השרשור היומי 16.6

mAAyAn 1

New member
היום, היום, היום

הופעה של אביב
!!!!!!! (יחד עם ג'ן). סופסוף הגיע היום הזה... ותאחלו לי בהצלחה- נסיעה ראשונה שלי לירושלים באוטובוס ועוד לבד לבד. שאני אגיע בשלום (בכל זאת, עוברים דרך מקומות מפחידים בשטחים) ולא ארד באמצע שומקום, למרות שהתחנה המרכזית היא התחנה האחרונה (אבל אני ונסיעות זה...
). סופ"ש נעים לכולם

Eowyn of Rohan

New member
שישי

מגן בפיזיקה.. הציפיות שלי מאוד נמוכות.. נקווה שאני אשרוד. אחכ לנסוע להביא את האוטו השני מת"א עם אמא. מהצהריים עד הערב אני מקווה לעבור מספיק טוב על החומר בספרות(מגן ביום ראשון) אוף! מתי אני אתחיל את הספרים שלי?

onix 88

New member
חזרתי עכשיו מהחתונה והיה כ"כ כיף!

אני לא מרגיש את הרגליים
כזאת חתונה גם אני רוצה
בערב היה את טקס חלוקת תעודות, תעודות 12 שנות לימוד וספרי מחזור. היה נחמד, ועכשיו נגמר רשמית. מחר אין לי מושג מה יהיה. שבת שלום ואחלה סופ"ש לכולם!

onix 88

New member
לא לא, כזאת חתונה זה הדבר!

אני אומר לך.. היה כ"כ כיף!

ממממור

New member
אז ככה

את הבוקר פתחתי ב... עדיין לרקוד מאתמול בלילה כי הייתה לנו מסיבת סיום ואפטר בים!!!!! אני אוהבת את כולם בשלב זה וממש לא בא לי לסיים (בטח יעבור עם ההיי הזמני...) היום, אחרי שאני אשן הרבבבבבבבבבה אני מקווה לסיים לסכם באזרחות ואולי אולי אלך לבריתה של הבן של בדודה שלי... אה- אני אוהבת גם אתכם במסגרת הכווווווולם אז

s h u g i t

New member
איזה לילה../images/Emo122.gif ../images/Emo15.gif

כל הזמן שמעתי רעשים, אז עשיתי סיור בבית כל כמה זמן... הייתה שיחה מיסתורית ב1 בלילה, כשעשיתי *42 אמרו שבוצעה חסימת שיחה אחרונה. ב1 וחצי התחילו לשלוח לי אסאמאסים ו2 חברות התקשרו אלי כי הן החליטו שאני ערה וזה הזמן לסגור לאיזה מלון ניסע
. עד שניסיתי לישון נורמלי יום אחד
(ולקום ב8). אמא שלי מורה, ואיזה אבא חוצפן אחד
התקשר ב7(!!) בבוקר ביום שישי(!!) והתחיל לדבר איתי, ביקש לדבר עם אמא, התחיל לספר לי מה הוא רוצה [אני חושבת... לא ממש הייתי בהכרה] ואז אמרתי לו שהיא ישנה והוא ביקש להשאיר מספר טלפון, אז התעצבנתי ועניתי לו:" זה 7 לפנות בוקר!! זה ממש לא מתאים לי עכשיו. ביי."
ארררג חוצפן. ובקשר לרעשים בלילה, אני לא יודעת אם זה קשור אבל פרצו לאוטו אחד בחניה
.

Eowyn of Rohan

New member
כל הכבוד לך!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה ממש לא בסדר כשאנשים מתקשרים מוקדם בבוקר ולא אכפת להם שאנשים ישנים ושזו לא שעה מתאימה.. קרה לי ביום של הבגרות בתנ"ך.. רציתי לישון מספיק ואיזה שכן התקשר אלי ממש מוקדם והתחיל לזיין לי את השכל
כלבים.

C u b e

New member
../images/Emo6.gif

איזו מצחיקולה "זה ממש לא מתאים לי עכשיו"

למעלה