השרשור היומי- 23.8.05

Dawson girl

New member
מזלטוב ../images/Emo9.gif

אין לי מושג למה לא כרטיס אשראי.. היא פשוט שאלה אותי "את מעוניינת בכרטיס בנקט?" ואמרתי שכן
כאילו שאפשר למשוך כסף אחרת.. אממ אולי כרטיס אשראי זה מוגבל מסכום מסוים שיש לך בבנק או הכנסה? וכן פתחתי חשבון צעיר (כי אין לי צו גיוס).

shira245

New member
בשביל כרטיס אשראי את צריכה

לפתוח חשבון חייל או אם יש לך חשבון צעיר אז להראות שאת מקבלת משכורת:| בנק הפועלים זונות בכל מקרה

JMSixfeetsmall

New member
כרטיס אשראי נותנים אם יש הכנסה..

אם תפתחי חשבון חייל ולא חשבון צעיר אז תקבלי כרטיס אשראי..

כרטיס אשראי מותנה בכמה דברים

א) את צריכה חשבון שמוגדר כחשבון צעיר/ חייל ב) הכנסה קבועה ולא משנה איזו. ג) במקום הכנסה אם יש לך כסף בפק"מ (פקדון קצר מועד)- הפקדון משמש את הבנק כערובה לכך שלא תמשכי ותשתמשי בכסף שאין לך!!!
אני לא יודע למה יש בעייה אם "הפועלים" כי לי היה פעם כרטיס אשראי שלהם. מקווה שזה עזר לך. עומרי

ShiRan T

New member
..

אממ אפשר לפתוח חשבון צעיר ולקבל כרטיס אשראי. ולא חייבים בנקט כדי להוציא כסף, בדר"כ היום זה עם הכרטיס אשראי, למרות שזה נראה לי עוד אפשרי לעשות 2, תלוי בבקשתך. לגבי זה שנותנים כרטיס אשראי רק אם יש הכנסה, אני בספק. אני לא עובדת בכלום D: אלא אם לעשות כלום זו עבודה D: יש מצב שזה תלוי בבנקים :|

ShiRan T

New member
אממ..

מעולם? דווקא כן, וזה היה מזמן (את כולם זה מפתיע :| ), לפני החשבון בנק.. מה שמזכיר לי משו.. בכל אופן, "פועלים". גם בכל הפרסומות שלהם, נראה לי, על התיכופוניסט וכאלה היה שאפשר להוציא כרטיס אשארי בחשבון צעיר. נראה לי שזה תלוי במסגרת וכל העניינים האלה, או שאפשר לעשות שאת יכולה להשתמש בו רק כשיש לך כסף. אם את רוצה, אני אקרצץ לאחותי ואברר בבטחה יותר O:

miracle16

New member
אני באוצר החייל

וגם שם כתוב שמגיל 14 מגיע כרטיס אשראי צעיר.. בגלל זה לא הבנתי והפקידה לא הסכימה להסביר לי למה לא מגיע לי! להשתמש בו רק כשיש לי כסף זה סבבה אם הם יתנו לי אותו

miracle16

New member
המם..הכסף החודשי של אבא=הכנסה?

חחח כנראה שלא אז בגלל זה.. והיה לפקידה מאוד מאוד קשה להגיד לי שזה בגלל זה וניסיתי להוציא ממנה את זה שעתיים! יש לי חשבון צעיר.. לא מוכנים לעשות לי חייל

111שיר

New member
הפאק בכרטיס אשראי חייל למשל

אפשר לשלם בו עד 500 לחודש. הזונות לא יידעו אותי על זה :mad:

miracle16

New member
לחודש?!?!

מזתומרת? סך הכל אפשר להוציא 500 שקל מהחשבון? אפילו אם יש בו יותר?

miracle16

New member
אה כן זה ידוע

לי אין בכלל אפשרות למינוס.. עוד יותר באסה

יום חביב

בבוקר הייתי בסושף (שלמות
). אתמול בלילה הכנתי עוגה ממש חמודית (אולי אחר כך אני אעלה תמונה), והיום בערב יש לי עוד עוגה להכין ליום שבת....

../images/Emo135.gif

חח, כל היום שורצת בבית. לא משו מיוחד. צריך רק לסדר את החדר, ואז אני אצא עם גילי
ורן לעיר
.

למעלה