השרשור היומי 8/8/05

george12

New member
תלוי

אם אתה הולך לבסיס סגור אז בהחלט יש על מה לשמוח :) זה נראה לי עדיף על בסיס פתוח, לחזור כל יום הביתה, כמו בי"ס, הזמן לא זז.

light angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני חושבת ככה. כולם מעדיפים לחזור הביתה כל יום ולהנות מהחיים, אבל אני חושבת שהחוויה הכי טובה שתהיה מהצבא זה דווקא להיות בבית כמה שפחות. אווירה אחרת, להתחבר יותר עם אנשים חדשים, לעשות דברים שאתה לא עושה בדרך כלל. להיות בבית תמיד תספיק להיות אחר כך, אבל בינתיים עדיף לקחת מהצבא כמה שרק אפשר. זה שונה לגמרי, להיות בבסיס סגור או פתוח. גם אני (טפו טפו טפו שישלחו לי כבר את המכתב מניאקים) הולכת להיות בבסיס סגור, ואני ממש מחכה לזה כבר.

george12

New member
גם בקטע כספי

שווה יותר לג'ובניקים להיות בבסיס סגור, ככה ההוצאות פחותות. חייל שיוצא כל יום הביתה, גם יש לו יותר הוצאות, והם חיים בדר"כ על אזור ה-350 ש"ח, שזה ממש לא הרבה. בכלל, כל החוויה הצה"לית זה בסיס סגור! ובע"ה שתינו נהיה בסגור :)

תיפלצת

New member
יש מלאאאאא דברים...

חזרתי אתמול מהסיבוב האכלה ה"אחד לפני האחרון, בשעה 3 בבוקר.. כמו תמיד חיפשתי חניה שעה..כי חזרתי כבר ב2..<-בסוף מצאתי בקיביניטיזי.. אמ..פתחתי קופסת שימורים ופתחתי חצי יד בדרך..זה לא כאב..אבל זה מציק נורא,אי אפשר לעשות כלום...:( עוד שלושה ימים גם אני אהיה שם,בצבא. היום התכוונתי לתקן את הפלאפון אבל,לא קמתי,אמ..אני צריך להתארגן וב1 אני יוצא לעפולה עד הלילה בטוב..יהיה נחמד דווקא. אמ..מחר סידורים לצבא,ואולי גם ללכת לעיריה לבטל דו"ח שנתנו לי כי חניתי מתחת לעץ כחול לבן.. וזהו..הזמן עובר...זה טוב.. אני מת להיות כבר אחרי היום הראשון של הצבא,להרגיש חייל:)

light angel

New member
בוקר טוב!!

ישנתי אחלה
אבל חלמתי על המורה לפיזיקה
אוי, אוי, זה היה רע. פרשתי מפיזיקה בפסח של י"ב, ומאז נתקלתי במורה רק פעם אחת, היתה לי הרגשה שהוא לא חושב עלי טובות מאז. ואז נתקלתי בו בחלום...
ביקרתי חברים שלי מהכיתה בבית ספר, כשלא הייתי אמורה להיות שם, והיה לי תיק ממש כבד,וכשראיתי את המורה מתקרב ניסיתי להתחבא- אבל התיק היה כבד אז נפלתי אחורה
והמורה מסתכל עלי כזה ומהנהן לעברי, ואני עוצמת עיניים ומדמיינת שזה לא קורה
זה היה חלום מטריד. אבל חוץ מזה, החיים יפים... יום של בטלה לפני
אני מתכננת לקרא את "עפיפונים" של רומן גארי ולתפור. שלווה ושקט. אחחחחח...

בוהוריים טובים ../images/Emo9.gif

אני הולכת לראות את צ'רלי בממלכת השוקולדה...... אממממממממממ............. שו-קו-לדדדדדדדדדדדדדד......
דאבל אממממממממממממ............ ג'ונייייייי דפפפפפפפפפפפפ.........
+לד=שוקולד!!!!! יום מתוק וטעים כמו........שוקולד.

גם אני ראיתי ת'סרט- סרט מעולה!!!

וממש עושה חשק לשוקולד, אם את הולכת להצגה אחרונה תתדאגי לאספקת שוקולד לפני כי בקושי ישאר משהו. ראיתי לפני יומיים ב21:30 והשוקולד הכי גדול שהיה זה פסק זמן...

SuGaRBabe1

New member
ראיתי את זה לפני שבוע...

חברות שלי היו צריכות לגרור אותי לשם מרוב שלא רציתי לראות... אבל זה אחד הסרטים הטובים!! ובאמת תדאגי לאספקת שוקולד, הוא ממש עושה חשק :) [אנחנו הלכנו אחרי הסרט לעולם הממתקים, חברה שלי עובדת שם אז היא נתנה לנו מלא שוקולדים בחינם]

the last anigma

New member
גם חברה שלי במצב הזה...

היא קיבלה מנילה באפריל, מאז שינו לה את התאריך מדצמבר לאוקטובר וזהו. שום זימון.

למעלה