השרשור היומי 13/07/05

111שיר

New member
למה את רואה בזה כמשהו חיובי?

ומצטערת שאני שואלת, פשוט קשה לי לראות את זה ככה. אני שמחתי מאוד שהקדימו לי את הגיוס מאוקטובר לספטמבר, ואצלי אלו החודשים הקרובים

אבל הקדימו לי ת'גיוס

אני הולכת לעשות שנת שירות החל מאמצע אוגוסט. הגיוסים לתפקיד שהתקבלתי אליו הם יולי ואפריל ובגלל שיולי 2006 זה בעיקרון אמצע השנת שירות פחדתי שיגייסו אותי באפריל 2007, בגלל זה אני שמחה שהקדימו לי ת'גיוס. קפיש?

123יעל

New member
חחח טלוש.....

הבגדים- לא נורא... חחחח קורה לטובים ביותר
ויופי על הגיוס
בכל מקרה אני מאמינה שאם תבקשי בטוח יתנו לך להתגייס ביולי.... אין לך מה לדאוג...

הבגדים זה כן נורא

מילא אם זה היה חולצה רגילה אבל זה חולצה שחברה הכי טובה שלי נתנה לי ליומולדת ועוד יומולדת 18.

פגית

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

אני כרגע אוכלת קרונפלקס..עוד מעט אני יוצאת לפגישת טרום ניתוח בבית החולים,ואחרי זה אין לי תוכניות מיוחדות..יום טוב לכולם..

תיפלצת

New member
בוקר טוב כולם:(

לא ישנתי כל הלילה היו לי מלאאאאא סיוטים..והתעוררתי כל שעה כמעט אפילו פחות:( ב7 בבוקר כרגיל השכנים התחילו להרעיש ואני מתתתתתת מעייפות... אוווווווופ:( עייף לי מאווווד. אמ..אני אלך להוריד את משמש דובי וטסה, ואחרי לא נראה לי שיש לי תוכניות מיוחדות..כל כך חם שאפילו לא מתחשק לצאת מהבית לשום מקום:(

111שיר

New member
../images/Emo4.gif לא נורא!

תתעודדי בזה שלפחות אין לך בגרות מסריחה להתכונן אליה מחר :/ אם אין לך משהו מיוחד, הייתי מציעה לחזור לישון, למה לא?:)

yaeli87

New member
חזרתי מניצנים ב7 וחצי בבוקר...

השם יודע למה אני ערה עכשיו
סינרגיההה אללי איזו הופעה!!!! כמה נהנתי ... והוא שר לי את לחבקקקק אותךךךךך
היה כיף

BlackJack1

New member
אוי איזה יום

מטורף שכמוני קמתי ב7 בבוקר משום מה אחרי קפה יחד עם הציפורים לקחתי את המסך שלי לתיקון אחרי שהוא התחיל להתנהג בצורה מוזרה מאוד.. אח"כ הלכתי לשחות בקאנטרי כמה בריכות טובות חוזרים הביתה לראות סרט ובהמשך היום עוד ניסע לחברה.. מסתבר שכן אפשר לנצל את הזמן למרות שעשינו הכל בזמן לפני הגיוס..

עוד 9 שעות ../images/Emo9.gif

היום בבוקר הייתי אצל חברה שלי, חרשנו קצת על הקריון.... היה מאוד נחמד
וזהו בערך.... עכשיו אני מחפשת דרכים להעביר 9 שעות :/ למישהו יש הצעה מעניינת??

kinbar

New member
לישון?

אבל בטח תרצו לעשות משהו יחד... אני הייתי הולכת לים

למעלה