השרשור היומי
05.08.2005

yaeli87

New member
'שואלת את אמא כמה היא מרשה לך

לקנות'? על זה עוד לא שמעתי...חחח כל דבר שא-נ-י קונה אני צריכה את אמא...
היא עוזרת לי לבחור
כפרה עליה...

miracle16

New member
חחחחחח חשבתי שאני היחידה שעדין

קונה עם אמא ולא עם חברות.. אמא היא היחידה שתגיד לך מה היא באמת חושבת על הבגד/איך הוא יושב עליך כשאני קונה עם חברות אני תמיד מתחרטת אח"כ

yaeli87

New member
כי אמא

היא תמיד תגיד לך את האמת... היא לא כמו מוכרת או סתם חברה שנמאס לה מהקניות שלך ורוצה הביתה.. חחחח היא באמת תגיד לך מה יושב עליך יפה ומה פחות
במקרה שלי יש לי גם אמא, גם אחות גדולה וגם חברה אמיתית חחחח
בקיצור- שיר,את לא לבד

shira245

New member
אני שונאת לקנות עם אמא שלי

היא פשוט מרגיזה אותי ואין לי כוח להמשיך לקנות. אם כבר אז עם אחותי או עם גיסתי. יש לנו טעמים זהים והן יודעות בדיוק מה אני אוהבת וכזה.:)

אני קונה הכל עם אמא

בעיקר בגלל שלה יש רשיון וכסף אז גם ככה אני צריכה אותם אם אני ארצה ואם לא. רק תחתונים וחזיות אני קונה לבד.

JMSixfeetsmall

New member
גם אני לא סומכת על אמא עם תחתונים..

בסוף אני אקבל תחתונים גרוזינים

אמא שלי דוגלת

בחבילות האלה של 5 תחתונים בלי הדפסים... בגיל 10 זה בסדר אבל בגיל 18 צריך קצת גיוון.

miracle16

New member
חחחח תודה לכולם!!!!

ואצלי 2 ההורים יקנו לי כל מה שאני רוצה (אפילו ידרבנו אותי לקנות דברים כשאני לא רוצה) אבל עם אבא זה לא מרגיש לי מתאים לקנות! לא יודעת למה זה מוזר אמא בכלל היפראקטיבית לגמרי רק רוצה לעוף כמה שיותר מהר מהחנות.. בסוף הלכתי עם אבא וממש לא היה נורא! הוא עוד רצה שאני אקנה ג'ינס בסוף לא קניתי.. אבא הוא ה"בקרת איכות" של הבגדים

kinbar

New member
התחיל לי החופש

אבל באמת. כל הדברים שהייתי חייבת לעשות נגמרו... קמתי בבוקר וחשבתי לעצמי מה לעשות - והגעתי למסקנה שאני יכולה לעשות מה שבא לי... איזו הרגשה משחררת...

../images/Emo150.gif

אני מתה מעייפות
מה זה הרעש הזה שיש פה על הבוקר
כאילו לא הלכתי לישון לפני כמה שעות
. אין תוכניות :| ללכת לחברה בצהריים וזהו :| אני רוצה את החברות שעברו
. חםםםםםם לי.
אני רוצה חוברות קיץ:|.

mta16

New member
היום??

אני בטח איפגש עם חברה שלי שחזרה מטיול לארה"ב ובעוד כמה ימיים היא מתחילה קורס קד"צ ...זה כל כך מבאס שכל אחד מהחברים שלי לאט לאט מתגייס...

purple rain2

New member
שלום וברכה../images/Emo24.gif

נמנמ... חזרת מאיפה
התגייסת כבר מבלי ששמתי לב?

ורד 86

New member
חחח....

כן, כמו שאפרת כבר ענתה לך... התגייסתי כבר בלי ששמת לב!!!!

למעלה