השרשור השבועי...

השרשור השבועי...

מה הפרק השבועי שלכם?
מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם?
הדמות שהזדהיתם איתה השבוע..
דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע..
ציטוט השבוע!
הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם
תמונה להאנתנו

אני עונה!

פרק - New Moon Rising (מתוך הרבה מאוד סיבות)
שיר - Wish I could stay
דמות שהזדהיתי - טארה
דמות שרציתי לחנוק - ריילי :S
I am you know. Yours.
מרצ'נדייס - דיוידי של עונה 6
תורכם

Loves Bitch

New member
מיאו.

אנשים תעתיקו את השאלות, זה מטריד לקרוא בלי X: מה הפרק השבועי שלכם? אפילו שלא ראיתי, 201, When She Was Bad
מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם?אמממ....אין
הדמות שהזדהיתם איתה השבוע.. באפי ב-When She Was Bad דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבועג'יילס ב - LMPTM ציטוט השבוע Cordelia, your mouth is open and sound is coming from it. This is never good הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכםעונה שניה בDVD
תמונה להאנתנו

חחח

אני השתמשתי המון בציטוט הזה השבוע... ופרק נהדר.. הזדהית עם באפי? הרגשת ביצ'ית בצורה יוצאת דופן או משו? וג'יילס בLies... פויה עליו.

Loves Bitch

New member
אכן.

הרגשתי ביצ'ית התנהגתי ביצ'ית וזה סתם כי אני מסתובכת בראש
בכל מקרה - יש לי שיר שבועי רק שאין לי מושג מהו XD השיר מהסצינה ב-201 שאנג'ל בחדר של באפי...שכחתי איך קוראים לשיר! היה לי אותו פעם על המחשב >< [מה, אחרי שעניתי היה לי חשק עז לראות את הפרק
] Did I ever thank you for saving my life? No Don`t you wish I Would? ביץ'

barhenhalliwell

New member
../images/Emo41.gif עונה ../images/Emo41.gif

מה הפרק השבועי שלכם: Selfless מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם: Under your Spell הדמות שהזדהיתם איתה השבוע: דארק ווילו דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע: ג'יילס! ציטוט השבוע:"Oh, Buffy. You really need to have every square inch of your ass kicked" הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם: עידו תמונה להנאתנו:

Me!! ../images/Emo9.gif

כיף לעשות את זה! אני מתחילה..
הפרק השבועי שלי הוא Beneath you.
השיר הבאפיוורסי שלי הוא, כמה מקורי, Full of grace. כי ראיתי עם חברה שלי בפעם הראשונה שלה את Becoming חלק שני. והשיר כ"כ נגע בי. אם תסתכלו במה במחברות שלי, יש בכל מחברת קטע אחר מהשיר..
הדמות שהזדהיתי אתה השבוע היא ווילו ב-Same time Same place..
הדמות שרציתי לחנוק השבוע היא ריילי ב-New moon rising, כשהיה לו את כל הקטע הזה של People good, Demons bad.
הציטוט השבועי שלי הוא Whi is this and why is his hair that colour? גלורי על ספייק מ- Intervention.
הדבר הבאפיוורסי שאני הכי שמחה שיש לי- טבעת הקלאדה המושלמת שלי!!!
מצורפף טפט שאני ממש אוהבת!

Smilmeli

New member
אני--->

מה הפרק השבועי שלכם? the body וואו איזה פרק חזק!! מדהים לראות איך כולם מתמודדים.. האמת עם כמה שכולם ריגשו אותי... אניה! אניה כל כך הפתיעה!!- פשוט שחקנית מדהימה!!! מהו השיר הבאפיוורסי השבועי שלכם? הממ.. אין ממש
הדמות שהזדהיתם איתה השבוע.. אניה בהחלט!! דמות שרציתם לחנוק באופן יוצא דופן השבוע.. דון.. האמת שלרוב אני רוצה לחנוק את דון:) הכי קל ופשוט.. היא מציקה! ציטוט השבוע! Anya: "But I don't understand! I don't understand how this all happens. How we go through this. I mean, I knew her, and then she's, there's just a body, and I don't understand why she just can't get back in it and not be dead anymore! It's stupid! It's mortal and stupid! And, and Xander's crying and not talking, and, and I was having fruit punch, and I thought, well Joyce will never have any more fruit punch, ever, and she'll never have eggs, or yawn or brush her hair, not ever, and no one will explain to me why." קצת ארוך.. אבל כשרואים את זה עם הפרק... פשוט לבכות!!
הדבר הבאפיוורסי שאתם הכי שמחים שיש לכם עונה חמישית דיוידי:)

למעלה