השרשור היומי 17.6

C u b e

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ההודעה מופנת לשרון וירדן: קפצו לי

m i r u s h i

New member
נהגים,נהגות ואלה שבתהליך להפוךלכאלה

השיעור הראשון מחר. בעקרון,אני לא יודעת כלום מהתיאוריה [קראתי את החוברת,לא שיננתי] את התמרורים אני כרגע לומדת.. ממ.. יש צורך לדעת משהו לשיעור עצמו?
או שזה בסדר? או שאני יותר מידי לחוצה? הצילו[?] |:

s h u g i t

New member
את יותר מדי לחוצה. ../images/Emo15.gif

אין לך מה לדעת. אני התחלתי ללמוד לתיאוריה אחרי כמה שיעורי נהיגה, אבל אני מכירה המון שדחו את זה ממש עד לרגע האחרון [ואל תעשי את זה אגב, כי ככה נדחה להם התאריך לטסט]. אין לך מה להתכונן לשיעור נהיגה, חוץ מלנשום עמוק. המורה מודע לזה שאת לא יודעת לנהוג וסביר להניח שלא בקיאה בתמרורים, ובשביל זה קוראים לו -מורה- נהיגה. הוא שם בשביל לעזור לך. ושוב, הכי חשוב- תרגעי
בשיעור הראשון שלי, אני זוכרת שהוא אסף אותי מהבי"ס ואמר לי "שבי ליד ההגה ובוא ניסע" -"אבל אני לא יודעת לנהוג"
-"מה את אומרת......??????" |בציניות| קיצר התחלתי לנהוג, ואז הוא אמר לי לפנות ימינה. אז פניתי שמאלה
ב-ה-צ-ל-ח-ה

Y M C A

New member
רגע את עושה את התיאוריה מחר?

אם זה רק שיעור מעשי אז החוקים והתמרורים לא משנים לך עדיין...המורה כבר יגיד לך מה לעשות . וחוצמזה, כן, את לחוצה יותר מידי
שיעורי נהיגה זה כיף
(לפחות בינתיים
) ואת לא צריכה באמת לדעת כלום לשיעור הראשון, זה כל הכיף בו
[הדברים הנ"ל נכתבו ע"י תלמידת נהיגה עם פז"מ של 4 שיעורים
)

m i r u s h i

New member
לאלאלא../images/Emo108.gif

מחר זה ה-שיעור הראשון בנהיגה יש זמן עד התיאוריה :X ותודה גם לך על העידוד

danzk

New member
את יותר מידי לחוצה

לא צריך לדעת יותר מידי. המורה יסביר לך הכל

yanivtr

New member
אני עשיתי את התיאוריה

בשיעור 25... שתביני כמה שזה לא חשוב. רצוי, אבל לא הכרחי. רצוי לעשות בהתחלה. דווקא אפילו מומלץ להתחיל ללמוד לתיאוריה אחריי השיעור הראשון (ולגשת בשיעור 4-5) כי ככה את יודעת על מה מדברים בספר תיאוריה.

yanivtr

New member
אה וכדי להבהיר את עצמי

לעשות תיאוריה בשיעור 25 - זה באמת לא מומלץ
זה יעכב לך את הטסט...וחבל אני במזל המורה שלי מצא לי טסט

m i r u s h i

New member
זה התכנון שלי..../images/Emo108.gif

השאלה שלי הייתה אם אני אמורה ללמוד משהו לפני השיעור הראשון..ז"א לעלות למכונית עם 'ידע מוקדם'.. אבל תודה בכל זאת

onix 88

New member
שבוע טוב!

קמתי ב10 וחצי בערך, בבוקר לא עשיתי שום דבר מיוחד. בצהריים הייתי אצל סבתא שלי, ומקודם ראיתי קצת טלויזיה. אני רוצה למצוא משהו שיעסיק אותי עכשיו. ערב טוב

yanivtr

New member
וואי. היום לא עשיתי כלום

ממש כלום. חוץ מלקרוא שני עמודים מספר חדש שאני מנסה לקרוא- משוואה עם נעלם X. הוא נראה ארוך מדיי. למרות שהוא בכלל לא ארוך. אבל אני שונא ספרים ארוכים. ומצאתי שלושה ספרים של זבנג בספרייה!! אני אלך לקרוא עוד מעט...פעם כ"כ נהניתי לקרוא אותם.

yanivtr

New member
מאיפה לי../images/Emo3.gif

זה היה באיזה חור נידח בבית.... השתעממתי משני העמודים הראשונים. נראה אם באמת אני אקרא

shiran™

New member
קיבלתי 99 במגמה!!!!!!!!

99 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה זה מעצבן כן.. מעניין על מה ירד לי.. בטח על איזה תאריך לא נכון.....
ענק... למדתי רק יום וקצת.. טוב הייתה מתכונת לא קשה..

למעלה