השרשור היומי 18/9/2005

איך לא???.

שמעתי אותו באמצע לילה וגם ידר אתמול סביבות חצות ככה....גם היה בבוקר נראה לי (או שסתם חלמתי).

גאדדדדדדדדדדדדדדד

אחד הימים הטובים ביותר. ידעתי שלגשם יש השפעה עליי אבל לא עד כדי כך
יואו אושר
חזרתי עכשיו מהעבודה [שהיתה הכי מושלמת שיכולה להיות
ולא אפרט למה
] ואני עכשיו נוסעת עם חברה לנצל את היום חינם באוטובוסים
.

Dawson girl

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!1111111111

מהאירוח של ראש תא מתנדבים: "אושרת לגיוס ב-29.12. בקרוב תישלח אלייך מנילה למתנדבים" אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סופסוף כ''כ חיכיתי לזה אללי אני כ''כ מאושרת עכשיו אישרו לי!!!!!11111111111111111111

miracle16

New member
יאיי מזל טוב לך!!!!

ניצחת את הבירוקרטיה! לא יאמן אפילו את מתגייסת לפני!

miracle16

New member
אוף אוף אוף!!!!

ההורים שלי קנו לי פלאפון חדש.. נוקיה 3220 ומסתבר שאמא שלי לקחה את ההטבה של המתגייסים עלי! זאת אומרת שעכשיו יש לה פלאפון שעולה איזה 70 שקל לחודש פלאפון עם הכל.. מצלמה MP3 רדיו והכל ב15 שקל לחודש ולי יש פלאפון רק עם מצלמה ב25 שקל לחודש! זה פשוט לא פייר! איך היא מעזה לקחת משהו במקומי?! רררררררררר

ShukyD

New member
חוץ מזה

תשלמי בעצמך את ה70 שקל לחודש ואז תהיה לך גם זכות להתלונן

miracle16

New member
היא לא משלמת את ה70 שקל!!!!

יש לה את ההטבה של המתגייסים בגלל זה היא משלמת 15 שקל לחודש על פלאפון שכשאני רציתי לקחת אחד כזה עולה 70 שקל לחודש (כי היא לקחה את ההטבה שלי) ככה אני קניתי פלאפון ב25 שקל לחודש שהוא כמעט ולא שווה משהו בקיצור היא משלמת יותר זול ממני על פלאפון הרבה יותר טוב משלי והוא בעצם אמור להיות שלי

ShukyD

New member
והיא גם אמא שלך

אז מה תתווכחי איתה? מילא אם פלאפון היה הדבר שהופך את חיינו למאושרים הייתי מבין אותך לי אין אפילו מצלמה בפלאפון אין לי כלום אני לא יכול להוריד צלצולים וכל השיחות חסומות לי את לא רואה אותי בוכה על זה.. תתעסקי בדברים החשובים באמת פלאפון נועד להתקשר ולקבל שיחות, זה שעשו ממנו מחשב לא אומר כלום.. ותתעודדי בזה שפלאפון לא נשאר איתך כל החיים והוא ימשיך להתחלף עוד ועוד

miracle16

New member
טוב הגזמת זה לא עד כדי כך רציני

אבל מקודם היה לי פלאפון בן איזה 4-5 שנים ותאמין לי שאם היית במצב שלי היית מתעצבן במיוחד אם הדבר היחיד שמעניין את אמא שלך בפלאפון זה החיוג מקוצר.. אז אל תנסה לחנך אותי בבקשה

ShukyD

New member
אני מנסה כי אמא שלך לא הצליחה

לי יש פלאפון גם כן איזה 5 שנים ושוב פלאפון זה לא הכל בחיים ותפסיקי להתרגש מכל דבר קטן

111שיר

New member
יאייי אוטובוס חינם מת"א לכפ"ס

אבל חחחחח חחחחח חחחחחח משבוע הבא יש לי אוטובוסים חינם לשנתיים הקרובות
עשיתי היום קצת שופינג בת"א ויצאתי בקניות לא מי יודע מה, בכוונה, כי החל משבוע הבא לא יהיו לי הרבה חיים מעבר לצבא. אז קניתי דברים רק ליציאות וכאלה. 4 חולצות יפות, חצאית אחת ארוכה ומכנס אחד ארוך צמר
סתם כי הוא היה יפה עליי, אבל אני די מתחרטת, כי כמה שיהיה לי קר בחורף, הוא עדיין לא ממש נוח. אולי משהו מתחת. אוההוו אנשים, הציעו לי עבודה בנדל"ן באיזה משרד חחחחחחח, בטח סתם שטויות. איזה אחד בא אליי במאפיה שקניתי בורקסים, דיבר בטלפון ופנה אליי ושאל אותי אם אני רוצה עבודה. אמרתי לו שאני לפני גיוס אז הוא אמר: אז מה, זה בסדר. אז שאלתי אותו:" לשבוע?" אז הוא אמר: מה, רק שבוע?, אז אמרתי כן, ושאלתי איזו עבודה זו, אז הוא אמר במשרד נדל"ן. ואז ישר אמר: בואי נלך לאיזה כוס קפה נדבר. אמרתי לו שאני עם חברה מטיילת וביי ביי ביי. הבן אדם בן 40 אולי. מעניין מהן כוונותיו הנסתרות חחחחחחח אהההה ויש לי קטע מצחיק. בזמן שמדדתי בגדים בחנות אחת, בדיוק חברה שלי התקשרה מהצבא, אז דיברתי איתה בתא ותוך כדי החלפתי בגדים. בזמן שאני מחליפה, איזו אישה אחת פתחה לי בפרעות את הוילון של התא לגמרי ואז סגרה אותו, אז אמרתי לה:" סליחה???!" (וזה אחרי שהיא פתחה קצת את הוילון שניה לפני כן)אז היא עושה לי:" מה, את ככה עומדת ומדברת שם, את לא יכולה ככה לדבר" אז אמרתי לה שאני מדברת ותוך כדי מודדת (באותו הרגע הייתי רק עם חזיה בתא). אז היא אומרת לי:" לא, את רק מדברת" אז כל פעם ניסיתי לסגור את הוילון כי כולם הסתכלו עליי עם חזיה פאקינג!, אז אמרתי לה: "טוב, סיגרי בבקשה את הוילון", אז היא באה לסגור ואז פתאום פתחה אותו לגמרי, ממש העיפה אותו לגמרי ואמרה לי:" את לא תצעקי עליי! את שמעת????? את לא תצעקי עליי!" בואנה, סתומה לגמרי, אז אמרתי לה:" טוב תסגרי את הוילון אני ערומה!!!!!!!" איזו קרציהההה מפגרתת, מיי צעק עליה, ומי היא שככה תפתח את הוילון שכולם יסתכלו עליי עם חזיה. ואז היא סגרה אותו וצעקתי לחברה שלי בטלפון :"חוצפנית!" איי איי איי, אני חייבת להודות שזה היה קורעעעעע חחחחחח :D

carmit4

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי... איזה חצופה!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יום נפלא ../images/Emo9.gif

כל הבוקר ירד גשם (
). לא היה לי אוטו היום לעבודה, אז הייתי צריכה לנסוע בטרמפים.... הגעתי שעה לפני הזמן
. (לימו- יכול להיות שראיתי אותך היום בסביבות 11 וחצי באלונים? לא הייתי בטוחה שזאת את). בעבודה היה מוי כיף (עבדתי איתו
) אחרי העבודה הגעתי ישר לאירובי (
) ועכשיו הנני כאן...

למעלה