השרשור היומי

Boran

New member
השרשור היומי

הצעה: מהיום כל יום מישהו אחר יכתוב את הפרק היומי החדש של משחק החיים. היה פה מישו/מישי שאמר שתהיה עונה שניה, שנירה תנסה לרצוח את שאול וכאלה... אני לא מאמין שזה יקרה, אבל אנחנו יכולים לקחת את הרעיון הזה ורעיונות אחרים ולהמשיך לכתוב את הסדרה מי מתנדב לכתוב את פרק 121?

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif כנס...

כבר כתבתי 3 סצינות מפרק 121. אתה יכול ללכת למאמרים של הפורום ולמצוא את זה שם.

REBELDE 16

New member
נ"ש האודישן של רותם! אנשים כנסו!

רותם- שלום אני רותם פריד נעים מאוד... ליה- אני מצטערת, האודשניים היום לתפקיד של רומאו. רותם- את לא מחפשת גם איזה יוליה? שאול- אני לא מאמין זה עוד פעם הבחורה הזאת. ליה- מי זאת? שאול- אני לא יודע, היא מגיעה לכל האודשנים, אני לא חושב שהיא שחקנית בכלל. רותם- אני הכנתי מונולוג גם קומי גם דרמתי..גם שיר מה שתרצו. שאול- גברתי הצעירה אני בקשתי ממך לא לבוא לכאן יותר..נכון? מה שלח אותך בכלל? יש לך סוכנת בכלל? רותם- לא, אני...הסוכנת של עצמי. שאול- טוב אני מבש ממך לעזוב את התאטרון מיד!!! רותם- אם רק תוכלו לראות מה שהכנתי...באמת זה יקח רק רגע. שאול- את מבזבזת לנו את הזמן. ליה- אני מצטערת, אין לי שום דבר שמתאים לך כרגע. רותם- אה... אני יכולה להשאיר לך אולי רק טלפון?..שאם במקרה בעתיד יהיה לך משהו בשבילי? שאול- שלום! רותם- בסדר אני הולכת, אל תדאג! אני רוצה להגיד לך שזה פשוט לא פייר היחס שלכם, לא פייר אז אין לי סוכנת, לא למדתי משחק, אבל אם הייתם נותנים לי צ'אנס הייתם רואים איזה שחקנית מדהימה אני. מה אני מבקשת הזדמנות, הזדמנות אחת קטנה.....אפשר? שאול- לא! אפשר קפה..מה אם קפה! סוף!!!

למעלה