השרשור העצבני....!!!!

השרשור העצבני....!!!!

יאללה,מה מעצבן אותכם גרושים וגרושות יקרים\רות שלי ? זה מעצבן ? להיכנס למעלית במגדל אל- בורייג' בדובאי,ושניה אחרי שהדלת נסגרת לראות שהילדים לחצו על כל הקומות. זה מעצבן !!!

זה מעצבן ??

להיכנס למועדון חצי שעה אחרי הזמן,מלא פאסון,ולראות שאף אחד בכלל עוד לא הגיע. זה מעצבן !!!

זה מעצבן ???

לקנות לילד את המשחק הכי חדש ועדכני בחנות,והכי יקר, ולראות אותו אחר כך זרוק והילד משחק שעות עם כף וסיר. זה מעצבן !!!

Rtitan

New member
טוב - אם כבר דובאי...

נעזוב מלונות ומעליות - היה לנו מספיק מזה השבוע. להתקע שם בלי דלק נראה לי הזוי לגמרי... מה מעצבן אותי? שמע סיפור אמיתי לגמרי: אם היה משהו שממש הצליח להוציא אותי משיווי משקל היה לגלות, שבוע וחצי אחרי ששלחנו מאמר עם תחזית לגבי הממצאים של חללית שהייתי חלק מהצוות המדעי שלה, בזמן הדוקטורט (ההויגנס שנחתה על טיטן) שטכנאי צרפתי דפוק לסגור את מתג כפתור ההפעלה של אחר משני ערוצי שידור הנתונים של החללית והיא המריאה עם אחד המשדרים כבוי שאי אפשר להדליק על ידי פקודה מכדור הארץ. הערוץ הזה אמור היה לשדר את הנתונים לאשש את התוצאות שלי... המזל היה שהיה לי עוד חלק שיצא אדיר
והחלק הראשון נותר רק כתיאוריה שכרגע לא נתונה לאישוש או הפרכה. כששמעתי על זה - דפקתי על הקיר אגרוף כל כך חזק שסדקתי עצם בכף היד והתחלתי לקלל במשך לחצי שעה בלי לחזור על אותה קללה פעמיים.

Rtitan

New member
זה מעצבן??

להתקשר מכאן לסניף הבנק שלך בישראל ולדבר חצי שעה עם מכונות שמתחילות להעביר אותך בין שלל תפריטי האפשרויות (רק כי החלפת סלולרי בביקור האחרון בישראל ולא העברת את המספר ישיר של הפקידה שמכירה אותך 24 שנים
) של המענה הקולי - ובסוף כשהיא מתייאשת ומעבירה אותך למישהו אנושי - הפקידה הדפקטית מעבירה אותך לסניף שלך - והשיחה מתנתקת וצריך לחזור על כל התהליך מחדש...
זה מיום שישי האחרון...

אויש דובאי דובאי ../images/Emo46.gif

אותי שלחו "לסדוק" את האקווריום,
כמובן שהתנגדתי בתוקף!!
למה למה לעצבן??
לא יכולים לתת משימה נועזת יותר..

Rtitan

New member
זה מעצבן??

מעצבן שבמועדונים בקליפורניה המועדונים מתחילים לעבוד ב-22:00, אי אפשר לקנות יותר אלכוהול אחרי 1:30 בלילה עד 6 בבוקר... ואם אתה צמא, אפילו בירה לייט אין - זה קולה או מיץ תפוזים
.

אותי מעצבן שמחבלים

מרשים לעצמם להתתנהל כמו אנשי "עסקים" מטיילים במלונות פאררר משחקים טנייייס,נוסעים במרצדסים...... צריכים להביא אותם למצב שיפחדו להוריד מים באסלה.(!) זה מעצבן!

אותי מעצבנת ג-יפית../images/Emo67.gif

אל תשאלו למה? בודק עם עצמי כבר כמה שנים.......? אגב מישהו מרים לחיים? אתם "שותים" לפעמים??? אווווווו שא'תם שותים כל השנה?? היידדדדדדדה גלגל"צצצצ אני כן

הרקולס36

New member
זה מעצבן???

כשנהג עומד עם ריכבו בנתיב לפניה שמאלה,וכשמופיע אור ירוק,הוא 'חותך' את כל רוחב הכביש ופונה ימינה-זה מעצבן!!! זה מעצבן??? כשחברות גדולות חייבות לך כסף,ייקח לך שנים לראות את הכסף... אבל אם אתה חייב להם?חחחח....תוך חודשיים זה עובר לטיפול עו"ד והחוב מוכפל באיומים!!!- זה מעצבן!!!

הרקולס36

New member
זה מעצבן???

כשאתה עובד וקורע ת'תחת,מקבל משכורות נטו מעל הממוצע...ולא רואה מהם שקל!...זה מעצבן!!!

זה מעצבן??../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

כל פעם אני מכין רשימת קניות...פותח ארונות רושם..פותח מקרר רושם..פותח את מחסני החירום וכמובן רושם. ואז...................... מדביק על המקררררררררר......... וכרגיל מגיע לסופר ללא המקרר אופס ללא הרשימת קניות.... זה מעצבן!!

זה מעצבן ???

לראות סרט טוב שלא ראית הרבה זמן בערוץ 2,ולהבין שבהפסקת הפרסומות ה-63 יש גם חדשות של חצות,ומיד אח"כ 19 אלף פרומואים ואז עוד הפסקת פרסומות
זה מעצבן !!!

זה מעצבן ???

לבוא לחבר שלך מלא חיוכים,ולהראות לו את האדידס החדשות שקנית בשוק בחצי מחיר,ואחרי מבט אחד הוא אומר לך:"דווקא יפות,רק חבל שכתוב עליהן "אדיבס".... זה מעצבן !!!

זה מעצבן!!!

לעלות לאוטובוס לנסיעה מחוץ לעיר ביום שישי עם 3 ילדים קטנים,רטובים מגשם זלעפות, ורועדים מקור מהברד חלק מחופשים + מדף של ממתקים מהסופר עגלת התאומים בתא המטען והילדודס ישובים סוף סוף ואז להזכר שהקיטבג 85 ל' עם כל הביגוד והאביזרים נשכח במעון שנסגר כבר לפני חצי שעה!!! לרדת מהאוטובוס עם הילדים שלא מבינים מה קורה לנסות להשיג בגשם מישהיא שתפתח את המעון ללכת למעון להביא את הקיטבג לגלות שכבר אין אוטובוסים ליעד המבוקש לנסות להשיג מונית במאות שקלים ולגלות שגם את זה אין להשיג להמשיך להתרטב עם הילדים בחוץ לחזור הביתה להחליף לשלשיה בגדים ולהריץ טלפונים כדי להשיג מונית להאכיל את הרעבים הקטנים ואחרי שעתיים להיות ביציאה מהעיר בחזרה זה דברים!!!! והכי מעצבן שזה לא עצבן אותי צחקתי כל הדרך מהשכחה של עצמי

אני מרים ידיים.....

אם זה היה קורה לי ? דבר ראשון מחפש ילד שהתחפש להמן. גונב לו ת'תחפושת. לובש אותה. תולה עצמי על העץ הכי קרוב.(אף אחד לא יוריד אותי,יחשבו שזה מיצג של פורים..
.) ואפילו מוותר לביטוח ישיר על הפרמיה. הכל,העיקר שזה ייגמר....

למעלה