השרשור היומי 28.9

carmit4

New member
השרשור היומי 28.9 ../images/Emo41.gif

כלום וכלום ועוד קצת כלום.

yaeli87

New member
הממ...

בטח אלך לישון ב4 [שוב] ואקום ב2 וחצי [שוב] ואז אבא יציק לי[שוב] שאני אלך לעבוד..ואז אני אגיד לו [שוב] אחרי ראש השנה..ואז אני אכנס לאינטרנט ו[שוב]אכנס לפורום של סינרגיה בהיידפארק ואז [שוב] לבת"צ... ויהיה לי משעמם כל היום [שוב] קיצר החיים בזבל

yavin

New member
בעבעבע

כולי מלא באלכוהול אין לי כח להתקלח חחח נלך לישון בטח נירדם עוד שעה-שעה וחצי. נקום בסיבות 5-5.5 ונלך לבסיס לעשות טופס טיולים ונחזור ונסדר את החדר [התחלתי לנקות קצת] ואז נ יראה ידידה וזהו=] יהיה טוב =] לילה מתוק

omer87

New member
קמתי עם מצב רוח מעולה../images/Emo9.gif

יום נפלא וצבאי לכולם
(מקווה שמצב הרוח לא ישתנה)

Liza1987

New member
חח יום נפלא וצבאי לכולם?!...

בכל מקרה, שמחה שאתה מרגיש טוב.. לי יש יום די עמוס היום... שיהיה לכולם אחלה יום.

omer87

New member
כבר לא../images/Emo10.gif

אני לא מרגיש טוב ויש כמה גורמים שמעיקים על כך עוד יותר בנוסף....

SomebodyElse

New member
יום טוב לכולם../images/Emo140.gif

היום - תור לרופא [אני מתחילה להרגיש כמו הזקנים שרצים כל הזמן מרופא לרופא. ולא ציפיתי שהתקופה הזאת תגיע עכשיו, נתתי לזה עוד איזה 60 שנה. רק שייגמר כבר]. ואז עבודה, לפחות יום קצר. אבל לא בא לי בכלל להגיע לשם היום
. ואני עדיין חייבת לדבר עם אותם שני אנשים מאתמול, ואיכשהו לא נראה לי שזה יקרה גם היום.

בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

אתמול היה לנו יום כיף של הסניף. היה פשוט מעולה !! חזרתי הביתה בסביבות 12 וחצי
עוד מעט אני יוצאת לעבודה, ובערב אירובי. שיהיה לכם יום נהדר
.

Dawson girl

New member
אני לא אוהבת אותך יותר ../images/Emo10.gif

למה אני צריכה לשמוע מיעלס שהיית בכרמיאל, בסניף שהוא עשר דקות הליכה ממני, ולא טרחת להתקשר?

../images/Emo7.gif

לא התקשרתי כי לא הייתי בסניף... היינו ב"בריכה הסודית" (חחח איזה שם מפוצץ
). אם הייתי יכולה לפגוש אותך ברור שהייתי מתקשרת. חוצמזה אנחנו ניפגש מחר
.

עושים כיף ../images/Emo9.gif

בבוקר היינו בקיאקים בירדן, אחר כך ארוחת צהריים בכינרת. משם נסענו ל"בריכה הסודית" (ליד כרמיאל) ושם אכלנו ארוחת ערב. התנחלנו שם עד איזה 11 ואז התקפלנו הביתה. היה ממש ממש כיף

miracle16

New member
שירד כבר גשם! כל הגב שלי תפוס!!!!!

נמאס לי.. כבר 3 ימים זה ככה וזה רק מחמיר אתמול הלכתי לישון ב5 בבוקר והיום קמתי ב5 בבוקר.. שמרתי על אחיינית שלי המדהימה ואז חזרתי ברכבת והיו לי רק 50 שקלים והייתי מורעבת אז החלטתי להשתמש בבנקט החדש ולהוציא כסף.. המספר היה שמור לי בפלאפון הישן (ששש אל תגלו לאף אחד) אבל מאחר והחלפתי שבוע שעבר פלאפון נחמק לי המספר! אז אמרתי לאבא שיחפש את המעטפה ויגיד לי את המספר ואיזה טיפשות יוווווו הוא מצא את המעטפה ולא מצא את הקוד! הוא 10 פעמים הקריא לי את המספר חשבון במקום את הקוד! הוא אמר שאין כזה דבר ואין פה קוד.. כמובן שכשחזרתי הביתה מצאתי את הקוד והוא רק היה צריך לפתוח את המעטפה... לשכ"ג הטיפשים האלה יצאו לחופשה או משהו ואני לא יכולה שהם יאשרו את הפקס שלי בערב יש לי שיעור כפול ואין לי כוח אני הרוגה בקיצור.. באסה

למעלה