גם שלי....
M meytar זאת אני New member 14/7/04 #41 מה אנחנו בשודיה? חום זה לא מיוחד בכלל!.. אגב,בנוגע לתמונה, תמיד אפשר לצבוע בצייר
M meytar זאת אני New member 14/7/04 #45 כן ורוד,אדום, סגול וירוק... אבל ג'ינג'י זה כתום מלידה! זה טבעי
M meytar זאת אני New member 14/7/04 #64 לא,לא בדיוק.. אבל זה די דומה. נראה לי שעמותה זה תמיד למען משהו, תרומות וכו', ואגודה זה יכול להיות גם של דברים אחרים, אבל אני לא בטוחה בכלל
לא,לא בדיוק.. אבל זה די דומה. נראה לי שעמותה זה תמיד למען משהו, תרומות וכו', ואגודה זה יכול להיות גם של דברים אחרים, אבל אני לא בטוחה בכלל
W WoLfN New member 14/7/04 #48 שעה ראשונה עברה../images/Emo70.gif |ספוג| ולמרות שמימי היא לא העיקר בתמונה הזאת- היא שם.
M meytar זאת אני New member 14/7/04 #54 האמת שגם אני חשבתי על זה! לאף ג'ינג'י או בלונדיני בסדרה הזאת אין נמשים!
M meytar זאת אני New member 14/7/04 #60 לרוב הלונדינים יש נמשים! כמה שצבע השיער יותר בהיר(לא כולל ג'ינג'ים) והעור יותר בהיר יש יותר סיכוי שיהיו נמשים
לרוב הלונדינים יש נמשים! כמה שצבע השיער יותר בהיר(לא כולל ג'ינג'ים) והעור יותר בהיר יש יותר סיכוי שיהיו נמשים