השרשור היומי 13.8.2005

111שיר

New member
השרשור היומי 13.8.2005../images/Emo175.gif

יאא איזה כיף היה בקולומבוס-יום הולדת לחברה. אח"כ קפצנו לטייקון ברעננה (דאנס בר למי שלא יודע)ובני הזונות לא הכניסו אותנו כי אנחנו מתחת ל21. אז נאלצנו לחזור לנו, כי אין לנו ממש יותר כסף (50 ש"ח מינימום למסעדה כזאת? נסחפנו, לא? כאילו מי ישמע, לא מסעדה כזו משהו.) carmit תתחברי מחר, יש לי חדשות טובות בקשר ל***:)))))) אגב, בראשון יש אוטובוסים רגיל? כי אני יודעת שאני עובדת וזה 9 באב. נראה לי יש, לא? אם לא אז אין לי איך לחזור מהעבודה הביתה

A N I g M A

New member
אעע שבת../images/Emo99.gif

טוב, יהיה כיף היום. לוידעת למה. בטח יהיה כיף
אמ יש אוטובוסים רגיל:]

light angel

New member
שבת שלום! ../images/Emo13.gif

היום אני הולכת לחברה שלי, המווווון זמן לא הייתי אצלה, יהיה כיף
וזהו, שינוי לעומת לרבוץ על הספה של היום... שיהיה בוקר נהדר לכולם!

Bitch47Percents

New member
להלהלה

התחלתי את הבוקר בשתייה ואוכל למטה בחצר עם אמאבא ואח שלי וסבתא וזה וזה והיה כיף, כי יש לנו אחלה גינה ואחלה מזג אוויר וזה עכשיו אני מקפיצה את אחים שלי להצגה ואז הולכים לאכול צהריים באווזי.. יואו, אני כל כך הולכת לטחון אנטריקוט כמו פרה..

סיונתו

New member
../images/Emo79.gifשבת בבוקר, יום יפה...../images/Emo79.gif

אני עוד מעט נוסעת לסבתא וסבא, חוגגים לאח שלי יומולדת
התינוק בן 10.... ואז אני צריכה לסיים לארוז פה בערב אני נוסעת למסיבת הפתעה של אבא של חברה (הוא אבא2 שלי...) ואז גילינו שזה ערב 9 באב
אבל מה לעשות... ואני צריכה לקום ב-5 לפנות בוקר מחר כי בשעה 6 וחצי יוצא האוטובוס שלנו לאילת
בכל מקרה חמודיםםםם אני מיום ראשון עד חמישי באילת וביום חמישי אני עולה על אוטובוס מאילת לים המלח ואני אהיה עם המשפול'ה עד מוצא"ש... פאן-פאן-פאן שבת שלום לכולם, סופשבוע רגוע, ובהצלחה לכל המתגייסים|!!

yaeli87

New member
אחחח....הראש..חחח

האנגאובר עצבני... גררר שתיתי אתמול כ"כ הרבה לא זכרתי כבר איך קוראים לי נפלתי בשירותים נראה לי ואז סחבו אותי לאיזו מיטה לישון וקמתי וזרקו אותי לבריכה..אללי..מה שהלך שם...

the last anigma

New member
../images/Emo79.gif"לא תבואי שישי שבת...."../images/Emo79.gif

כרגיל שורצת בבית, אין משו אחר לעשות - פרשס סוגר שבת, חברה טובה אחת מתחילה מחר קד"צ אז נמצאת עם החבר והמשפחה, חברה טובה אחרת נמצאת אצל בת דודה שלה בבית שאן... הולכת יותר מאוחר לדודה שלי לצהריים וחוזרת לרבוץ.

מ i ר

New member
אמאלה!../images/Emo2.gif

תגידו, עוד אנשים מאיזור עמק יזרעאל הרגישו רעידת אדמה, או שזה רק הבית שלי זז כמו לא יודעת מה..?

מ i ר

New member
גם אבא שלי הרגיש. זה היה די

מפחיד.. התעוררתי לשניה וחצי ובדיוק אז הרגשתי שכל הבית רועד. חזרתי לישון, וכשקמתי סיפרתי לאבא שלי והוא אמר שגם הוא הרגיש... מאיפה את?

shira245

New member
שבת שלום../images/Emo42.gif

קמתי מאוחר מדי
ואני צריכה להחליט אם אני רוצה לצום או לא:$ יוםמטוב

../images/Emo9.gif

עכשיו חזרתי הביתה - אתמול יצאתי לפאב
וגם היום אני וחבר שלי שנתיים ו-9 חודשים
ובטח בערב אני יצא שוב
ואני הולכת לישון עכשיו

QAF Fan Block

New member
השרשור היומי האחרון לשבוע....

מחר אני חוזרת לצבא.... היה לי חמשוש מדהים! ישנתי ביום חמישי 19 שעות ואתמול 14 שעות אני מתודלקת! חחחח ושיר, אני לא מבינה את ההגבלת גיל המטומטמת הזו! הכל חוקי בארץ מגיל 18! אנחנו צריכים לתבוע אותם על הפלייה או משהו כזה.......

Hangman Jury 87

New member
הודעה ראשונה שלי פה..

יומוהלדת היום
רציתי לצאת לסינמה סיטי רק חבל שיצא היום ערב 9 באב ככה שאני די בטוח שזה סגור...
באסה אבל לא נורא...

למעלה