השרשור היומי
12.8

111שיר

New member
השרשור היומי../images/Emo176.gif12.8

יאא כמה זמן לא פתחתי! עבודה וזה...לישון לפני 12:) (לא שבאמת הצלחתי אבל חפיףף) אז היום יום הולדת לחברה טובה מאוד שליייייי. נעשה יום כיף היום, ובערב לקולומבוס כנראה, מישהו מכיר? זה בהרצליה פיתוח. יאללה עפתי להתקשר אליה לשיר מומולדת יום טוב לכולם! סוף סוף חופש מעבודה

kinbar

New member
אני מכירה קולומבוס

מסעדה טובה...וקצת יקרה... היינו שם עם המשפחה ביומולדת שלי לפני שנתיים או משהו כזה והביאו יל בלון הליום
אז זה מקום טוב!

פגית

New member
אכלתי סושי היום../images/Emo99.gif

היה טעים,ראיתי את קרטר
ואת נואל
,נראה שהדג שלי מרגיש טוב,עוד אין לו שם וזה משגע אותי..אני הולכת מחר לראות תמתח(מטח לא?) מטאורים במצפה רמון יהיה מגניב..וזהו.. החמיאו לי היום על התספורת וזה היה נחמד..

yavin

New member
ממ לישון כמה שאפשררר

יצאתי לחמשוש, הולך לצצל כל דקה לשינה ולחברים וכאלה,

yaeli87

New member
הממממ....

אחותי ובעלה באים לסופ"ש אחותי השניה כנראה גם באה... בערב מסיבת פרידה לידיד שעוזב לארה"ב וזהו... יום נפלא..

hell cen be fun

New member
היום.....היום.....

קמתי ב8 בבוקר
אני צריכה להספיק ללכת לישיבה עם חברות שלי ב9, ולהספיק לחזור בזמן בשביל הטרמפ לפ"ת איפה שאני אבלה את השבת
אני מתה לישון

../images/Emo66.gif ביי לכולם!

עוד 3 שעות אני נוסעת לבית שאן לסמינרים של 9 ימים, חוזרת ל10 ימים ואז עוברת לבית שאן.

QAF Fan Block

New member
שלום שלום

הטירונות נגמרה... הנה שיר שכתבנו בזמן הטירונות.. שיר חביב במוזיקה של בוא מאת עברי לידר... בוא נפזר את החול מהחוגר לא נעמוד בהקשב למפקד עד מתי נמשיך לברוח ממפקדים בלי מח מותר לך לשתוק לפעמים כי מקריאים עכשיו את הזמנים בבונקר כבר, משעמם לי פחד נזכרים איך טוחנים לנו ת'תחת....!!!! במקלחות קרות נתקלח שוב עם ניחוח של מי ביוב יום אחד אולי נסיים טירונות ונצא לאזרחות (הבונקר זה אחד מעמדות השמירה...) סוף שבוע מדהים שיהיה לכולם!

shira245

New member
חם

בהגזמה אבל. קמתי מוקדם לעזור לאמא לסדר את הבית וכזה,בערב נלך לשחרר איברים ויותר מאוחר אולי נצא עם חברים(תלוי לאן). והמשכורת לא נכנסה
,חצופים. ואין לי לאן להתקשר בשביל לברר למה. שיהיה לכולם יום מצויין

10GaZ

New member
שיאללה... איזה מחשב... ../images/Emo12.gif

זהו זה.. אחרי חודש שאני נווד וכמו בדואי עובר ממחשב למחשב, המחשב האישי שלי תוקן (ראיתם פה מישהו שהתעצל לעשות פירמוט במשך חודש??). איזה מחשב מדהים.. טס במהירות מטורפת, מסך 19 עם רזולוציה מדהימה (1280X1024.. פתאום כרמית באמת קטנה..
), מקלדת ועכבר אלחוטיים (שהחברה קנתה
), ואולי סופסוף מצלמת רשת קבועה..

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אני כרגע עסוקה בניסיון לאתר את "חניון הבונקרים" שאלוהים יודע איפה זה
. העיקר אני אמורה לדעת איפה זה... חחח

mta16

New member
יום התבטלות ../images/Emo9.gif

מסיבת גיוס בערב...אוף למה כולם מתגייסים כל כך מהר??? למה???

צ

קולומבוס מסעדה מעולה...וגם יפה מבפנים...תהני
חזרתי הבייתה...אחרי 21 יום בבסיס... ב21/8 אני יוצאת להתנתקות.. וזהו...זה הכל

איה ../images/Emo7.gif

ידעתי שלא ארדם
עלאק 'יש לך 6 שעות'
יעלצ'י תעיד שלא נרדמתי
ב5:45 סופית קמתי מהמיטה ונכנסתי למקלחת עם מים קרים
ונסענו לעבודה
והגענו חצי שעה לפני
ואני מתה מכאבי בטן אבל חייבת לעבוד. ותוקעים אותי בחוץ. וערבים לא מסופקים אף פעם. תנו לי לרדת ת'מדרגות בלי לבקש חלבמיםסכיןמזלגכףאמוק
ממש השתגעתי מזה. תוך שניות נהייתי אדומה ושרופה בפנים כשכולי מזיעה
. אחרי זה כבר נרגע אבל זה בהחלט היה סיוט. לקח לנו מלא זמן לפנות 3 שולחנות
נו מה, הם לא באמת חשבו שישימו אותנו במקום מבודד בלי שיראו ובאמת נעבוד
. אחרי 9 שעות על הרגליים וכוס מים חזרתי
התוכניות להערב התבטלו
. וואי הבטן.

lihi r

New member
היום...

את הבוקר העברתי בעיר בניסיון לעזור לחברה לחפש מתנה לאבא שלה אמז שחזרתי הביתה האחיין שלי אצלנו ורק עכשיו חזרתי איתו מהגינה- פשוש

למעלה