השרשור היומי 13/07/05

omer87

New member
השרשור היומי 13/07/05

אני צריך בבוקר להתקשר ללשכת הגיוס ולהתחיל להכנס לכאבי ראש בירוקרטים שרק יהרסו לי את טיב השירות!!!! עכשיו עשיתי לכלב מקלחת!! למה???? כי הוא חפר מכתש גדול באמצע הגינה וכולו היה מלא בוץ!!! המקלחות שלו עברו לבסיס שבועי!!! ולחשוב שעד לפני חודש הוא לא התקלח שנתיים בערך
יום טוב לכולם!!!

111שיר

New member
../images/Emo57.gifשרשור יומי 13.7.05../images/Emo57.gif

איזה יום כיף מחר! כל היום מתמטיקה
(
) רק הערב התחלתי ואני כל שניה נרדמת. אין לי כוח לזה, פשוט אין. חשבתי שאצבור קצת כוחות מאז הבגרות האחרונה ואלמד טוב. מסתבר שלא. בהצלחה לי

ורד 86

New member
מאוד מאוד מבינה אותך!!

גם לי ממש אין כוח לזה... וזה מוזר כי אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת מתמטיקה, אבל פשוט זה כל כך רחוק מהבגרות האחרונה שהייתה לי שכבר שכחתי כזה מה זה ללמוד ואני רגילה לחופש ומאוד קשה פתאום לחזור ללמוד ובנוסף לכך, אני מרגישה בלק אאוט רציני לגבי כל החומר שקשור לבגרות הזאת!!! אני ממש מרגישה שאני לא זוכרת כלום!!

10GaZ

New member
זה אמור לבוא טבעי

אם את באמת אוהבת מתמטיקה ומבינה מה עומד מאחורי כל תרגיל, את צריכה רק להיזכר בטכניקה הבסיסית לא מעבר לזה. אני צורך "ללמוד" את החומר. לפעמים גם רצוי להבין מה עומד מאחורי התרגיל וככה עשית 80 אחוז ממנו (או במקרה שלי 78% אחוז ממנו) הטכניקה משלימה אותך ל100

ורד 86

New member
אני אגיד לך מה...

יש פה באינטרנט פורום בהייד פארק עם כל מיני דוגמאות למבחנים לפי המיקוד ואין לי כוח להדפיס הכל אז אני פשוט יושבת ליד המחשב ופותרת... אבל כשאני ליד המחשב אני דיי מתפתה לדברים אחרים כמו איי סי קיו מסנג'ר והופורום הזה וככה יוצא שאני יותר עושה את הדברים מסביב ופחות פותרת או שאני לא מרוכזת כל כך בתרגיל ובגלל זה לא מצליחה וזה מייאש אותי...

123יעל

New member
פיכס לי......../images/Emo10.gif

עידן היה מחובר אבל אחרי ששלחתי לו הודעה הוא יצא.... ואז הוא שוב התחבר ואחרי כמה דקות יצא..... ומגעיל לי ואני יודעת שאיי סי לא אומר כלום ובלה בלה בלה.... אבל עדיין! לא איכפת לי! רע לי... כל כך בא לי לדבר איתו אפילו שעוד שלושה ימים אני רואה אותו... אני ילדה מטומטמת

ורד 86

New member
../images/Emo24.gif אל תדאגי....../images/Emo24.gif

זה בטח לא קשור אליך והייתה לו סיבה טובה לכך... אל תרגישי רע או משהו כזה!!! וחוץ מזה, אני אוהבת אותך!! (חחח... אם זה מעודד בכלל...) ואת, שקט את!! את לא ילדה מטומטמת

ורד 86

New member
יופי../images/Emo70.gifאני מאוד שמחה שזה עזר../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

123יעל

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

גם אני אוהבת אותך
וזה מאוד מעודד
ואני כן מטומטמת.... הרי ידוע שאם משהו יכול להשתבש הוא ישתבש
ואני פוחדת שזה שאני חולה עכשיו בסוף אני לא אסע לירושלים יום שישי....

ורד 86

New member
../images/Emo6.gif

את לא מטומטמת
רגע, הישיבה שלו בירושלים?? אני בטוחה שאת תבריאי עד יום שישי!!

123יעל

New member
אאממןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא היא לא בירושלים אבל אני בכל זאת אמורה לראות אותו בירושלים ביום שישי... ולהיות איתו (ועוד מלא אנשים חמודים) כל הסופשבוע
בע"ה (אני לא מאמינה שאמרתי את זה
) ו-
זה עדין עובד
חחחחח

ורד 86

New member
חחח....

כן, גם אני לפעמים מושפעת קצת ואומרת בע"ה (פעם אחת גם אמרתי את זה כשדיברתי עם ליאור אז הוא שאל אותי: מאיפה זה יצא לך? את אף פעם לא אומרת את זה...חחחח... הוא היה כזה מופתע) סבבה, אז אני אמשיך

../images/Emo15.gif חדשות טובות וחדשות רעות

חדשות רעות- העוזרת בית המפגרת הזאת הכניסה בגדים שלי לכביסה בלי לקרוא ת'הוראות שלהם קודם- 2 בגדים יצאו רק קצת ורודים, בקושי רואים. אבל את החולצה שהחברה הכי טובה שלי הביאה לי ליומולדת הפכה מורוד יפה כזה לסגול מזעזע ומבחיל.
-חם לי בטירוף! -העירו אותי ב8:30 בבוקר!!! חדשות טובות- אני אתגייס ביולי ולא באפריל כמעט בטוח! וויפי

למעלה