השרשור השבועי

jbu

New member
בצאקרת הלב

בצאקרת הלב שמתי לב שהקריסטל הוא שבור כזה מין אוסף של גוושים יפים מונחים ביחד, לעומת שאר האבנים הטובות שהם שלמות ובצבע של הצאקרה, חוץ מהכתר שזה היה כתר עם כדור לבן בתוכו, ואני מרגיש הרבה חום בכדור ובמיכל. מוזר שבשעות כאלו הפורום יותר ער.

jbu

New member
מה קורה לי בזמן האחרון?

שחכתי לומר משהוא חשוב ביותר אני חרתי את הסיגל שלי (אתה יודע איזה) על הדלת ויצא ממנו כול מיני קרנים שכיסו את ההר מיכול הכיוונים (מקדימה הם הלכו אחורה).

nubis

New member
תעביר את

הסיגל לצד השני בעזרת הדמיון או השומר וכמה שיותר מהר יותר טוב. בברכה אלמוג

nubis

New member
אל הצד השני

של הדלת כלומר לצד שפונה לתהום.

jbu

New member
אז כך

עשיתי את ה-LBRP יחג עם ה-MP וגם עם ה-Circulation of the Light כמו תמיד ולא עשיתי את Lesser Ritual of the Hexagram או שום דבר נוסף חוץ מזה שהדלקתי קטורת קינמון. הסיגל התפצל לשני סימנים, אחד הוא הסיגל והשני הוא צלב בתוך עיגול אבל אני מניח שזה בה מהשפעה של הצלב הקבלתי וה-Circulation of the Light חשבתי לסים אותם מעל הכתר כדי לחזק את האנרגיה שבאה מלמעלה וזה קרה אבל אני חשבתי שלא כדי לשחק עם זה יותר מידי וסמתי את הבימנים ביחד על הדלת (בצד הפנימי, אחרי הכול כמה צדדים יש לדלת
) ושניתי אותו, הפכתי את הסימן לעץ מעל הרוח משום שהעץ מסמל סירקולציה וגם טבע מקושר למזל שלי, אחרי זה הוספתי כנפים בצד (זה ממש ציור פסטורלי) והסמל של הצלב נעלם מאחור הסיגל שלי אני חושב שהוא סימן את "הדבק" שקישר אותו על הדלת, בסוף הכדור אנרגיה היה חם קצת יותר, אני מרגיש כאילו ישנתי הרבה לומרות שלא עשיתי את במדיטציה במשך הרבה זמן.

jbu

New member
וכמובן שכחתי

התקלחתי לפני (כן,כן אני מתקלח) ןעשיתי את כול הטקסים אחרי זה אבל גשעשיתי את ה-MP מרכז הרוח לא היה חזק, או שהצאקרה נכנסה לשוק
עקב כמות האנרגיה שזרמה בה אחרי שהסיגל שימש כמין זכוכית מגדלת לאנרגיה שנכנסה כששמתי את הסיגל מעליה. נראה מה קורה לי מחר מבחינה אנרגטית (אחרי מנוחה).

nubis

New member
JBU את הסימן

תעביר לצד הדלת של החלל הריק, את הקריסטל של צאקרת הלב תשאיר בנתיים כמו שהוא. אם אפשר בבקשה יותר פרטים על ההצלחה בשיעור, תחושות שהיו לך השבוע שקשורות בתרגול וכל מה שקשור בתיעול הרגשות. בברכה אלמוג

אולי

לא הייתי כאן שבוע, אבל כל כך הרבה השתנה? על מה אתם מדברים? כבר הגיע שער החושים 10 ואני פשוט לא יודע על כך?

nubis

New member
זה משהו

שקשור להתפתחות הצדדית של JBU בקורס. בברכה אלמוג

undervision

New member
השרשור השבועי

סיימתי שעור 8. לגבי הטיול בקומות 2 ו מינוס 2, לא הרגשתי שום הבדל, וגם לא ראיתי שום דבר בקומות האלה, בהמשך החלטתי שהרמות הגבוהות יותר יהיה בהם או בהיר יותר, והתחתונות כהות יותר, וככה יחסית הקומה ה2 הייתי יותר בהירה, ואילו המינוס שניה יחסית כהה מאוד. באחד הפעמים שהייתי בקומה השנייה הרגשתי תחושת נוכחות,שוב לא בטוח בכך, אבל הייתה תחושה. במילוי הקריסטל, ניסיתי למלא את זה עם שמחה, לקח לזה הרבה זמן להתמלאות, אבל כנראה גם האיכות של זה הייתה יותר גבוה, זאת אומרת גם לרוקן לתוך הקריסטל לקח הרבה יותר זמן, ובסך הכול כנראה הייתה הרבה יותר אנרגיה. ולגבי העצמה חושית, אני בצעתי, אבל לא הרגשתי איזשהו שינוי מהותי.. ועוד תופעה מזורה שקרתה בשבוע האחרון. באחד הפעמים שבצעתי של עם הכוסית, זה כעקרון בחדר האמבטיה(באמבטיה למי תהה), ובזמן התרגיל הנורה של החדר החלה להבהב, לאחר יום, הנורה נשרפה, במקביל, גם כשהדלקתי את האור, אחת הנורות נשרפה, וגם בחדר שלי באחד הפעמים שהדלקתי את האור אחת מהנורות נשרפה, והנורה הזאתי בקושי הפעלתי אותה, אז לא ממש הייתה לה סיבה גם להשרף, ובאחד מהפעמים האלה, אפילו כבה החשמל בכל הבית? קיצר יש איזשהי בעיה עם הידיים שלי?
, או שזה זה מקריות? ולגבי הקומות, האם אני אמור לראות שמה משהו? התוכל לומר לי מה הצבע של אנרגיית האהבה? כדי שאוכל להשתמש בה גם?

undervision

New member
תיקון טעויות

"באחד הפעמים שבצעתי של עם הכוסית"= באחד הפעמים שבצעתי את התרגיל של המילוי כוסית בבטו התחתונה "זה כעקרון בחדר האמבטיה(באמבטיה למי תהה)"= כשאת התרגיל עשיתי בחדר האמבטיה(בתוך האמבטיה למי שתהה)

nubis

New member
undervision

- כמו שהדגשתי העצמה חושים זה המפתח לכן חשוב להמשיך ולהתאמן. - בקשר להפרעות החשמליות הן קורות בגלל שהאנרגיה עדיין לא מתועלות ביעילות ולכן ישנה דליפה אנרגטית. זו סך הכול תופעה צדדית זניחה שיש להתעלם ממנה ולהמשיך לפתח את השליטה הרגשית. - את האהבה דמיין בצהוב מוזהב בוהק. בברכה אלמוג

למעלה