השרשור השבועי

undervision

New member
הנה

יום שבת 18 9:20 9:43 בסיבוב השני בלשכה, כשהייתי מול שער המים, התחיל לחץ בחלק התחתון של הארובות העיינים, שבהמשך התפשט לתוך גלגלי העיינים עצמם, ולכאב פנימ חזק... כנשנכנסתי לתוך השער, הייתה חושה כייפית(בכל זאת ים...
), כשנכנסתי למים, קצת הייתה תחושה שכביכול אני באמת נכנס למים... הרגשתי רעידה בחלק הגוף השמאלי. בהמשך היה כיף... יום ראשון 8:34 8:56 נכנסתי לתוך שער המים,ממש כיף.... יום שני 10:39 11:01 מממ.. כשהגעתי לשער המים, שוב פעם התחיל לחץ בעיניים יום חמישי 14:36 14:59 כנ"ל יום שישי 12:33 12:56 שוב פעם כשהגעתי לשער המים, כאבים בעיניים, בנוסף כשהייתי כבר בשער. התחי להיות שוב כאב, באותה נקודה(מסתורית בשבילי) שבין החניכיים העליונות לנחיר השמאלי). מה גם, שהפעם כשנכנסתי למים, הרגשתי כאילו המים ממש נכנסו לריאות(משהו שהתעלמתי ממנו מקודם, או שפחדתי שיקרה), אבל עדיין המשכתי לנשום כרגיל, וגם הרשיתי לעצמי לצלול למים עמוקים(למרות שבהתחלה פחדתי, אבל אחרי זה אמרתי לעצמי שצריך להתגבר על הפחדים), ובכלל התלחלתי לפתח מיהיריות גבוהות, בשחיה, כאילו אני באסטרל או משהו, ודימיתי את עצמי לדולפין, מבחינת קלילות השיחה, דרך השחיה, וגם קפצתי מעל המים כמו דולפין, במליפ אחרות היה ממש משש, כיף שער המים היה בשבילי השער הכי כיפי(אחריו שער האוויר). אחרי שיצאתי הוצאתי את המים מהריאות, ויצאתי.

nubis

New member
Undervision

תרגול ממש מוצלח עם דגש על ההתגברות על החששות. בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo63.gif

יום ראשון 18:03-18:15 הסלמנדרה הזו ממש אדישה, ביא מבתכלת עלי כמו כול חייה אחרת. יום שני 23:58-00:13 הסלמדרה החוצפנית הזו מוציא לי לשון
יום שלישי 00:23-(הלכתי לישון מיד אחרי זה) זה תנין! יום רביעי 1:23-1:40 עכשיו התנין מחייך אלי
יום חמישי פיסספתי
יום שישי 23:50-00:17 התנין עדין מחייך
יום שבת 15:06-15:22 לסלמנדרה יש עניים בצבע שחור צהוב והיא מוציא לי לשון
. יום ראשון 18:00-18:21
אותו דבר יום שני 23:32-23:38
"" יום שלישי 22:06-22:23 הסלמנדרה נראת סוף סוף כמו סלמנדרה (עדין
) יום רביעי 00:20-00:39 סלמדרה עדין מוציא לי לשון!
מה אתה אומר

