השרשור השבועי
סיימתי שעור 8. לגבי הטיול בקומות 2 ו מינוס 2, לא הרגשתי שום הבדל, וגם לא ראיתי שום דבר בקומות האלה, בהמשך החלטתי שהרמות הגבוהות יותר יהיה בהם או בהיר יותר, והתחתונות כהות יותר, וככה יחסית הקומה ה2 הייתי יותר בהירה, ואילו המינוס שניה יחסית כהה מאוד. באחד הפעמים שהייתי בקומה השנייה הרגשתי תחושת נוכחות,שוב לא בטוח בכך, אבל הייתה תחושה. במילוי הקריסטל, ניסיתי למלא את זה עם שמחה, לקח לזה הרבה זמן להתמלאות, אבל כנראה גם האיכות של זה הייתה יותר גבוה, זאת אומרת גם לרוקן לתוך הקריסטל לקח הרבה יותר זמן, ובסך הכול כנראה הייתה הרבה יותר אנרגיה. ולגבי העצמה חושית, אני בצעתי, אבל לא הרגשתי איזשהו שינוי מהותי.. ועוד תופעה מזורה שקרתה בשבוע האחרון. באחד הפעמים שבצעתי של עם הכוסית, זה כעקרון בחדר האמבטיה(באמבטיה למי תהה), ובזמן התרגיל הנורה של החדר החלה להבהב, לאחר יום, הנורה נשרפה, במקביל, גם כשהדלקתי את האור, אחת הנורות נשרפה, וגם בחדר שלי באחד הפעמים שהדלקתי את האור אחת מהנורות נשרפה, והנורה הזאתי בקושי הפעלתי אותה, אז לא ממש הייתה לה סיבה גם להשרף, ובאחד מהפעמים האלה, אפילו כבה החשמל בכל הבית? קיצר יש איזשהי בעיה עם הידיים שלי?
, או שזה זה מקריות? ולגבי הקומות, האם אני אמור לראות שמה משהו? התוכל לומר לי מה הצבע של אנרגיית האהבה? כדי שאוכל להשתמש בה גם?