השרשור הלילי

WoLfN

New member
השרשור הלילי../images/Emo70.gif

ו*שוב* אני פותח ונוטש. פתחתי עכשיו, כשיש הרבה אנשים בפורום. טוף, להתראות אנשים, מחר אני נוסע... אני חוזר הביתה בערב, אני אתחבר. יייייייבבב!!! לילה טוב

לורי זוכרת שדיברנו על פאזלים?

אז היום הייתי אצל סבאסבתא שלי ומצאתי שם פאזל של סוסים עם 500 חלקים, אבל דודה שלי קנתה לי לכבוד היומולדת של אח שלי (אני יודעת שזה מפגר, התווכחתי איתה שעה אם היא צריכה להביא לי מתנה או לא, אבל היא התעקשה) פאזל גם כן של 500 חלקים, מגניב כזה, והוא יהיה קל. תיכננתי להתחיל להרכיב היום ככה עד 3 בלילה אבל היינו במסעדה אז לא רציתי להתחיל ב1. וזהו. אגב לאן נעלמת אתמול בלילה?

WoLfN

New member
:'(

איך נפלו גיבורים... מה קרה לימים שבהם השרשורים הליליים היו בעלי 200 תגובות?1 איפה, איפה הם?!?! *צרוח בטירוף לעבר השמש המטומטמת*

אבל השרשורים הליליים נוצרו רק כי

היה משעמם בלילה. אם אנשים מעדיפים לישון-->לא משעמם להם-->לא צריך שרשורים ליליים. למרות שזה היה רעיון נחמד בכל-זאת.

אנשים אני מאושרת!../images/Emo9.gif:)

הרכבתי פאזל של 500 חלקים ב3 שעות, 26 דקות ו38 שניות(בערך. אני משערת שזה דקה פחות-דקה יותר)- לא כולל הפסקות. האמת היא שזה לא ממש פאזל קשה כי הוא נורא צבעוני ואין אף חלק שנראה כמו חלק אחר, אבל בכל זאת אני גאה בעצמי
סתם רציתי לספר לכם ולזיין לכם ת'שכל עוד קצת (אם מישהו קורא את הזיוני שכל שלי בכלל)

קורורו

New member
יש פה מישהו ../images/Emo3.gif...

נראה שלא... גם אני אצא
למה כתבתי את זה?... מי יודע?

251085050 אבל

אל תטרח, כי אני לא מחוברת עכשיו ואני גם לא אתחבר, כי אין לי כוח והתוכנה הזאת מאיטה לי את המחשב באופן מפחיד. מצטערת/:

שאני מדליק אותו חצי שעה

מופיע לי הסמל של הטעינה אבל זה ממש חצי שעה כשאני מעביר אותו מהאייסי של אחותי הוא ניתקע ואז איזה 3 דקות המחשב תקוע עד שהוא משתחרר שאני מכניס את הסיסמא הוא קופא ואז אחרי משו כמו 10 דקות הוא מפשיר ומתחיל לעבוד נורמלי(אבל לזה מצאתי פיתרון ככה שהוא לא מפריע לי)

למעלה