השרשור היומי

OOOO0

New member
השרשור היומי

אני עדיין לא יודעת אם יש היום תוכנית או לא אבל ליתר ביטחון,האורחים היום הם: ירדנה ארזי ושלום אסייג

ליאור144

New member
תוכנית מעולה !!

המונולוג פתיחה היה מצוין אהבתי תפאנצים על פרס וקצב שעמדו שעה ברציפות חח .הבדיחה עם שיר השלום היתה אכזרית אבל אהבתי אותה :} בדיחת טרנטינו ויד פאקינג שם הייתה הפאנץ של הערב. הלהקה בעוד שיר יפה אני יתגעגע לשירים ולביצועים שלהם.[כל חברי הלהקה חזרו כנראה לרגל שבוע הסיום הכוונה לארתור ופרוסט] הפינה עם האיש המסכן עדיין הייתה עדיין יבשה ומה שהיה קצת מצחיק היה הכבשים ששחטו את המשפחה שלו וזה שהוא לא מתקבל לשום אונברסיטה אני מצדיע לשליין שהוא תרם חצי מהמשכורת למס הכנסה חח. עוף הבטחת לי אמא לשבת חח :} מיכאל מושונוב היה מצויין הרעיון של להביא תאמא שתתן הדגמה התוספות של האמא המאוכזבת נשמעות מענינות לקחו תפינה הזו עד הסוף.כנראה לקראת ירידת התוכנית התחילו להשקיע יותר בפינות הרשימה של פרס היתה גדולה אהבתי תשעון מעורר מואזין והבל בוי גידם חח :} יפה שלפרס היה זמן להכין תרשימה בבית חולים :} הראיון עם שלום אסייג היה מצחיק ביותר יפה שהוא בא ישר נכנס בקהל של התוכנית ועל הזוגיות של שליין חחח.אהבתי תירידה על קובי פרץ והשטרות חח הוא בא ונכנס בכל מה שזז גם יעקב כהן צחק על שלמה ארצי והשירים שלו.יש לו עם הבן שיחות מענינות ביותר ללא ספק.אהבתי תבדיחות על התרנגולת בכיפור. לא יפה לרדת ככה על חנה לסלאו :] הראיון עם ירדנה ארזי היה נחמד ומעניין אני בהלם שהיא התחננה שהוא יתחתן איתה זה בדרך כלל הפוך לא?יפה שהיא האמינה שלמספר 7 היא לא תגיע.להופיע על סוכת המציל לא נשמע לי רעיון טוב בכלל. השיר סיום היה יפה לדעתי. אני מקווה שזה בסדר מבחינתכן גלית וליאת שאני רוצה לנהל תשרשור של יום חמישי זה יהיה שרשור מיוחד ואני מכין לאותו יום משהו קטן נקוה שיהיה לי זמן לזה בכל מקרה הזזתי את ימי ניהול השרשורים כי היה לי חשוב אותו יום לקחת תשרשור הזה מתחילתו ועד סופו.

