השרשור השבועי

I am a freak

New member
אני בהחלט מעוניין לדעת מה עושים פה

זה קורס שנוביס מעביר...

לפניו היה עוד קורס,וצריך להתחיל ממנו...גם אני האמת רוצה להתחיל בו מתי שהוא...אולי נעבור אותו ביחד! חביב הקסם

I am a freak

New member
מזתומרת קורס../images/Emo35.gif

מה עושים עם השרשור השבועי הזה
מה כותבים כאן
הפריק.

nubis

New member
זהו קורס חצי אינטראקטיבי

עם המון עבודה עצמית (יום יומית) שבמהלכו נבנה הבסיס לפיתוח אישיות מאגית. בברכה אלמוג

nubis

New member
מבוא לשער החושים (קורס של 3 חודשים)

מבנה הקורס הוא חצי אינטראקטיבי כלומר. * שיעור אחד שיפורסם בפורום ביום שבת בצהרים עם זמן עד ראשון בצהרים לשאלות והבהרות (במהלך הקורס אני אענה רק למשתתפים). * מראשון עד חמישי (כולל),תרגול אישי של בערך 30 דקות (כל אחד והתרגול שלו) עם כתיבת יומן חוויות יומי. (בנוסף תרגולי בזק שיעשו באופן חופשי במהלך היום). * יום שישי עד הצהרים סיכום היומן והעלתו לשרשור מתאים בפורום (לא יותר מ 14 שורות לסיכום שבועי). * אני אקרא את היומן ואכתוב בפורום תגובות אישיות כפתיחה לשיעור הבא. (במידה ויהיה צורך אני זמין תמיד במסרים למקרים חשובים או אישיים במיוחד). הקורס יבנה להשגת המטרות הבאות: א - יצירת הפרדה בין מצב מודעות רגיל, למצב מודעות הדרוש לתע"ח והמיומנות לעבור ביניהם. ב - פיתוח קשב פנימי (כל אחד לפי החוש המוביל שלו). ג - פיתוח מיומנות ריכוז ומיקוד. ד - חיזוק הביטחון של המשתתפים ביכולתם. ה – טיהור ואיזון אנרגטי כמובן שמי שלא רוצה להשתתף באופן ישיר יוכל להרוויח מהטכניקות שיפורסמו בשיעורים, רק חשוב לדעת שככול שהקורס ימשיך הטכניקות יעשו יותר אישיות (תפורות לפי מידה). על למידה ישנם שני סוגי אשיות אשר יתרונם הבולט הוא בכשרונם ללמד: רובכם מכירים עבודה עם מורה שהיא עבודה קבוצתית עם טכניקות נוקשות (קבוצתיות),היתרונות בה היא האפשרות לעבוד עם כמות רבה של תלמידים בו זמנית. לשמחתי יצא לי ללמוד אצל מורים שנולדו מורים ואכן הם חוללו פלאים מתוך כוח אשיותם (יש אולי 2%-3% כאלו באכלוסיה) בקבוצות שלמות. דרך זו היא מטיבה פחות אישית (ולכן מתקדמים בקצב הקבוצה), אך דורשת פחות מהתלמיד משום שהוא הולך אחרי המורה. דוגמאות קלאסיות :הסרט - ללכת שווי אחריו, יאנוש קורצ'אק, פרופ דאמבלדור
הסוג השני הוא מנטור או מורה דרך אשר יתרונו הוא עבודה עם מספר מצומצם של תלמידים לאורך זמן באופן אישי לפי הפוטנציאל המיוחד שקיים באותו אדם . טכניקת העבודה היא אישית (מפה אינדיווידואלית ) , נוטה להעמיק מלמידה אצל מורה (קצב התקדמות אישי) ולכן דורשת משאבים רבים יותר (אתם הולכים אחרי עצמכם). רק לפני שנה פגשתי מנטור (פחות מ 2% מהאוכלוסייה) איתו אני מתייעץ לעיתים רחוקות אך מוערכות ביותר. דוגמאות בולטות: מהטמה גנדי,דון חואן, יודה J אני אשיות מהסוג השני, לכן חשוב לי לדעת לפחות את הפרטים הראשונים עליכם.

nubis

New member
מבוא לשער היסודות (קורס של שנה)

