהזדהיתם איתה השבוע..לא הזדהיתי עם אף אחת אבל אפשר להגיד שחשתי אמפתיה לווילו בsame time same place דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע..ווד אבל אני כמעט תמיד שונא אותו ציטוט השבוע!הממ אני לא זוכר את הציטוט אבל כשבאפי אמרה לווד שאם הוא יעשה דבר כזה עוד פעם אז היא תתן לספייק להרוג אותו הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם הממ קשה לבחור, או הפאטצ' או הלוח שנה תמונה להאנתנו: בבקשה

למעלה