התבלבלת עם מיכאל הנגבי, אך זה הגיוני

לנוכח האיזכורים הבלתי פוסקים אודות הזכייה בפסטיבל וונציה (מזל טוב, ד"א). הייתה תוכנית טובה-הרשימה של פרס הייתה ממש מוצלחת-בל-בוי גידם וגבינות קשות שליל אמש היו רכות החלט מעידים על חופשה גרועה
. אהבתי גם את הפינה עם מיכאל שמשכירה קרובי משפחה לחגים למטרת מריבות. זה באמת רעיון מקורי. -"לך תספר בדיחות לדוד יהושע" -"אבל הוא חירש" -"מזלו"
האם הפכה ממואכזבת להיסטרית, ולכן צריך להחליף אותה
. מצא חן בעיני האיזכור "העדין" של ליאור למיכאל-"למה יש לך מזוודה? יש לך קטלוג בפנים"
לא נורא, קורה ששוכחים שורה...מזל שליאור זוכרת את של כולם
. הראיונות היו משעשעים ומעניינים-הסיפורים של שלום אסייג על התאילנדיות (/תאילנדים) ועל הדולרים שהדביקו לקובי פרץ בהופעה היו ממש מצחיקים. הירידה על חנה הייתה לא במקום בכלל (אני גם חושבת שצריך לפרגן למי שמגיע כדי להעלות את הרייטינג של התוכנית-לא סתם מביאים אותה כ"שחקנית חיזוק"...). ירדנה ארזי התגלתה כנוירוטית, ועם זאת חיננית להפליא- חמש שנים רצופות להציע נישואים זו דבקות במטרה, אך כשהחתן לעתיד נרדם בכל הצעה, להמשיך בכך זה אולי "רמז" למשהו... מעניין מה אירע החתונה... האם ארגנו לבעל כרית או שמה את הכיסא של ברית המילה, כדי שיהיה לו היכן לנמנם... הטינה שלה למספר 7 הזויה-אז הוא "שפיצי", אז מה?! זו סיבה מוצדקת?! סתם להפלות מספר תמים...כשיש 70,000,000 ש"ח בלוטו אף אחד לא שונא את המספר 7... (ועוד ליאור מתוודה ואומר לה שגם הוא חשב ככה, אך מה-7 שלו הוא לא יכול להיפטר
)הופעה בסוכת מציל זה דווקא די נחמד, כמו הפעלה של צוות בידור בבריכה באילת
. מאחלת לה בהצלחה עם האלבום החדש ויום נישואים שמח
. בסה"כ כמו שאמרתי תוכנית טובה, אלא ששמתי לב לבדיחות תעופה שלא התאימו לאירועי היום-אלו באמת היו דברים קטנים-ברשימה של פרס ובשיחה עם שלום אסייג על קיסרייה...אולי אני סתם מייחסת לזה חשיבות...

OOOO0

New member
איזה בדיחות תעופה,לא שמתי לב?

בכל מקרה אני בטוחה שהם לא חשבו על זה ושזה נאמר בתום לב. באמת יום קשה ובאמת,כמו שליאור אמר לא נעים לעשות תוכנית ביום כזה.אני מרגישה רע עם זה שהייתי נורא עצובה על זה שהתוכנית יורדת,קצת חוסר פרופורציה מצידי.ברגע שהוסר צו הפרסום ופורסמה הטרגדיה של משפחת רמון פתאום הבנתי שיש דברים חשובים יותר.(זה קורה לי לפעמים,ההארות האלה באמצע החיים,זה גורם לך להעריך את החיים ומה שבאמת חשוב) יהי זכרו של אסף רמון ברוך.
ובמעבר חד, הייתה תוכנית מצויינת.קצת התאכזבתי ששליין לא דיבר בכלל על זה שהתוכנית יורדת,רק השיר של הלהקה רמז לזה,ואולי הם אפילו לא התכוונו לזה וזה יצא במקרה.אהבתי את הפינה עם מיכאל.להשכיר קרובי משפחה בהחלט נשמע רעיון מגניב.כל הכבוד להם שהם דואגים לאנשים שאין להם עם מי לריב בחגים!
זה היה קורע!וגם אני אהבתי איך ששליין הזכיר למיכאל את הקטלוג.אח,אני אוהבת את הקטעים הספונטניים האלה...."למה יש לך מזוודה?יש לך קטלוג בפנים או שאתה מסתיר זקפה?"....
הפינה של אן הייתה חמודה מאוד.דווקא היום היא נורא הצחיקה אותי. הרשימה של פרס היייתה מעולה! הראיונות היו מצחיקים ביותר.באמת לא לעניין הירידה של שלום אסייג על חנה לסלאו....אהבתי את מערכת היחסים שלו עם הבן שלו....
הראיון עם ירדנה ארזי גם היה משעשע מאוד.היא הרגה אותי עם היחס שלה לספרה 7 ועם זה שהיא התחננה לבעלה 5 שנים עד שיסכים להתחתן איתה והוא כל הזמן נרדם....
אהבתי מאוד את השיר שלה בסוף.שיהיה לה בהצלחה עם האלבום! סבבה ליאור,ברור שאתה יכול לנהל את השרשור של יום חמישי.טכנית לא חילקנו אותו לאף אחד כך שהוא שייך לך,ואני בטוחה שתארגן לנו משהו יפה לקראת ירידת התוכנית כמו שרק אתה יודע לעשות.
ליאת אל תשכחי,יום שני עובר אלייך מחר.

למעלה