שער היסודות - מבוא ישנם שני תהליכים אלכימיים המוכרים בספרות הפופולרית: הראשון הוא הפיכת עופרת לזהב והשני הוא יצירת אבן החכמים הנותנת ליוצרה חיי נצח. נהוג לראות את התהליך האלכימי הראשון כתהליך אשר בו האלכימאי מתמיר את העופרת ממצבה כמתכת גסה אפורה וגולמית, למצבה כזהב מתכת זוהרת וטהורה, על מנת להשיג מטרות חומריות. אך זו היא הסתכלות צרה הנובעת מבורות. התהליך העובר על העופרת הוא כמטפורה לתהליך הרוחני שבו האישות של האלכימאי מותמרת ממצבה כאישיות גסה וגולמית, למצב של אישיות זכה וטהורה. התהליך האלכימי השני הוא השגתה של אבן החכמים ומספיק לומר כי התהליך מקביל להשגתה של ההארה הבודהיסטית והוא לא ממטרות הקורס. למה אני בעצם מספר לכם את זה? מה הקשר בין להיות מאג לבין התמרה אלכימית? הקשר בין אלכימיה ומאגיה הופך להיות ברור כאשר מסתכלים על מה בעצם מרכיב מאג, מלבד כמה כלים וספר כישוף אחד או שניים. כאשר מורידים את העזרים בדמות כלים וטקסיות, מגלים כי המאג משתמש אך ורק בכוח רצונו על מנת לייצב אנרגיות בתוך אישיותו, במבנה המשתנה מכישוף לכישוף. על ידי הבאת האנרגיות לידי מבנה פנימי יציב (שינוי במציאות הפנימית), מתבצע שינוי חיצוני יציב (שינוי במציאות החיצונית). זו היא מהות העיקרון אשר נצפה על ידי מאגים ומיסטיקנים לאורך אלפי שנים - מה שבפנים הוא מה שבחוץ, מה שבחוץ הוא מה שבפנים או בגרסתו ההרמטית (ולטעמי הלא מעודכנת) As Above so below, as below so above. כלומר, האישיות המאגית היא כלי אשר בו המאג משתמש על מנת לעצב את המציאות החיצונית בכוח רצונו. מאג אישיות מאגית - כוח רצון ההתמרה האלכימית היא טכניקה לפיתוח האישיות ממצב גס וגולמי (עופרת) אל אישיות מאגית זכה וטהורה (זהב). הטכניקה האלכימית כמו כל טכניקה מיסטית מתבססת על עקרונות פילוסופים - ואני מדגיש: עקרונות פילוסופים. כשאני אומר באלכימית ,יסוד', אני לא מתכוון ליסוד במשמעות הכימית שלו, כרכיב פיזי, אלא על עקרון פילוסופי מופשט אשר ניתן להגיע להשגה שלו אך ורק על ידי חוויה פנימית. אומנם הפילוסופיה האלכימית מותאמת אל החשיבה השכלית המערבית, אך ל,מידע' על הטכניקה אין ערך ללא החוויה המיסטית, אשר נמצאת מעבר למילים, למחשבות ולמבנים לוגים. הטכניקות האלכימיות רבות ומגוונות - החל מהתמונה הפופולרית של אלכימאי מעשי העמל במעבדה על מרקחות משונות וכלה בבניה וריהוט מורכב של קאמלוט הטירה האגדית של המלך ארתור, תוך שימוש בכוח הדמיון בלבד. דבר אחד המשותף לכל הטכניקות, הוא שהן מכינות את האישיות לקראת החוויה המיסטית, אשר בעקבותיה ההתמרה לזהב. בפילוסופיה האלכימית נהוג לראות את המציאות בה אנו חיים דרך ארבעה סמלים מיוחדים המכונים ,יסודות': אש, רוח, מים ואדמה. ישנו יסוד נוסף הזורם ומחבר בין כולם, אותו אכנה לשם נוחות בשמו המזרחי: ,אקשה'. תהליך ההתמרה של עופרת לזהב נעשה על ידי איזון ה,יסודות' ובכך מתאפשרת זרימה חופשית של ,אקשה', כלומר: ההתמרה של האישיות הגולמית לאישיות מאגית, נעשית על ידי איזון ה,יסודות' הפנימיים ובכך מתאפשרת זרימה בלתי מוגבלת של ,אקשה'. [אישיות מאגית  אישיות מאוזנת  זרימה חופשית של ,אקשה'] • ה- MP הוא טכניקה להזרמה של ,אקשה' אל האישיות. למען האתיקה אני מוכרח לציין כי הקורס מתבסס על הטכניקה של ,מסעות פנימיים'. זוהי טכניקה חדשה, אותה אני מפתח בעזרתם של חברים ואיתה אני גם עובד באופן אישי. היא מאיצה את התפתחות האישיות ומתאימה לעידן החדש ולקצב החיים של האדם המודרני, יותר מאשר הטכניקות הישנות, אך הבדוקות ולכן גם הבטוחות. בקורס אני שם דגש קודם כל על בטיחות מקסימלית ואח"כ על קצב התפתחות, אך כיוון שמעולם זה לא נעשה בעבר - אני מבקש לעקוב בדייקנות אחרי ההוראות ולא לנסות ולאלתר כל מיני תוספות על הטכניקה, כי התוצאות של ניסויים כאלו אינן צפויות ועלולות לערער את המבנה הנפשי. מי שעושה זאת לוקח את כל האחריות על עצמו ובשם 'פותח הדלתות' אני מסיר ממנו את הקארמה שלי. אגב, למי שהספיק להכיר אותי, זה צריך להספיק כדאי להיצמד לנתיב שאני מתווה אחרי. בברכה, אלמוג

I am a freak

New member
תודה על הפירוט,

אני מציע שתכניסו את זה למאמרים, במקרה שעוד מישהו ישאל
ובקשר לנושא, אני לא חושב שהחוויה הזו בשבילי. אני כבר פיתחת את המהות המאגית שאני מייצג ואני כבר חי לפי ערכים שפיתחתי בעצמי. אני מוצא חיסרון בשיטה שלך ללימוד... אבל, אני בטוח שזה לא מעניין אותך, זה אני אגיד תודה ואמשיך בדרכי. תודה על האפשרות, הפריק.

למעלה