השרשור היומי- 16.8

Dawson girl

New member
השרשור היומי- 16.8 ../images/Emo9.gif

וואי סוםסוף פתחתי.. אחרי שנים שלא

פגית

New member
אממממממממ

עבדתי אצל אבא 9 שעות היום!!!!!!!! היה נחמד דווקא, השתלטתי על החדר הנוסף שיש שם והיה מגניב.. אני מתלבטת אם ללכת מחר,אני מתייקת להם את התיקים של הפציינטים לפי אלף-בית ואני חוששת שלא יהיה לי חדר פנוי מחר, טוב נחליט אולי בבוקר..ראיתי את קרטר ונואל היום והם כאלה חמודים.. תפוסים לי השרירים ברגליים וזה מעצבן..סזהו כרגע אני בדרך למיטה ונראה עם נעבוד מחר או לא. לילה טוב..

shira245

New member
כמה שחם../images/Emo178.gif

יותר מדי חם, ובד"כ אני אוהבת את הקיץ:S בכל מקרה,בשביל להפיג את החום נסע קצת לכנרת ואח"כ, אלוהים יודע מה יקרה אבל נקווה שזה כולל לימוד לתיאוריה:p יומטוב!

yaeli87

New member
הממ...

חזרתי עכשיו מידיד שלי...היה כה מצחיק
מחר נוסעת עם אמא לת"א ועוד פאקינג יומייייייייייייייייייייייייייייייייייים
יום קסום חמודונים

yaeli87

New member
תיקון טעות-

אני לא נוסעת לת"א אני הולכת לים יםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםיםים

kinbar

New member
לא ישנתי בלילה ../images/Emo3.gif

עוד בערך עשרים דקות יוצאת ללשכת גיוס לגייס שני חברים... ואחר כך לבצפר לקנות קלטת של הטקסיום. ואחר כך הביתה לישון עד הצהרים המאוחרים
השעון המעורר מציק לי הוא מתעקש לצלצל שוב ושוב! אררר טוב אני צריכה ללכת להתארגן

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

חזרתי מחברה שלי עוד מעט שיעור נהיגה ואז הולכת להסתובב עם אמא
וזהו בנתיים
יום נפלא לכולם

Moranus

New member
מממ....

לא לעשות כלום...כרגיל. אולי חבר שלי יקבל אפטר מהצבא ויבוא אליי לכמה שעות יעביר לי את השיעמום.

mta16

New member
היום??

קמתי מוקדם כדי ללות שני חברים שהתגייסו היום... אח"כ עשיתי הליכה ארוכה בים..קצת כושר לא יזיק... יותר מאוחר , אולי אני אפגש עם חברה אחרי שחודש לא ראיתי אותה (היא לא היתה בארץ..) . וזהו... אהה , כן אני צריכה לחרוש היום על הגיטרה כי יש לי מחר שיעור...אופס

Bitch47Percents

New member
נממ נממ נממ

הייתי אצל הרופא, ואין לי סרטן [
] סתם אלרגיה ווירוס לא מוסברים לגמרי ואז חברת חשמל, והיה די משעשע ויטבתה זה ממש טעים בערב מסיבת הפתעה לחברה שלי, אני הולכת להכין לה את המתנה

the last anigma

New member
עצובה....

אח שלי חוגג יומולדת 22 בחו"ל לבד.. לא איתנו (המשפחה) ולא עם החברה. הייתי בעבודה כל היום, כרגיל.... מרגישה כמו בת 30... אם לא הייתי נהנית ומרוויחה הרבה כסף הייתי עפה מזמן..

shira245

New member
אם את נהנית וגם מרוויחה כסף אז...

איפה הבעיה פה?? הלוואי על כולנו, עבודה כזו!

the last anigma

New member
הבעיה? שאין לי חיים...

אני עובדת משמונה-שמונה וחצי עד חמש אחה"צ (ז'תומרת מחוץ לבית בין 7 בבוקר ל6 בערב) מגחעה הביתה עייפה.. אוכלת וישנה.. זהו בערך.

111שיר

New member
במה את עובדת?

גם אני כמוך מרגישה בעבודה כמו בת 30 (רובם שם הרבה יותר גדולים ממני. בעצם כמעט כולם חוץ מכמה חניכים כמוני) ובאמת העבודה אוכלת את היום. אצלי זה לקום ב5.30 ואז אני לא יכולה ללכת לישון מאוחר. אני הולכת לישון באיזה 12 שגם זה די מאוחר כי אני לא ישר נרדמת, ואז אני יוצאת מהעבודה ב15:30 ומגיעה הביתה בערך ב17:30. לא נורא אבל, כל עוד קצת נהנים ומרוויחים טוב, ויש גם קצת זמן חופש עד הגיוס ולא ישר עבודה-גיוס, אז זה טוב.

SomebodyElse

New member
גם אצלי ככה../images/Emo10.gif

אני יוצאת מהבית ב8 וחוזרת ב7. אין חיים, אני כבר בקושי זוכרת מה זה בכלל. אני מניחה שההרגשה תשתפר אחרי המשכורת הראשונה
...

למעלה