THE gray

New member
אני Iלב| סלמנדרות

א- 20:42-20:33 תרגיל מעולה, אני מרגיש מאוד רגוע כשהגעתי אל הסלמנדרה הרגשתי כאילו מישהו שומר עלי ומין תחושה של חמימות בבית החזה שנשארה עד אחרי התרגיל. ב- 22:37-22:52 אותה תחושה נעימה, הסלמנדרה כאילו חיכתה לי וכשהגעתי היא הסתובבה סביב הסלע שהיא עמדה עליו ואחרי ה-10 נשימות עמוקות כאילו נשאבתי החוצה חזרה ללישכה. ג- 20:28-20:45 התחושה הנעימה נחלשה והסלמנדרה כאילו השתוללה. ד- ל עשיתי. ה- 18:18-18:35 התחושה הנעימה הייתה חלשה אבל סך-הכל הייתה לי תחושה נוחה כל התרגיל. ו- (כפיצוי על ד') 19:42-20:01 תרגילה מעולה עם אותה התחושה..הסלמנדרה גורמת לי להרגיש טוב. א- 18:11-18:30 תרגיל טוב ביותר, כשהגעתי עליה התחילה התחושה ואז היא הרימה את הראש והתחושה נעלמה ואחרי כמה שניות חזרה, בסוף התרגיל הראש שלי נפל קדימה והרגשתי איך כל הדם זורם זה היה ממש נעים. ג- מהיום הזה התרגילים גרמו לי להרגיש מרוקןולא טוב... 20:20-20:41 תרגיל לא מי יודע מה אבל עדיין הייתה התחושה, הרגשתי פחות קרוב לסלמנדרה וגם הייתה לי מתחת לאף כאילו נקודה כואבת של אנרגיה שכאילו דקרה אותי (יצא לי במקום כמה פצעונים אחר כך). ד- הייתי מאוד מרוכז ואז התחלתי את התרגיל והייתה לי התקפת אפצ'י.. וביום הזה כבר לא היה לי כוח אל התרגיל כי הוא גרם לי להרגיש לא טוב. ה- 17:43-17:58 שום הרגשה מיוחדת, הצורה של שער האוויר הפכה להיות צרה יותר וכאילו מעץ.

nubis

New member
The gray

התרגול התחיל בצד אחד של קשת התחושות ואח"כ נהפך לצד השני תנסה לשחזר את התחושות הלא טובות במשך היום ונסה להבין איך הם נוצרות. בברכה אלמוג

THE gray

New member
זאת מין תחושה נוראית של שחיקה...

ושהכל מיותר.. ולא ברור לי למה כי זה היה אחד התרגילים הטובים בשבילי...

jbu

New member
שחכתי להוסיף

אני לא יודע אם זה בגלל התירגול אבל צאקרת מקלעת השמש של די פעילה בזמן האחרון (חבל שהיא לא עושה לי את הש"ב...)

nubis

New member
JBU

כנראה שאתה מתגוננן ממשהו פנימי..התרגול קשור באש..נסה לשחזר את התחושות שהסלמנדרה שידרה. בברכה אלמוג

jbu

New member
די שאנטי,

תסתכל על הצפרדע בעיניים
וזה פחות או יותר מה רקיבלתי ממנה, היא הייתה כזה בשאנטי והרגשתי כאילו אני יושב עם חבר (גם היא) וותיק מעשן נרגילה ונהנה מהנוף. כזה בשאנטי....... נ.ב שכחתי להוסיף בחלק מהתרגולים היה אבן קוורץ ואבן פלורייט שקשורב לצאקרה הזו, כולת ריכוז וזיכרון.)

jbu

New member
אני חושב יותר במוסן של קבלה.......

מקלעת השמש זה האיזון שבן הוד ונצח חלק מין האשיות והיא נמצאת על הנתיב הישר בין יסוד לבין תפארת שמקושרת עם האש, אולי התרגיל מגרה עליה? (אבל מצד שני אני לא יודע בדיוק מה עושה התרגיל אז אני משאיר את זה לך..)

nubis

New member
JBU

תרגול מעניין..הסלמנדרה משחקת איתך משחקים.. מה הרגשת כשהיא הוציא לך לשון? בברכה אלמוג

jbu

New member
../images/Emo4.gifהאמת שהייתי מרוכז בתרגיל עצמו

וחשבתי לעצמי בשביל זה באתי? למה היא עושה את זה? ולמה הלשון שלה תמיד יוצאת לכיוון העין השלישית שלי? כך שחוץ בזה שהייתי קצת מופתע במשכתי להסתכל עליה, היא הסתכלה עלי,אז למדבר ואז אלי וחוזר חלילה ואז הלכתי במחשבה "זה מוזר..."

jbu

New member
זה לא ממש תרגיל, זה קורס שהוא מריץ

ואתה תצטרך לדבר איתו בפרטי כדי לראות אם אתה יכול להצטרף.

למעלה